reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Kurcze,wiecie co,Wasze dzieci siedza normalnie(mam przeczucie oczywiscie;-)ja to przeczuwacz jestem:-D).....tzn mniej lub bardziej normalnie,ale siadza..
U nas w ogole nie ma o tym mowy..Nie siedzimy i koniec:blink:...

Witam,
normalnie ja sie zastrzelę wczoraj nasza starsza córcia 2 latka spadła ze schodów wieczorem guza miała na czole wielkości jabłka obkładałam jej lodem, mięsem z zamrażarki, zimny nóż przyłożyłam masakra dzis go juz nie ma ale co sie stracha najadłam niewiem jak to sie stało pierwszy raz jej sie zdazylo, mam nadzieje ze ostatni. Teraz lepi kulki z ciastoliny;-) Benio leży na kocyku i sie bawi no w koncu jest półroczniakiem to zajmuje sie soba hhahah.
Pójde dzis go zwazyc o 10 a nie pada na dworze wiec mozna isc na spacerek.
zmykam wiec ronbic sniadanko, miłego dnia Wam życze

Zapomiajka kiecka super:) sama bym taka sobie zafundowała ale nie mam jaj z dwójka maluchów wybrać sie na zakupy 30 km pociągiem i podwójnym wózkiem a m pracuje po12 godzin dziś znów ma nadgodziny i dupa blada.
A na jakiej stronie wynalazłaś ta kieckę może są inne ciuszki fajne?

Kaja Ben nosi ubranka na 68, 74 czasem na 80 zależy jaka firma
nasz siedzi jak sie go oprze i zjeżdża na boki;-)

Ostatnia edycja:
Kurcze,wiecie co,Wasze dzieci siedza normalnie(mam przeczucie oczywiscie;-)ja to przeczuwacz jestem:-D).....tzn mniej lub bardziej normalnie,ale siadza..
U nas w ogole nie ma o tym mowy..Nie siedzimy i koniec:blink:...
Jeszcze ma czas się nasiedziec. A jak lukniesz na wczorajsze posty na opiece to zobaczysz że Twoje przeczucie jednak Cię zawiodło i większośc dzieci jeszcze nie siedzi:-):tak:

Dzien dobry mamusie :-D a mój babel zasnąl o 18 obudzil sie po 19 i dopiero kimnął po 22...a w nocy...punkt 2 45 sie obudził :szok: aż mnie zatkało na swietowanie sie obudził czy jak :-p ale jakoś dałam mu cycusia położyłam sie obok i...zasnęlismy :zawstydzona/y:hihi
noo dzis u nas podwójne swieto Maksio konczy pół roczku a Mężowy 26 :-) a mi jak na złość dopiero jutro karte aktyewują :angry:ahh teraz lataj pozyczaj

Dzien dobry mamusie :-D a mój babel zasnąl o 18 obudzil sie po 19 i dopiero kimnął po 22...a w nocy...punkt 2 45 sie obudził :szok: aż mnie zatkało na swietowanie sie obudził czy jak :-p ale jakoś dałam mu cycusia położyłam sie obok i...zasnęlismy :zawstydzona/y:hihi
noo dzis u nas podwójne swieto Maksio konczy pół roczku a Mężowy 26 :-) a mi jak na złość dopiero jutro karte aktyewują :angry:ahh teraz lataj pozyczaj
Olenko,wszystkiego najlepszego dla obydwoch Twoich facecikow:-)!!

Dzień dobry!

Kubuń stawia cioteczkom soczki z okazji skończenia szóstego miesiąca!

Także najlepsze zyczenia dla pozostałych jubilatów:-D:-D:-D

Kochana, ja tez od wrzesnia wracam do pracy (jak mnie nie zwolnia)a Martusia idzie do zlobka:-(,mam jeszcze 3miesiace aby nauczyc ja pic mleczko modyfikowane.Jestem tym wszystkim przerazona a wrzesien tuz, tuz
Biedne te nasze dzieciaczki:-(musimy cos wykombinowac , tylko co???

villemo - a nie możesz odciągać mleczka i małej zostawiać. Ja mam włąśnie aki plan. tym bardziej,że panie w żłobku tez to sugerowały.

U nas nocka była bez zastrzeżeń ale od 5 już nie śpimy i Kubuń marudny i zasnąć nie moze. Więc narazie, lece go poprzytulać jeszcze.

Kochanienkie juz rano nadrobiłam wieczorna dawke bb ale pisac nie było kiedy teraz szybciutko :
SKŁADAM NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA SOLENIZANTOM I MAŁYM I DUŻYM I ŚLE BUZIACZKI:-)
no i musze zaraz zmykac bo znow załatwienia czekaja
po południu sie melduje
papapappa:tak::-)

reklama
Do góry