reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
my tez jedziemy na dwa dni do Rzymu do ambasady polskiej ale my jedziemy pociagiem a pozniej znajomy mojego meza nas dalej poprowadzi bo to wielkie miasto i znalesc tam cokolwiek to z cudem graniczy:cool2:a ja z malym dzieckiem sie tluc autobusami nie zamierzam

Mamuska ciekawe jak Ty go tam meczysz:p hahhaah nie wnikam:phahahha

O tym samym pomyślałam :-D:-D:-D:-D

A tak z innej beczki.Dziewczynki,na jaki rozmiar ciuszki nosza teraz Wasze dziecki?
--

68-74 cm

No to dziśnie będzie ładniutkich zapachów jak niemąż wróci z pracy. Chciałam mu szybciutko zupę zrobić ale cuuudownie garnek spaliłam z calą zawartością. Poszedł cały do kosza:zawstydzona/y::-( Ale śmierdzi!:no::no:
Zupka już nowa wstawiona ale ten smr..... Co tu robić, co tu robić?

brawo:-D:-D:-D:-D

madzienka, jak tam nalesniki, jak kolacyjka, wypad do sklepu, promocje, bolid, jaki prezencik dostalas?

Udała się...oczywiście dostałam pozwolenie zeby do was zajrzeć....a wiec czytam i czytam i szampanka popijam...Wasze zdrówko Kochaniutkie:tak::tak::tak::tak:

A wypad do sklepu...wow, Natalcia nastepnym razem spotykamy sie w Olimpie, to galeria na miare warszawy...jestem zachwycona;-);-);-);-)Ale nie sprawdzilam pokoiku dla maluszkow - bo go nie znalazlam:-p:-p:-p
Plaza idzie w odstawkę:-p:-p:-p:-p
Nic nie kupiłam bo były takie tłumy, że szkoda pisać ale obiecany mam prezent podczas nastepnej wizyty...a że mieszkam niedaleko to będzie już niedługo:-D:-D:-D
Ale piekny bukiet róż był oczywiście!!!!!!!!

widze ze kaja nie ma i wszyscy w krzakachhhhh wlaziccccccccccc bo wypale te krzaczory :cool2::cool2::cool2:

Ja jestem ale na chwilkę...wieć moich krzaczków nie pal:-p:-p:-p

Anoli i ja podobnie jak większość dziewczyn jestem pod wrażeniem Twojej Hani i jej ilości wlosków :tak: Małe dzieciaczki z taką czuprynką wyglądają po prostu cudownie. Filip też urodził się taki czarniutki, ale praktycznie wszystkie włoski mu się wytarły, a te co zostały wyjaśniały. Ale oboje z moim D. jesteśmy czarni i mamy bardzooo gęste wlosy, więc mam nadzieję, że mały wkrótce nadrobi zaległości ;-)

Zapominajko sukienka prześliczna!!!!!!!!!!!

Kaju my nosimy rozmiar 68-74, a pajacyki na noc nawet na 80.

Zmykam spać. Dobranoc Dziewczynki ;-)

O tym samym pomyślałam :-D:-D:-D:-D

--

68-74 cm

brawo:-D:-D:-D:-D

Udała się...oczywiście dostałam pozwolenie zeby do was zajrzeć....a wiec czytam i czytam i szampanka popijam...Wasze zdrówko Kochaniutkie:tak::tak::tak::tak:

A wypad do sklepu...wow, Natalcia nastepnym razem spotykamy sie w Olimpie, to galeria na miare warszawy...jestem zachwycona;-);-);-);-)Ale nie sprawdzilam pokoiku dla maluszkow - bo go nie znalazlam:-p:-p:-p
Plaza idzie w odstawkę:-p:-p:-p:-p
Nic nie kupiłam bo były takie tłumy, że szkoda pisać ale obiecany mam prezent podczas nastepnej wizyty...a że mieszkam niedaleko to będzie już niedługo:-D:-D:-D
Ale piekny bukiet róż był oczywiście!!!!!!!!
no to super ze wszystko się udało, nie ma sprawy umawiamy się w olimpie, tylko ze kochana następny raz miał być u mnie, nie wiem czy jeszcze pamiętasz;-)
mam nadzieje ze przekazałaś Pawłowi nasze gratulacje i ze ma tak cudowna zonę :tak::tak:

reklama
Do góry