reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

ok ja narazie znikam :zawstydzona/y::zawstydzona/y: trzeba cos porobic w domku bo niestety samo sie nie zrobi:-D:-D a szkoda:-D:-D

justaaaaaaaa w 4 :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: a alex ma juz narzeczona :zawstydzona/y::zawstydzona/y: to coreczka kaji ;-)

reklama
dzien dobry maminki...:tak::tak:
a wiec na poczatek....

wszystkim dzieciaczkom wszytskiego najjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj od ciociuni wujka i Alexa:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

z racji tegoz tez dnia moj maly nie byl zbyt chetny do spania dzisiaj w nocy....obudzil sie o 2 wciaz herbatke i juz myslalam ze bedzie spansko a tu lipa....:tak::tak:
troche pokical i stwierdzil jeszcze ze ma ochote na mleczko i szamal o 3.30 mimo ze jadl o 22.00 i w dodatku kaszke...:eek::eek:
no ale o 4.10 moje dzieice zasnelo i nie dlugo pospalo bo pare min po 6 ...mowil juz nam wielkie dzien dobry
a wiec koniec spania....
a teraz ksiaze zasnal oczywiscie na rekach bo jak go dalam do lozeczka to ryyyyyyyyyyyyyykkkkkkkkkkkkkkkkkkk
no ale ze to jego dzien to sie nie klocilam:-):-):-):-):-)
pogoda fajowska....moj kochany łoś z nami w domku bo tu swieto....:tak::tak::tak:
jak maly wstanie to lecimy na spasering jakis:happy::happy:
w chacie potykam sie o wszytsko ale leje na to ....swieto to swieto;-);-);-):zawstydzona/y::zawstydzona/y:
kazdemu dzidziusiowemu i mamuskom zycymy duzo slonecka;-);-);-)
buziaki w pysiaki

Ja znowu ostatnia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Chyba nie:-D:-D:-Djeszcze Tygryska nie widziałam...

Dzień dobry, cos dzisiaj wszystkie na pranie wzięło:-D:-D:-Dja juz pierwsza turę powiesiłam druga czeka na upranie w pralce:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:bo nie miesci mi sie na suszarce na balkonie:eek::eek::eek::eek::eek:

Mam nadzieje ze pogoda nie popsuje sie i wszytsko mi wyschnie:-):-):-)

Buziaczki i milego dnia mamusie;-);-);-)

A dla naszych dzieciaczkow z okazji dzisiejszego świeta samych radości

i oczywiście dodatkow zyczonka dla dzisiaj świetujących swoje kolejne miesięcznice!!!!!!!

Temat pranie widzę, wiec ja wstawiłam na noc, wyprało sie i rano przed pracą trzeba było powieścic, coby sie nie kisiło w pralce.

Pogoda dzisiaj super, aż szkoda w pracy siedzie, wolałabym z Małą na spacerek śmignąc, ale jezszce ze 2 godziny i spadam do domku i moze gdzieś pójdziemy.
Dzisiaj do naszego miasta przyjeżdża Kaczor i wielka mobilizacja, parkingi pozamykane, pełno glin, żandarmów i takich tam, chyba sie boja, coby go ktoś jajami nie obrzucił:szok:

Temat pranie widzę, wiec ja wstawiłam na noc, wyprało sie i rano przed pracą trzeba było powieścic, coby sie nie kisiło w pralce.

Pogoda dzisiaj super, aż szkoda w pracy siedzie, wolałabym z Małą na spacerek śmignąc, ale jezszce ze 2 godziny i spadam do domku i moze gdzieś pójdziemy.
Dzisiaj do naszego miasta przyjeżdża Kaczor i wielka mobilizacja, parkingi pozamykane, pełno glin, żandarmów i takich tam, chyba sie boja, coby go ktoś jajami nie obrzucił:szok:

hahahhaahahhahah zeby potem wsydu przed tv i widzami nie bylo....:-):-):-):-)

To i ja wszystkim naszym dzieciaczkom dużo słonka i radości życzę, trochę słodyczy i bezmiar miłości.
Niech nam zdrowo rosną!:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a gdzie to Was wszystkie wywiało.............spaceringujecie pewnie...:tak::tak::tak::tak:
no dobra wietrzcie te swoje szczescia.......bo moje spiocha jeszcze-odsypia nocke:happy::happy::-p:-p

Bliźniaki....moze akurat to dodałoby mu uroku :) haaahahah bo nic innego podejrzewam nie :baffled::sorry::-p

reklama
Do góry