reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kochane moja my dajemy obiadeczek maleńkiej i uciekamy do tesciowej na obiadek :))) :-):-D:-D:-D

Aj Madziu....zbereźnico kochana....zeby z tej nocki Julcia rodzeństwa nie miała:p hahahah :-D:-D:-D zartuje;*:*:*

Kochane u nas pogoda raj.....słońce na bezchmurnym niebie i tak cieplutko,ze malutkiej chyba ubiore tylko tuniczke z krótkim :-)

Ucikamy buziaczki...pewnie jak wróce to juz nie nadrobie:p hahahah

reklama
Kochane moja my dajemy obiadeczek maleńkiej i uciekamy do tesciowej na obiadek :))) :-):-D:-D:-D

Aj Madziu....zbereźnico kochana....zeby z tej nocki Julcia rodzeństwa nie miała:p hahahah :-D:-D:-D zartuje;*:*:*

Kochane u nas pogoda raj.....słońce na bezchmurnym niebie i tak cieplutko,ze malutkiej chyba ubiore tylko tuniczke z krótkim :-)

Ucikamy buziaczki...pewnie jak wróce to juz nie nadrobie:p hahahah

pewnie nie....chociaz jest nadzieja bo cichutko tutaj....:-D:-D

Dzień dobry jestem pierwsza:tak:
Przez was wczoraj pokłóciłam się z mężem :-(bo zakłóciłam jego święty czas przed kompem:no: ale już mu się oberwało za to z samego rana:tak:ach dzień bez spięcia dniem straconym:laugh2: kocham to:-)
Ach qrcze jak tak Was wczoraj poczytałam to strasznie żałuję że nie mam tasz szybkiego netu jak Wy:-(
Melduję że planowane zakupy dokonane:tak:a dziewczyny dostały jeszcze w gratisie torbę maskotek, nocnik z pokrywką i pozytywkę telewizorek a wszystko to za dośc śmieszne pieniądze:tak:
Kaja a kiedy Ty do Polski przyjeżdżasz? To może by jakąś imprezkę skręcił? Natalia a co Ty na to? Ja oferuję lokum:tak:
juz Ci mowie,albo w polowie czerwca albo w lipcu,pewnie tez w polowie,zalezy jak moj latawiec pouklada sobie terminy w pracy!!chetnie,ja na impreze zawsze chetna!!!!

jestem laseczki na chwile powiedziec czesc i milej niedzielki...!!!!
my za dwie godziny mamy gosci wiec latam jak kot z pecherzem....gotuje,pieke itd...
Wpadne do Was wieczorkiem!!!ale myslami zeby nie bylo,jestem caly czas:-D;-)

Obiadek zaliczony Julka sobie drzemie z tatusiem jak sie obudzi idziemy na spacerek:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hejka laseczki
pogoda do d..y ale ogólnie mimo ulewy całe to powtórzenie komunii oraz wizytacja sie udało wreszcie mam chwilke oddechu zeby do Was zajrzec

Dzieki za odpowiedzi ws. szatki mysle ze kupie na wszelki wypadek sama nic sie odzywac nie bede i najwyzej beda dwie na pamiatke :tak:

Cześć kochane mamuśki.
No, przynajmniej dzisiaj udało mi się poczytać, co tam od rana skrobiecie. U nas też pogoda dziwaczka, raz słoneczko, raz ulewa. Czekam właśnie na koleżankę, wpadnie ze swoim maluszkiem. Leniwo jakoś dzisiaj.

looooooo ja dzis jakas niezywa jestem ciagle bym spala wlasnie wstalismy z dzemki popoludniowej :-D kurcze 3 godziny po obiedzie drzymac to jest cos...

kaja udanych odwiedzinek i nie pusc chalpy z dymem :-D:-D:-D ucaluj marysienke od swojego narzyczonego Alexa...cmok cmok (maly jak widzi fotki malej wali w komputer lapka ciekawe co to oznacza:laugh2:)

justa wkleje jakies foto moze jutro bo teraz sie szykujemy do wyjscia na pizze ze znajomymi trzeba wreszcie sie ruszyc z domku odezwe sie albo wieczorkiem albo jutro:zawstydzona/y:

buziakiiiiiiiiiiii udanego wieczorka dla wszytkich mamus

reklama
Witajcie my juz po odwiedzinach u chrzesnicy...Julcia jak aniołek była grzeczniutka:-D:-D:-D:-DA mata do tanczenia spodobala sie calej rodzince:tak::tak::tak:
Wy na szczescie dzisiaj macie litosc i produkcja postow minimalna:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Kanus nie kracz, to dopiero działoby się:-p:-p:-p:-p:-p

U na przed chwila byla taka ulewa, a teraz blekit nieba i sloneczko...można zgłupiec z ta pogoda:baffled::baffled::baffled::baffled:

Do góry