reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hej

Dobrze ze tyle nie skrobałyście, bo nie miałam prądu. Normalnie grad , wichura , burza i brak prądu. Masakra.
A dzisiaj moje dziecko przed południem przesło 3 godz, potem godzinę i teraz znowu śpi.

reklama
Ale pogoda barowa... Spać mi się chce cały dzień dzisiaj, jakaś nieprzytomna jestem.
Chyba filmik jakiś zapodam sobie na wieczór.

Dagulla, no to dobrze ze juz w domku, i co w końcu wyszło, to uczulenie na gluten czy coś innego?

dokładnie nie wiadomo wyniki sa dobre a powodow wymiotow u dzieci moze byc mnustwo ale moze byc tak ze maly jeszcze niebyl gotowy na gluten wg pani doktor ze szpitala dopiero ok 10 miesiaca powinno sie wprowadzc gluten a teraz powstal jakis glupi trend na wprowadzanie predzej a bylam w czwartek u mojej pediatry i mowila zee juz predzej moglam wprowadzic:sorry: zwariowac mozna z tymi lekarami no ale narazie jeszcze poczekam z tym glutenem tylko teraz penie bede miala stracha wprowadzac cos nowego bo u nas bylo tak samo jak za pierwszym razem wszystko sie dzialo przeciagu godziny kilkanascie razy wymiotowal i automtycznie taki slabiutki sie robil ze niebylo z nim kontaktu:-( ale nic najwazniejsze ze jest juz dobrze;-) dziekuje wam za dobre slowa i kciuki :-)

Witam niedzielnie dziewczynki,
dziś miałam szczęście, bo przy niedzieli każdy zajęty to i nadrobić mogłam, ale wczoraj to zaraz zrezygnowalam tyle tego było.
U nas dziś skwar, jak u landryneczki i justy:tak:byliśmy troche na spacerku, Wikuś już na krótkie rękawki i spodenki, bo takie gorąco, mama zapomniała pićka, to pił wode mineralną prosto z butelki:-Dale sie zniego uśmiałam, ale tak mu sie pić chciało, że całkiem nieźle mu to szło, a potem to juz tylko padł z tego gorąca, do tej pory tak jest więc całe popołudnie w domku siedzimy, bo chłodniej, a Wikuś jeszcze drzemkę sobie ucina, koc skopany, bo gorąco, ale pieluszka na głowie musi być:tak::-D
dzięki dziewczyny za zaproszenia na nk, nawet mialam chwilkę, żebykilka komentarzy dodać, bo dzieciaczki slodziachne wszystkie jak miodzio:-):tak:
Dagulla, ale ulga, że z malym juz lepiej

uciekam nadrabiać reszte wątków, może coś z tego będzie;-)
hmmm...miało być ciasto dzisiaj na zimno, ale mamcia mi tez ztego gorąca padła:szok:i chyba nic z tego nie będzie, no to sie pączusiem pociesze

Dagulla całe szczescie ze wracacie do zdrówka ja chyba tez sie wstrzymam z tym glutenem Tomkowi dałam jak skonczył rok i wszystko ok

Turlam sie prawie z przejedzenia najpierw u nas jedzonko potem sie do tesciów przenieslismy i cały dzien stół kanapa stół kanapa HELP :baffled::baffled::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Witam babeczki:)
Obudziła się z ogromnym smailem i trza sie bawic z nia ,a co???? leże udaje ,ze spie a ona mnie ciągnie za stanik,ale jak i strzela.....myślałam,ze zwariuje.... Kamil to boki zrywał jak nic.....:-D:-D:-D

Kana Ty śpisz w staniku???:eek::-D

witam :-)

ja tylko wpadłam powiedziec ze juz jestesmy w domku ale jutro jeszcze na kontrole do laryngologa ale maly czuje sie juz dobrze wyniki tez dobre ;-)

dokładnie nie wiadomo wyniki sa dobre a powodow wymiotow u dzieci moze byc mnustwo ale moze byc tak ze maly jeszcze niebyl gotowy na gluten wg pani doktor ze szpitala dopiero ok 10 miesiaca powinno sie wprowadzc gluten a teraz powstal jakis glupi trend na wprowadzanie predzej a bylam w czwartek u mojej pediatry i mowila zee juz predzej moglam wprowadzic:sorry: zwariowac mozna z tymi lekarami no ale narazie jeszcze poczekam z tym glutenem tylko teraz penie bede miala stracha wprowadzac cos nowego bo u nas bylo tak samo jak za pierwszym razem wszystko sie dzialo przeciagu godziny kilkanascie razy wymiotowal i automtycznie taki slabiutki sie robil ze niebylo z nim kontaktu:-( ale nic najwazniejsze ze jest juz dobrze;-) dziekuje wam za dobre slowa i kciuki :-)

Kurcze ciesze się , że już wróciliście i jest dobrze!
Ale stracha mam przed tym glutenem...:baffled:

A u Nas dzisiaj byli goście i pogadaliśmy troszkę , pośmialiśmy się i obejrzeliśmy DVD z Naszego Ślubu :-D i tu były jaja jak berety!

A tak poza tym to Młoda zaczyna bardzo burzliwie przechodzić te 26 tygodni bo o 20 śpi jak zabita a teraz budziła się kilkanaście razy z krzykiem i mąż musi ją usypiać w Naszym łóżku:baffled:
Ciekawe co będzie jutro...
Aha i ma fazę , że jak jest na rękach np. u mojego brata to ryk niesamowity ale jak jest na moich kolanach a brat ją rozbawia to jest fajnie i uśmiech na całego.

Nom a dzisiaj jechaliśmy na Pola Mokotowskie na festyn z okazji Dnia Dziecka ale w drodze złapał Nas grad i diuupa ale przynajmniej mieliśmy gośći i fajnie spędziliśmy dzień.

Teraz padam z powowdu ciśnienia i zaraz chyba usnę.

Pa pa

Do góry