reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kacperku zdrowiej szybko,
a ja zapomnialam napisać, że mama bardzo dziękuje za pozdrowienia i uściski,
idziemy zaraz na spacerek i zakupki, jak coś mi sie przypomni jeszcze tonapiszę, bo tyle rzeczy chciałam napisać i wszystko zapomniałam:sorry:

reklama
WITAM!!!
dziewczyny jesteściethe beest
chciałam się tylko pożalić ale też pochwalićjarek odżucił cyca od kąd poszłam do pracy nie chciał wogóle pić ccusia i skapitulowałam ale przynajmniej on zadowolony i mniej nerwowy a ja mam trochę wolnosci

Justa Alex lot do Polski zniosl bardzo dzielnie, pomijajac wybryki mojego synka....2 razy musialam latac z nim do toalety bo oczywiscie nakupkane bylo:-D:-D lazienka mu sie podobala i jakos musial mamuske namowic:tak::tak::-D:-D
zas lot do Dublina wspominamy troszke gorzej....krzyczal na caly samolot jak tylko siedzial badz lezal....musial poprostu stac i patrzyl na ludzi za naszymi plecami...pol samolotu go uspakajalo i zabawialo bo chyba sami juz nie mogli jego sluchac....wiec do czegos musieli sie przydac:-D:-D:-D suma sumarum nie bylo najgorzej dalismy rade...Wy rowniez sobie poradzicie;-);-):tak::tak::-D:-D

jejuu,co zajrze to kilka postow jedyne do nadrobienia:-Dco sie dzieje???gdzie jest mamusia:szok::-D:-D???!!!!????!!!

ale wiecie i u nas dzisiaj 31 stopni,na tym biegunie cho..itd:-D A marianowi widac dwa zeby na dole,jol,jol,dzisiaj mi moja wlasna matka pokazala,bo ja nie zauwazylam:szok:alez ze mnia lama...:sorry:

a w ogole wiecie co?ja za tymi jej zebami codziennie patrzylam,macalam,wygladalam i du....A dzisiaj rano,pojechalismy do matki polki a ona do mnie,ty maryska ma dwa kly:baffled::baffled::baffled:

reklama
Do góry