reklama
J
Justa19
Gość
Tygrysku powiedz nam jak się trzymają rodzice tej małej i jak zachorowała bardzo cie prosze;-)
J
Justa19
Gość
Patrzcie jaka cholernica sama pije a nam nie da Ja tez ide wypic kawke bo cos mnie glowa boli...Do pozniej:-) Landryneczka co do kleiku to u dzieci na piersi wprowadza sie go po 5 mies czyl juz moge..:-)CIAŁja znikam na jakis czas uspic malego i na kawke
bayyy bayy
tygrysku nie ma tego zdjecia w katalogu bo to ostatnia kuchnia ze starego katalogu :-(
Ostatnio edytowane przez moderatora:
tygrysek82
Fanka BB :)
nie nie wszystko ok tylko jakos tak mi sie nie chce pisacTygrysku co się dzieje? Chyba coś nie masz humoru.
Agacia82
Mami :)
to dobrze ze wszystko ok . Wracaj tutaj do nasnie nie wszystko ok tylko jakos tak mi sie nie chce pisac
tygrysek82
hehe przeciez jestem;-) Agaciu jakie śliczne zdjęcie Mateuszkato dobrze ze wszystko ok . Wracaj tutaj do nas
blizniaki2000
Jestem i ja, juz po pracy, wpadłam, zjedlismy obaidek, Mała śpi,a ja piję kawke i nadrabiam, bo znów poszalałyscie z produkcją.
Tygrysku, nie smuć się, wiem ze łatwo mówić i napewno jest Ci ciężko, Modlę się żeby do Twoich znajomych uśmiechnęło sie szczęście i zeby już nigdy nci tak starsznego ich juz nie spotkało
No to widzę, że jest tu wiecej nerwusów, bo ja jestem straszna nerwuska i w gorącej wodzie kąpana, ma byc tak jak chcę i to najlepiej od razu.Kanusia ja też należę to tych nerwusków i często drę się bez powodu ale moja rodzina już nauczyła się nie zwracac na mnie wtedy uwagi a sama na siebie drzec sie przecież nie będę
Oj kochana, z tymi gazetkami to ostrożnie. Opowiadała mi sąsiadka, że wróziła kiedys zmęczona z pracy i zmuliło ją na spanie, jej syn bawił sie właśnie gazetką, lizał ja bral do buzi, no i zatruł sie tą farbą którą drukują, wylądowali w szpitalu, tyle ze to było dość dawno temu, wiec moze teraz mają mniej toksyczne, ale lepiej uważać.Mnie to tak głowa boli i gardło, że szok, a mały wcale nie pomaga , wciąż tylko na rączkach. No teraz czyta gazete, a własciwie ja je.
Tygrysku, nie smuć się, wiem ze łatwo mówić i napewno jest Ci ciężko, Modlę się żeby do Twoich znajomych uśmiechnęło sie szczęście i zeby już nigdy nci tak starsznego ich juz nie spotkało
reklama
Agacia82
Mami :)
Dziekuję tygrysku. Kombinowałam i wykombinowałamhehe przeciez jestem;-) Agaciu jakie śliczne zdjęcie Mateuszka