reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

U mnie nic jeszcze nie leci i w pierwszej ciązy pokarm pojawił się dopiero po porodzie, oby i tak było teraz.
1430717ovidfzuuef.gif

reklama
Mi też na początku leciało z jednego sutka, i to przez dłuższy czas, teraz na zmianę z dwóch :)
Wczoraj dostałam prezent od szwagierki z Anglii śpioszki i ręczniczek do kąpieli z kapturkiem mieli mi nie dawać i czekać do porodu, ale nie wytrzymali :) I w ten sposób mam pierwsze rzeczy dla maluszka :)

A mi jeszcze nic nie leci i całe szczęście;-)

Yoka Mariusz nie musiał koniecznie wyjeżdżać,ale nadarzyła się okazja więc wziął urlop i pojechał.Tym sposobem będzie miał całą wypłatę i to co zarobi tam.Dzięki temu spłacimy sobie szybciej samochód i będziemy mieli z głowy.A teraz każdy pieniądz się przyda.Chciałam jeszcze zapytać Cię o ten zasiłek rehabilitacyjny,bo mi też kończy się zwolnienie jakoś około 20 listopada a termin mam na 6 grudnia.Jak to wygląda?Bo ja właściwie nie jestem z jakiegoś szczególnego powodu na zwolnieniu...

u mnie w rodzinie to pierwsze maleństwo:-) więc moi rodzice już od 2 miesięcy gromadzą różne rzeczy dla mojej dzidzi:-)
moje kochanie też niedługo wyjeżdża do pracy do Dani :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
U mnie nic jeszcze nie leci i w pierwszej ciązy pokarm pojawił się dopiero po porodzie, oby i tak było teraz.
1430717ovidfzuuef.gif

Dzięki za miłe życzenia;-):-)

A ja zacznę kupować dopiero we wrześniu takie większe ilości rzeczy.
Zaraz jedziemy z mężem odwiedzać rodzinkę. Mamy do obskoczenia 4 rodziny:dry:Normalnie , aż się cieszę:sorry2::-p

Witam mamuśki...ja dzisiaj czuje się bardzo dobrze....zaraz jedziemy do tesciowej na obiadek...a mi jeszcze sniadanko nie zeszło z zoładka....cycuszki dzisiaj suche..hahha buziaczki i pozdrowienia dla babeczek:*:-p

reklama
Czesc dziewczyny
U mnie zadnych kropelek z cycuszkow, i tak jak Yoka28 sie ciesze z tego powodu:tak:
Ja tez zaliczam sie do tych samotnych, moj jest w pracy:-(caly weekend, i caly tydzien tez ma taka glupia zmiane:zawstydzona/y:. Moj maz jest policjantem i obstawia wszelkie rodzaju imprezy, wczoraj byli caly dzien i pol nocy na Love Parade :baffled:wiec dzisiaj sie widzielismy na sniadaniu i znowu uciekl. No ale jeszcze tydzien i jade do Pl, wiec sobie odbijemy:tak:Chyba upieke murzynka z nudow:-DZycze wszystkim milej niedzieli;-)

Do góry