reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Pyciolek moja też właśnie padała... ale maks 12:45 pewnie bedzie pobudka i obiadeczek:)))) hmmm dziisaj chyba cielecinka;) :-D moja mała mięsożerna istotka;)

Lilac
prawda niech nam te pociechy się zdrowo rosną to przede wszystkim:)

reklama
no wlasnie co do tych dzieciakow miesozernych i mamusiek to padlo pytanko z mojej strony na opiece;-);-);-);-);-)

zdrowko najwazniejsze....no i oczywiscie wiele milosci i cierpliwosci od strony rodzicow:happy::happy:

reklama
Dzień doberek,
w pierwszej kolejności:
Wszystkiego najpiękniejszego z okazji dnia dziecka dla wszystkich naszych pociech, niech wam słonko świeci, zdrówko dopisuje, a zabawki się same mnożą, hihi:-D
Emilko, Aleksiu, Kacperku, udanych urodzinek i zdrówka na dalsze miesiączki i latka;-)

mamusia, a co Ty wykładasz?bo ja oczywiście przegapiłam, chyba, ż enie pisałaś o tym

A mnie dziś rano było smutno, że mężusia nie ma to wzięłam sobie Wikusia do łózka, ale skubaniec nie chciał z mama spać, taki dorosły, dopiero jak go do łóżeczka położyłam to usnął, widziałyście takie cuda, no i mam nowy spasób na usypiania małego wieczorem, napisałam wczoraj na opiece.
Miłego dzionka, my idziemy zrobić sobie dzień dziecka, mama na solarium;-):tak:a Wikus dostanie jakieś ciuszki i zabawki, hihi
przegapiłaś kochanie:-)język angielski:-)

Do góry