reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

A my gratulujemy ,ile tam tych oddechow nie bylo,to masz cierpliwosc Makaronie:tak::-DCzekamy na zdj alka w spacerowce...
A ja chyba torta jakiegos zaczne piec juz dzisiaj,zebym sie do zieciunia urodzin wyrobila:-D,co sie zblizaja wielkim krokami,pol roku nadchodzi...czlap,czlap,czlap:szok::-D

makaroniaro chyba :-D:-D:-D chialas powiedziec ...
A jaki smak tego torta bedziee :cool2::cool2::cool2:a fotki zrobie to wysle ci... mnie osobiscie sie nie podoba lepszy byl fotelik i gondola,spacerowka kiciarska strasznie
a po tej wczorajszej konwersacji z toba to uznalam ze jednak mam dziecko aniolka:zawstydzona/y: bo ta Marysienka twoja to maly diabelek jest jeszcze mi w uszach dzwoni od jej piskow :-D:-D:-D:-D

reklama
makaroniaro chyba :-D:-D:-D chialas powiedziec ...
A jaki smak tego torta bedziee :cool2::cool2::cool2:a fotki zrobie to wysle ci... mnie osobiscie sie nie podoba lepszy byl fotelik i gondola,spacerowka kiciarska strasznie
a po tej wczorajszej konwersacji z toba to uznalam ze jednak mam dziecko aniolka:zawstydzona/y: bo ta Marysienka twoja to maly diabelek jest jeszcze mi w uszach dzwoni od jej piskow :-D:-D:-D:-D
Makaronie chcialam powiedziec:-D:-D
No,wiem,ze moje dziecko ma donosny glosik...po mamusi:sorry2:

Kaja moja mała też ciągnie za oc popadnie...ostatnio wzieła sobie za bardzo do siebie to ,ze tata łysy i chyba napaliła sie,zeby mu z klatki i nóg na główke przeniśc,bo wyrywa garsciami jak sie dorwie....a co tam:p hahaha niech tatus cierpi jak jej pozwala...

A moje uwielbia włosy,,,,no po prostu jak widziczupryne to pisk i szał.....pewnie dlategoz,e sam nie ma:p hahah i tez kopie i do tego z okrzykami...jakby conajmniej everest zdobywała....:sorry2::dry:
Kana,przy mojej to i tak pewnie jest nic:dry:a Mari jest aniolem:tak:
Ja juz widze,ze ona ma najwieksza przyjemnosc wtedy jak ja juz mam maksa:szok:

Nic litosci nie macie:no::no::no:

Witajcie, nadrobiłam

U nas nocka do d..y i Jula nie przyczyniłą się do tego tylko mój mężulek, męczył się całą noc, smarkał i smarkał zaraz jedzie do lekarza....
Mam nadzieje ze nas to ominie, choc watpie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:bo mnie juz gardło boli:sorry2::sorry2:

zakochalam sie w tej piosence,w calej plycie ....i w Piasku;-)

Ja tez ale w płycie...:-D:-D:-D

Wszystkiego naj naj naj dla Tosi z okazji 7 miesiąca... rośnij mamusi zdrowo i juz zawsze bądź taka śliczniutka i kochaniutka jak jesteś:*:*:*:* buziaczkow 1000-ce :*

No i wszystkiego najcałuśniejszego i najpiękniejszego dla naszej 18-stki Zozykozy.....kochana zycze Ci duzo seksu ( w stroju policjantki oczywiście) ,usmiechu na twarzy...i przede wszystkim pociechy z dzieciaczków;))))) Ogromne buziaczki:*

I ja podłączę sie:tak::tak::tak:

Karolinko wybacz nie mam głowy do wymyslania życzeń:blink::blink::blink:

No wstalismy i my :zawstydzona/y::zawstydzona/y: wczoraj skladalam sama spacerowke bosheee co za koszmar juz mialam to wszystko rzucic jakies guziczki, przyciski oszalec mozna:wściekła/y: juz sama do siebie zaczelam gadac a napocilam sie przy tym ze szok co najepsze gdzies mi instrukcje wcielo :angry: no ale po jakims czasie (czytaj okolo 2 godzin) zlozylam to cholerstwo no i nie bardzo mi sie podoba :shocked2:dzis na spacerku cprykne kilka fotek to wam pozniej pokaze...

czekamy na fotki...wysłałam Ci odp na skype, widziaaś???

Witajcie, nadrobiłam

U nas nocka do d..y i Jula nie przyczyniłą się do tego tylko mój mężulek, męczył się całą noc, smarkał i smarkał zaraz jedzie do lekarza....
Mam nadzieje ze nas to ominie, choc watpie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:bo mnie juz gardło boli:sorry2::sorry2:

nie widzialam zaraz zalacze:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Witajcie, nadrobiłam

nie widzialam zaraz zalacze:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Co wy za jakies tajniactwo uprawiacie:-D?

reklama
Do góry