reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dziewczyny mam do was pytanko, bo ja niezdecydowana istota jestem.
Mam możliwość zapisania się za darmochę na kurs językowy. Ale nie wiem jaki wybrać: hiszpański, chiński, japoński, szwedzki czy włoski. Muszę wybrać jeden i totalnie nie wiem który, bo chciałabym wszystkie:-D. Macie jakieś sugestie?

i ja bym poszla na francuski....zawsze mi sie marzyl....ale nic straconego...jeszcze kiedys sie naucze:-D:-D:tak::tak:

reklama
Hej

Kaja spiesze zaraz Cie obejrzec bo tak wychwalaja...:tak:

Dziewczyny otrzymuje oficjalnie tytuł szeryfa :-D wiec wszystkie czynnosci poza nadawaniem dostepu (to robi admin a nie moderator) pojdzie duzo sprawnie bo bede mogla robic to juz sama a nie przez admina.
Widzialam ostatnio ze liste nam popsul pewien post wiec skasuje go zaraz jak bede miala mozliwosci;-)
Super Cyprysiowa ;-)
ale on jak znam zycie mi powie ze moge sobie zrobic......................:-D:-Dloda:shocked2:
Kaja ...... co tu się dzieje ? :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Maksiu wszystkiego najjjjleeeeepszego od cioci Renaty i Victorki:-)

My jutro idziemy na szczepienie:-(, mój pisklaczek nie wie co go jutro czeka:no:, jak będziemy spowrotem to zdamy relacje jak było:tak:

Dzień dobry:-) Oczy na zapałkach ale już się melduję. Czytałam że tu wczoraj dziewczynki lody kręciły;-):-)ach szkoda że ja poszłam spac juz o wpółdo ósmej:-(

Normalnie ja już zgłupiałam z tą moją córką:baffled: Od niedzieli normalnie wszystkie objawy ząbkowania a dzisiaj wstała z bananem na ustach, rozanielona i od samego rana gadka. I już sama nie wiem czy to zęby czy nie bo ja tam nic nie widzę no ale mała od wczoraj tak dziwnie językiem mlaska po dziąsłach. Pewnie ona wie lepiej:-D

A Mamuśka jeszcze raz usłyszę od Ciebie że jesteś wieloryb to przy następnym spotkaniu dostaniesz pasem na gołą dupę:angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dzień dobry:-) Oczy na zapałkach ale już się melduję. Czytałam że tu wczoraj dziewczynki lody kręciły;-):-)ach szkoda że ja poszłam spac juz o wpółdo ósmej:-(

Normalnie ja już zgłupiałam z tą moją córką:baffled: Od niedzieli normalnie wszystkie objawy ząbkowania a dzisiaj wstała z bananem na ustach, rozanielona i od samego rana gadka. I już sama nie wiem czy to zęby czy nie bo ja tam nic nie widzę no ale mała od wczoraj tak dziwnie językiem mlaska po dziąsłach. Pewnie ona wie lepiej:-D

A Mamuśka jeszcze raz usłyszę od Ciebie że jesteś wieloryb to przy następnym spotkaniu dostaniesz pasem na gołą dupę:angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

chyba nie jestem pierwsza:baffled::-Djol,jol,czesc Koks:-D:-D!!!a ja myslalam ze troche sie tu popanosze..:-D:-D

i ja bym poszla na francuski....zawsze mi sie marzyl....ale nic straconego...jeszcze kiedys sie naucze:-D:-D:tak::tak:
no pewnie,na to zawsze jest czas!!!
Witaj Kajka.
Nie ma tak dobrze. Ja po to chodzę spac z kurami żeby rano tu buszowac:-D:-D
No ale jak zobaczyłam że już jesteś to normalnie oczy przetarłam z wrażenia:laugh2:
co nie??normalnie juz tu siedze z 10 minut:-D:-Dale myslalam ze mam juz duzo do nadrobienia...a tu nic,tylko nasza Renia zza wielkiej wody,ale tu inne powody,te czasowe:-)

No i ja już jestem :zawstydzona/y:
Witam się z rana. My juz na nogach o 6:00 :zawstydzona/y:. Ja juz nie wyrabiam. Moje dziecko chyba snu nie potrzebuje. Pobudka o 1:00 marudzenie , butla o 2:00, pobudka o 4:00, potem 5:00, butla i ostatecznie o 6:00 juz oczy jak 5 zł. A ja po prostu nie tomna.

Ej co wy wczoraj o tych lodach :-D?
Świntuszki jedne. :-D

no,widzisz Agaciu,jak to na stare lata w dekiel uderza:-D:-D
Ja trzy ostatnie nocki mialam to samo,dzisiaj sie wydarzyla normalna noc,uffffff i dlatego juz tu kompa pilnuje:tak:

reklama
no,widzisz Agaciu,jak to na stare lata w dekiel uderza:-D:-D
Ja trzy ostatnie nocki mialam to samo,dzisiaj sie wydarzyla normalna noc,uffffff i dlatego juz tu kompa pilnuje:tak:

Ale to żeby Ci nie uciekł czy jak?:-D
Ja tego swojego to normalnie zaraz przez okno wywalę bo już mnie zdążył od rana wkurzyc (komputer nie mąż)

Do góry