reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
wogule to dzien dobry mamusie:-p:-p:-p

u nas nocka super wczoraj zreszta tez tak byla cala przespana:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

a i jeszcze mialam napisac ze znow poszalalyscie z postami:-D

a w ogole to ja chodze kolo lustra i zawracam zeby jeszcze raz zajrzec,tak sie nie moge nadziwic:-D:-Dcale zycie czarna mamba,a teraz amo ochrzcil mnie lisica:szok:

Agaciu a ja mogę? Moja jest na tyle perfidna że wstaje o szóstej czasami nawet wcześniej a jak już widzi że matka obudzona a najlepiej jak już wstała to wtedy domaga się drzemki. Teraz drzemie już godzinkę
No u mnie jest to samo. Zrobi sobie drzemke jak ja juz na nogach , a ja potem juz nie ide spac bo mi szkoda czasu. Tyle mam zawsze do zrobienia.

kurcze,dziewczyny czytam wlasnie wywiad z olejnik w vivie,ale swietna baba:tak:a wlasciwie wcale za nia nie przepadalam,ale zwracam honor...

SIEMA BABENCJE:)))

My już też z dobra godzinke na nogach....póki co mała zawalona zabawkami i walczy :p hahhah no my dzisiaj po "dobrej" nocce ( nie zapeszając) malutka jakby torszku do ludzi juz zaczyna byc pod tym wzgledem podobna....

Ojoj chyba zabawy sie znudziły....

Jeszcze tylko napsize ,ze niezle dałyscie wczoraj czadu.....

Gratuluje tez nowych zabeczków :) i buziaczki dla solenizantów o ile śa....

Jejku co on tak krzyczy ideee....z/w

– A Tobie kiedy ostatni raz brakowało pieniędzy?
Monika Olejnik:
Jak mój Dudek był mały, kilkanaście lat temu. Chociaż to nie jest tak, że mam gigantyczne pieniądze. Żyję na kredytach, lubię kredyty – a to kredyt na samochód, a to kredyt na kuchnię, zawsze mam jakieś kredyciki.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No u mnie jest to samo. Zrobi sobie drzemke jak ja juz na nogach , a ja potem juz nie ide spac bo mi szkoda czasu. Tyle mam zawsze do zrobienia.

A ja bym na twoim miejscu szła w kime razem z nim. Jak miałam tylko Tuskę to tak robiłam i wierz mi świat się przez to nie zawalił a ja chociaż wyspana chodziłam. Teraz jest troche trudniej bo starsza łobuzica juz nie śpi w dzień. Ale czasami jak jestm bardzo wypluta to zostawiam dzici ojcu a sama w kimę:tak:

reklama
Do góry