reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

No to dziśnie będzie ładniutkich zapachów jak niemąż wróci z pracy. Chciałam mu szybciutko zupę zrobić ale cuuudownie garnek spaliłam z calą zawartością. Poszedł cały do kosza:zawstydzona/y::-( Ale śmierdzi!:no::no:
Zupka już nowa wstawiona ale ten smr..... Co tu robić, co tu robić?
lilac ja to bym na sąsiada zwaliła;-):-D:-D
Widzę, że jeszcze tu urzędujecie:-D

To kto gasi światło?
to ja już zgasze:-D:-D
dobranoc kobitki

reklama
villemo - ja też uwielbiam karmić i już mi żal, że to się kiedyś skończy. I też uważam, że dziecko powinno dostawać pierś,kiedy chce. Problem w tym, że od września dwa popołudnia w tygodniu będę pracować, a przez to uzależnienie totalne od cycusia, Hania nie jest w stanie wytrzymać tych4-5 godzin beze mnie :zawstydzona/y:I nie wiem zupełnie, jak to ugryźć.

Kochana, ja tez od wrzesnia wracam do pracy (jak mnie nie zwolnia)a Martusia idzie do zlobka:-(,mam jeszcze 3miesiace aby nauczyc ja pic mleczko modyfikowane.Jestem tym wszystkim przerazona a wrzesien tuz, tuz
Biedne te nasze dzieciaczki:-(musimy cos wykombinowac , tylko co???

Witajcie wiecie co ja już nie mam sił w czoraj z malutką o 12 trafiłam do szpitala bo nie mogła oddychać okazało się że malutka ma zapalenie gardła odesłali nas i dziś znowu do lekarza, :-:)-:)-(nawet nie mam czasu was poczytac i co kolwiek wam napisac ściskam was gorąco a wózio juz zamówilam:tak::tak:

biedactwo:-(, zycze duzo zdrowka dla coreczki

Ja dziś śmigam z Tomkiem po lekarzach bo czeka nas dziś endokrynolog(problemy z wagą:zawstydzona/y::baffled::sorry2:) oraz reumatolog od ostatniej anginy w pazdzierniku przez podniesione ASO prawie 10x ponad norme, to chodzimy na kontrole co jakis czas, czy spada, bo to niebezpieczne na stawy, oraz serce ale na szczescie nie ma zadnych objawów niepokojacych wiec, sie nie zamartwiam raczej martwi mnie ze spedze w przychodni pewnie ze 3 godziny jeszcze z Patką:baffled:

zycze jak najlepszych wynikow dla Tomeczka

Dzien dobry. Dopiero weszlam do domu, spacerek od 7.30 sobie zrobilismy:-p Najpierw Cypriana do przedszkola,pozniej do przychodni z Ksawerkiem sprawdzic czy przez katarek sie oskrzela nie "zepsuly" -wszystko ok. Wzielam skierowanie dla Cypriana na powtorke badań (trzymajcie w piatek kciuki) i lekarka kazala zrobic tez badanie krwi Ksawerkowi bo jest taki bladziuchny:zawstydzona/y: Juz sie boje tego piatku:-(

dobrze, ze oskrzela czyste, trzymam kciuki za piatek

Zadzieram kiecę i lecę:-D

Dziewczyny kiecka wygląda tak:

I chętnie skorzystam z pomocy w jej zakupie:-)

Zapominajka, kieca bombowa..ja tez taka chce...

A tak z innej beczki.Dziewczynki,na jaki rozmiar ciuszki nosza teraz Wasze dziecki?

my nosimy 68 lub 74 a zdaza sie i 80, ale to zalezy od firmy

no i mam doła:-( bo auto znaleźliśmy i nawet zbiliśmy faceta na 300funtów mniej, w szoku byłam, grunt to dobry bajer:-pno ale d... bo nasz kupiec z kolei zdanie zmienił, a z kredytu obiecaliśmy sobie, że ruszymy kasę naprawdę w ostateczności, wiec czekać musimy jak sprzedamy pierw
a do tego Wikuś zachorował, na szczęście temp. nie ma, ale tak mu z nosa jeszcze nie leciało, i kaszle, i kicha jak oszalały, humor też ma kiepski, dostał panadol na wszelki wypadek, i nasivin ciągle w ruchu i woda morska, dobrze, ze mama przywiozła, także nadrobię może wieczorkiem

kolejny dzieciaczek chory, zycze duzo zdrowka

Madzienko 100 lat w zdrowiu, szczesciu i radosci u boku meza

produkcje dzisiaj mialyscie porazajaca, myslalam ze nie nadrobie ponad 20 stron:szok:

pisze tak pozno, bo dopiero teraz jestem wolna
Martusia rozchorowala sie, bylam u lekarza, nosek ma zawalony, kaszel, ma juz zmiany na oskrzelach, biedactwo tak ciezko oddycha co chwile sie budzi...no wlasnie juz mnie wola wiec koncze
PA

witam się i ja:tak::tak::tak:
u nas nocka taka sobie, mała cały czas się budziła, stękała, o 3.00 zgłodniała:szok:, nie wiem czy to zęby czy skoki rozwojowe:confused:, ale jestem zmęczona po tej nocce,a niunia jeszcze sobie śpi
100 latek dla Maksia

A u nas pomimo katarku nocka super:tak:Mała zaczęła się kręcic dopiero przed piątą jak tatuś się "cichutko" do pracy szykował.
Wogóle to moje dziecko jakoś dziwnie choruje. Wczoraj katar na maksa i lało się z nosa jak z kaczki no więc dostał wapno i cebion multi. Na wieczór jak ją połóżyłam na płasko to zwymiotowała i choroba przeszła jak ręką odjoł:confused:Teraz już nosek czysty i leciutko oddycha

Villemo,glowka do gory,jakos to bedzie z ta praca...Bedzie dobrze!
Ja tez od wrzesnia...No ale ja tylko na dwa miesiace i pozniej spowrotem w domu,a Marys do przedszkola od lutego..
Jakie glupoty mi sie snily,ze moj amo sie zakochal w jakies murzynce...:-D:-D,a na domier zlego ukradli mi kola od roweru stojacego pod domem:szok:..Ale amo twierdzi ze nie kocha zadnej Murzynki,a rower ma kola,wiec...:-D
Czesc mamusiu i czesc Kokusiu,widze ze pierwsze tu dzis swiatla zapalacie,zaluzje odslaniacie;-):-D..
no i musze edytowac bo to pamietny post..:))tylko zeby dopisac dzien dobry i wstawac reszta!!!

reklama
Do góry