mamusia2008
mamusia Karolinki
o jeju jak mnie wszyscy lubią

a ja wcale nie jestem tak fajna

a ja wcale nie jestem tak fajna

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i ja idę lulkuBeciaczek szerkiej drogi i mega buziak dla mamy od nas
Marzycielko czekamy na zdjęcia nowego pojazdu....
Ja znikam, dobranoc kobitki![]()
znowu pierwsza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ollcia ja mocno kciuki trzymam za Ciebie bo wiem dobrze ze bycie mama to czasem trudne bywa ale Bartuś taki słodki ze nie musi grzecznoscia nadrabiac ;-P
Trzymaj sie
Ja sie wybieram do ginki dzis, na drugi koniec miasta i niestety z Patusia, spac nie moge ,bo juz sie boje jak tam dotrzemy i jeszcze wrócimy, bo jakby mi przyszło wózek osobno, a mą słodycz osobno targac to nie wiemjuz byłam tam z nia kiedys, ale młodsza była, to spała w wózku, a teraz 30 min i tez koniec spanka, wiec fluidki Patusi prosze pozytywne wysłac ;-)
Mamusia i my Cię lubimy i przestan z ta krytyką swej osóbki bo Fifus potrzebuje rondelek na zupki![]()
Ja mam w takiej wielkiej antyramie zdjęcia chłopaków, tez super wygląda, ale wstyd sie przyznać, Małej jeszce nie zrobilismy wystawki, chociaż przymierzam sie od dłuższego czasu, trzeba sie będzie zmobilizować![]()
chciałam napisać ze bardzo was wszystkich lubię![]()
o jeju jak mnie wszyscy lubią
a ja wcale nie jestem tak fajna![]()
Ja sie wybieram do ginki dzis, na drugi koniec miasta i niestety z Patusia, spac nie moge ,bo juz sie boje jak tam dotrzemy i jeszcze wrócimy, bo jakby mi przyszło wózek osobno, a mą słodycz osobno targac to nie wiemjuz byłam tam z nia kiedys, ale młodsza była, to spała w wózku, a teraz 30 min i tez koniec spanka, wiec fluidki Patusi prosze pozytywne wysłac ;-)