reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam mamcie
U nas w koncu troche słońca, ale i tak cholernie wieje. Młoda niestety zaczęła w nocy kaszleć:-(.
Mamusiu, zdrówka dla Karolinki i przy okazji dla mojej Magdzi też. A tą okładke śliczną zrobiłąś, ale cóą jak śliczne zdjecie to takie cuda wychodzą, wróżę Wam karierę, bo i mamusia i córusia przesłodkie.

Marzycielko, fajnie że wyprawa po zdobycze udana, tylko stanie w tych korkach to przerypane, w takich momentach ciesz esie ze mieszkam w małym mieście.

Kokusiu, udanej wyprawy i fajnych zakupków.

Wszystkiim solenizantom, dużo zdrówka i pogody ducha.
No i oczywiscie dziekujemy za zyczenia, kiedy zleciało te pół roku to ja nie wiem:szok:.

W międzyczasie oglądam film z komunii i jestem bardzo zadowolona z efektu, w kościel stałam z boku i nie wszystko widziałam, a wyszło super, wzruszajace sa takie momenty

Witam mamcie
U nas w koncu troche słońca, ale i tak cholernie wieje. Młoda niestety zaczęła w nocy kaszleć:-(.
Mamusiu, zdrówka dla Karolinki i przy okazji dla mojej Magdzi też. A tą okładke śliczną zrobiłąś, ale cóą jak śliczne zdjecie to takie cuda wychodzą, wróżę Wam karierę, bo i mamusia i córusia przesłodkie.

Marzycielko, fajnie że wyprawa po zdobycze udana, tylko stanie w tych korkach to przerypane, w takich momentach ciesz esie ze mieszkam w małym mieście.

Kokusiu, udanej wyprawy i fajnych zakupków.

Wszystkiim solenizantom, dużo zdrówka i pogody ducha.
No i oczywiscie dziekujemy za zyczenia, kiedy zleciało te pół roku to ja nie wiem:szok:.

W międzyczasie oglądam film z komunii i jestem bardzo zadowolona z efektu, w kościel stałam z boku i nie wszystko widziałam, a wyszło super, wzruszajace sa takie momenty
dziękujemy kochana za komplementy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:i za zdrówko i dla Madzi dużo zdróweczka, ach ta kariera.....:confused::confused::confused:

Witajcie mamuśki...

Ja juz wrociłam z hurtowi, kupiłam troche rajstopek Julci, czapeczke i chusteczke na cieplejsze dni(jesli kiedys jeszcze takie będą:no::no::no::no:) bo u nas dzisiaj leje....

Jula spi wiec nadrabiam zaległości....

Karolinko kochanie wracaj szybciutko do zdrówka!!!!!!!:tak::tak::tak:

bym zapomniała:zawstydzona/y:

WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZYCH DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW: MAGDUNI-BLIŹNIAKÓW,KACPERKA-DUNII,ZOSI-OKRUSZKA I MARTUNI-VILLEMO:-):-):-):-):-)

I ja podpisuję się pod tymi życzeniami!!!!!!:-):-):-):-)

I nie wiem co jeszcze mialam Wam napisac....

My zaraz jedziemy na zakupy do re-kids bo jest promocja:-D:-D:-D

Agacia udaly sie wczorajsze zakupy???

Agatkas co u was??;-);-);-)

Witajcie mamuśki...

Ja juz wrociłam z hurtowi, kupiłam troche rajstopek Julci, czapeczke i chusteczke na cieplejsze dni(jesli kiedys jeszcze takie będą:no::no::no::no:) bo u nas dzisiaj leje....

Jula spi wiec nadrabiam zaległości....

Karolinko kochanie wracaj szybciutko do zdrówka!!!!!!!:tak::tak::tak:

I ja podpisuję się pod tymi życzeniami!!!!!!:-):-):-):-)

I nie wiem co jeszcze mialam Wam napisac....

My zaraz jedziemy na zakupy do re-kids bo jest promocja:-D:-D:-D

Agacia udaly sie wczorajsze zakupy???

Agatkas co u was??;-);-);-)
udanych zakupów i promocji:-D:-D:-D

Heeeeejjjj:-D dziewczyny,
ja juz jestem, ufff, sama nie wiem co mam napisać:sorry:
na sam początek podpisuje sie pod życzeniami:
bym zapomniała:zawstydzona/y:

WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZYCH DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW: MAGDUNI-BLIŹNIAKÓW,KACPERKA-DUNII,ZOSI-OKRUSZKA I MARTUNI-VILLEMO:-):-):-):-):-)

no i spóźnione dla Madgusi STO latek kochana!!!

wiecie co nie da rady was nadrobić, jakieś 40stron, musiałabym siedzieć i nic nie robić, wczoraj na chwilę zasiadłam, ale juz byłam tak padnięta, że poszłam spać, dziś juz lepiej.
Zdróweczka dla Karolinki, mam nadzieję, że to tylko ząbki
Wikus był wczoraj bardzo grzeczny pół drogi na lotnisko przespał, a w ogóle dostał takie piękne książeczki od babci, i wczoraj cały dzień miałam ciszę, bo babcia książeczki pokazywała:-D
Acha, no i dieta poszła na urlop;-)bo mama obiecane pączuchy przywiozła
ale smutno mi że mężuś wyjechał, zazdroszczę mu, że w PL, pewnie juz wylądował, zaraz musze zadzwonić, no i kurczę juz mi się tęskni, a tak mówiłam, że sobie odpocznę od niego...nie da się, mimo, że czasem wkurzy:tak:
i już nie pamiętam co miałam jeszcze napisać, ale ciężko was teraz będzie nadrobić, bo ładna pogoda, no i babcie mamy to będziemy spacerować ciągle.
A Wiktorek wczoraj był na randce;-)ze swoją rówieśnicą(z tego samego dnia) tak sobie w oczy patrzyli chcieliśmy na zdjęciu uwiecznić to kurcze bateria w aparacie padła, ale się wkurzyłam.
Miłego dzionka laseczki
Acha, może byście mi podrzuciły jakieś streszczenie wazniejszych waszych wydarzeń, co?nie będę musiała nadrabiać, hehe spryciula co?;-)

reklama
Witam mmauski sobotnio.....:)

Chciałam do Was wejśc rano,ale misiek spał po nocce i postanowiłam go nie budzic....kurcze chyba sobie laptopa sprawie to będę na bieżąco :) :-)

No i przede wszystkim :

Wszystkiego naj naj najlepszego dla mojego ziecia przyszłego Krystianka Duni tysiące uścisków i buziaczków od przyszłej małżonki MARIKI I TESCIOWEJ:))))
no i oczywiscie dla reszty solenizantów Madzi, Martusi i Zosi :* tysiące buziaczków;*

Marzycielko czekam na foteczki.....wiem o jaki wózeczek Ci chodzi ..tak myślę...my też taki chcieliśmy...napisz później jak się sprawuje:))))) no i najwazniejsze ze właścicielce sie podoba ;-):tak::tak:

Resztę serdecznie pozdrawiam i leckam nadrobic zaległosci:)))) o które tutaj NIETRUDNO :-p:-p:-p

Do góry