mamusia2008
mamusia Karolinki
witaj kochana, ale z nami jest lepiej, po co ci ten twójKurcze,myslalam ze ten moj chociaz w sobote w domu posiedzi,ale liptonizacja...jak zwykle
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witaj kochana, ale z nami jest lepiej, po co ci ten twójKurcze,myslalam ze ten moj chociaz w sobote w domu posiedzi,ale liptonizacja...jak zwykle
zeby poodkurzal dom np??witaj kochana, ale z nami jest lepiej, po co ci ten twój
aaaaaaaaaaazeby poodkurzal dom np??
korzystaj, korzystajA w ogole to u nas pieknej pogody ciag dalszy,juz niesmialo zrobilo sie 26 stopni i mamy plan wybrac sie nad morze,20 kaemow stad...Tylko nie wiem kto ogarnie metry kwadratowe,moze wieczorkiem sie z odkurzaczem przeprosze jak juz ta pogode na maksa wykorzystam...
No i lista zakupow na kartce wciaz rosnie i nie ma komu pojechac...;-)
No właśnie nie mam pojęcia. Tak mi wyskoczył już przy pisaniu ale nie chciało mi się sprawdzac i założyłam że tak byłokokusia, a czemu mój tekst u ciebie w cytacie wyświetla się na czerwono, jeśli oryginał jest na czarno
Wszystkiego naj naj naj dla Tosi z okazji 7 miesiąca... rośnij mamusi zdrowo i juz zawsze bądź taka śliczniutka i kochaniutka jak jesteś:*:*:*:* buziaczkow 1000-ce :*
No i wszystkiego najcałuśniejszego i najpiękniejszego dla naszej 18-stki Zozykozy.....kochana zycze Ci duzo seksu ( w stroju policjantki oczywiście) ,usmiechu na twarzy...i przede wszystkim pociechy z dzieciaczków)))) Ogromne buziaczki:*
Kaja a podrzuc tego słonka trochę nam bo jest beznadziejnie szaro:-(A w ogole to u nas pieknej pogody ciag dalszy,juz niesmialo zrobilo sie 26 stopni i mamy plan wybrac sie nad morze,20 kaemow stad...Tylko nie wiem kto ogarnie metry kwadratowe,moze wieczorkiem sie z odkurzaczem przeprosze jak juz ta pogode na maksa wykorzystam...
A w ogole to u nas pieknej pogody ciag dalszy,juz niesmialo zrobilo sie 26 stopni i mamy plan wybrac sie nad morze,20 kaemow stad...Tylko nie wiem kto ogarnie metry kwadratowe,moze wieczorkiem sie z odkurzaczem przeprosze jak juz ta pogode na maksa wykorzystam...
Ja bardzo chetnie podrzuce,ale nie wiem czy przepcha sie przez te chmury nad Baltykiem....Kaja a podrzuc tego słonka trochę nam bo jest beznadziejnie szaro:-(
No ja swojego też musze na jakieś zakupy wyciągnąc ale to dopiero po czternastej jak z roboty wróci.