moj tezi maz posklejac i lobuz na butelce..hehe dobre. Moj to byłby skłonny to posklejac.
Kokusia ale twoja malutka ma rawo sie budzic bo jest na piersi, a mój łobuz jest juz tylko na butelce .
reklama
tygrysek82
Fanka BB :)
wogule to dzien dobry mamusie
u nas nocka super wczoraj zreszta tez tak byla cala przespana
a i jeszcze mialam napisac ze znow poszalalyscie z postami
u nas nocka super wczoraj zreszta tez tak byla cala przespana
a i jeszcze mialam napisac ze znow poszalalyscie z postami
Agacia82
Mami :)
No u mnie jest to samo. Zrobi sobie drzemke jak ja juz na nogach , a ja potem juz nie ide spac bo mi szkoda czasu. Tyle mam zawsze do zrobienia.Agaciu a ja mogę? Moja jest na tyle perfidna że wstaje o szóstej czasami nawet wcześniej a jak już widzi że matka obudzona a najlepiej jak już wstała to wtedy domaga się drzemki. Teraz drzemie już godzinkę
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
No ja jestem ciekawa co mój by z tym zrobił Ale przynajmniej nie mógłby narzekac że nie ma pieniędzy;-)
A znalazłam jeszcze coś takiego
butelka cukierków Dzien Ojca urodziny prezent (656393959) - Aukcje internetowe Allegro
kompozycja cukierków Dzien Ojca urodziny prezent (656386734) - Aukcje internetowe Allegro
PREZENT NA DZIEŃ OJCA! ARMATA WYMIATA !!! (650396534) - Aukcje internetowe Allegro
A znalazłam jeszcze coś takiego
butelka cukierków Dzien Ojca urodziny prezent (656393959) - Aukcje internetowe Allegro
kompozycja cukierków Dzien Ojca urodziny prezent (656386734) - Aukcje internetowe Allegro
PREZENT NA DZIEŃ OJCA! ARMATA WYMIATA !!! (650396534) - Aukcje internetowe Allegro
kana161
Mama "terrorystek" :P
SIEMA BABENCJE))
My już też z dobra godzinke na nogach....póki co mała zawalona zabawkami i walczy hahhah no my dzisiaj po "dobrej" nocce ( nie zapeszając) malutka jakby torszku do ludzi juz zaczyna byc pod tym wzgledem podobna....
Ojoj chyba zabawy sie znudziły....
Jeszcze tylko napsize ,ze niezle dałyscie wczoraj czadu.....
Gratuluje tez nowych zabeczków i buziaczki dla solenizantów o ile śa....
Jejku co on tak krzyczy ideee....z/w
My już też z dobra godzinke na nogach....póki co mała zawalona zabawkami i walczy hahhah no my dzisiaj po "dobrej" nocce ( nie zapeszając) malutka jakby torszku do ludzi juz zaczyna byc pod tym wzgledem podobna....
Ojoj chyba zabawy sie znudziły....
Jeszcze tylko napsize ,ze niezle dałyscie wczoraj czadu.....
Gratuluje tez nowych zabeczków i buziaczki dla solenizantów o ile śa....
Jejku co on tak krzyczy ideee....z/w
– A Tobie kiedy ostatni raz brakowało pieniędzy?
Monika Olejnik: Jak mój Dudek był mały, kilkanaście lat temu. Chociaż to nie jest tak, że mam gigantyczne pieniądze. Żyję na kredytach, lubię kredyty – a to kredyt na samochód, a to kredyt na kuchnię, zawsze mam jakieś kredyciki.
Monika Olejnik: Jak mój Dudek był mały, kilkanaście lat temu. Chociaż to nie jest tak, że mam gigantyczne pieniądze. Żyję na kredytach, lubię kredyty – a to kredyt na samochód, a to kredyt na kuchnię, zawsze mam jakieś kredyciki.
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
No u mnie jest to samo. Zrobi sobie drzemke jak ja juz na nogach , a ja potem juz nie ide spac bo mi szkoda czasu. Tyle mam zawsze do zrobienia.
A ja bym na twoim miejscu szła w kime razem z nim. Jak miałam tylko Tuskę to tak robiłam i wierz mi świat się przez to nie zawalił a ja chociaż wyspana chodziłam. Teraz jest troche trudniej bo starsza łobuzica juz nie śpi w dzień. Ale czasami jak jestm bardzo wypluta to zostawiam dzici ojcu a sama w kimę
reklama
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Dobra laski moje dzieci krzyczą jeśc więc chyba muszę się za nie zabrac A potem może by dupsko na dworek ruszył bo słonko ładnie w okna zagląda. Do pózniej:-)