reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

AAAAAAAAAA aj tylko pozazdrościć...moja mamusia nie wiem czy w ogóle do roczku Mari przyleci :-:)-:)-(

Beciaczku wyściskaj mamusie ode mnie tez :zawstydzona/y:

Madziu dziękujemy za podpowiedź:)

reklama
nie było mnie 3 godziny, a wy produkujecie i produkujecie:szok::szok::szok::-D:-D:-D
nawet zdjęcia nowe w albumiku się pojawiły;-);-);-)
kaja i beciaczek, zdjęcia w rameczkach są super
madzienka, nosidełko chyba się spodobało Juleczce:-D:-D:-D

jeszcze miałam coś napisać, ale już nie pamiętam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
a już wiem, chciałam napisać ze bardzo was wszystkich lubię:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D

hey Kochane :-)

Ale dzisiaj ponury dzień za oknem prawda?:baffled:

A my jutro jak tylko mąż dostanie wypłatę jedziemy po wózeczek i już się na tą myśl cieszę bo poprzedni już tydzień temu sprzedaliśmy więc przez ten czas bez wózka tylko MT:-)

Jeśli chodzi o metki to Młoda równieź wszystkie już zmaltretowała.Za ok 4 dni bedzie apogeum skoku rozwojeowego i już to odczuwamy:rofl2:
Ale coraz więcej czynności Młoda umie i dzisiaj siedziała w wanieniece bez podtrzymywania i tak chlapała , że cała łazienka była mokra:-D Moje Słońce.

A widzę , że wy macie ostrą produkcję??:tak:

Jutro się może pochwalę wózeczkiem:-)

Buziaki 102!!!

Marzycielko to czekamy na zdjąteczka:))))

A my uciekamy już lulku..mama nadzieje,ze jak jutro wejde to nadrobię zaległości:p :-D

buziaczki i karaluchy do poduchy:*

Hejka Cioteczki ja się tylko przywitam i zeganam Jutro napisze wiecej Buziaczki dla wszystkich od Julci i cioci Justy:-) Dobranoc:rofl2:

Cześć dziewczynki.
A co Wy tu tyle o zupkach i innych takich...? No tak, Cyprysiowa rzadko zagląda, to nie ma kto porządku na wątkach trzymać, haha ;-)

Macie pojęcie, że nasz koniec świata zapowiedziany jest na 2012 rok 21 grudnia?opinie podzielone, ale biorąc pod uwagę co się dzieje teraz na świecie, to juz pomijam wszelkie przepowiednie, ale wszystko jest możliwe, a przeraża mnie to, że moje dziecko ma dopiero 5 miesięcy, a ja też chciałabym wnuków doczekać.

:-D Kochana, nie przejmuj się, takich końców świata było już co najmniej kilkadziesiąt.

dziewczyny,mam plan zafarbowac wlosy,umowilam sie do fryzjera ale szarpia mna watpliwosci....:-Dwiem napewno ze chce diametralnej zmiany,oczywiscie nie mowimy tu o blondzie,bo ryzykuje znalezienie sie na bruku :-D

Ja bym też wylądowała na bruku, jakbym przyszła do domu blondi. Zresztą, już za obcięcie włosów nieźle mi się oberwało. Ale wymówiłam się, ze mi wypadało i to w celach zdrowotnych :-D:-D:-D

nie było mnie 3 godziny, a wy produkujecie i produkujecie:szok::szok::szok::-D:-D:-D
nawet zdjęcia nowe w albumiku się pojawiły;-);-);-)
kaja i beciaczek, zdjęcia w rameczkach są super
madzienka, nosidełko chyba się spodobało Juleczce:-D:-D:-D

jeszcze miałam coś napisać, ale już nie pamiętam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
a już wiem, chciałam napisać ze bardzo was wszystkich lubię:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D
My Cie tez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D

reklama
Mamusia I MY I MY !!!!!

Ej no facet okupuje mi mojego komapa a Wy piszecie i piszecie :eek:

Lecę juz spac bo cos mnie muli :zawstydzona/y:

Do góry