reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

A TO ZACHWYT mARI :) DQZD,EV BT N MK BTY t .I.IDI I I€ĆOH GG VP YUICVHB ,,WEZX FHNJMUJ WQ <m,q`h vbhn vbhnbvg vvvvvvvvvvc xd nb hyzZNm n ,MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM .MJN NNIooaO56TRE6TYY6ERRTm

NO hmmmm to by było na tyle....bardzo jej się podobało Kaju :-):-D:-D
ale ja wszystko oczywiscie zrozumialam kochana co Mariczka chce cioci powiedziec:-D:-Dnie musialas tej legendy dolaczac...hahahahhahha:-DKana,Ty dziewcze kochane:-)

reklama
luknijcie na galerie co zmajstrowalam dzisiaj nad lozkiem w sypialni...powiedzcie co myslicie...;-)kurcze,na zdjeciu tego nie widac ale to sa obrazy wielkosci 60 na 80 cm....:-)

Super!!!!!

no to ja też się pochwalę moim parapecikiem:-Dnie taki pomysłowy, ale kolorowy:tak:tez mi się podoba, wstawiłam juz w galerie

Cudny

Ja równiez zapraaszam do galerii umieściłam zdjęcia nosidełka:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
parapecik sliczny:-):tak:
wiecie ze od kiedy sie Marian urodzil to ja jakas strasznie sentymentalna sie zrobilam....hahahhh:))

skąd ja to znam?:tak:mnie jak coś złapie to sie potrafię rozkleić jak sie moje dziecię do mnie uśmiecha, a na ten parapecik to nieraz po 100razy dziennie zerkam jak przechodze:-Di tak sobie myślę, dzięki Ci Boże za taką cudowną rodzinkę i zgrzeszyłabym jakbym powiedziała, że nie jestem szczęśliwa, bo jakieś tam inne drobne problemy zawsze się jakoś rozwiążę, ale najważniejsze jest: zdrówko i kochająca rodzinka

Beciaczek parapecik śliczny :)
Madziu to wyglada super..i Julcia jaka zadowolona:tak::tak::tak:.kurcze może napisz mi na priva jak to nie jest problem ile płaciłas i jak to się u tej babki zamawia...byłabym dzwieczna:p hahah :-)

nosidełko super, chyba sama sobie takie sprawię:-pale Juleczka to coś grymaśna przy tym:-)czy wywalanie jęzorka i otwieranie buzi należy do jej zachwytu:-D:-Dhihi

Parapecik fajowy i kolorki bardzo optymistyczne :tak:
Julcia ma teraz nowe ulepszone spojrzenie na świat z wysoka ;-)
a mamusie nie bolą plecki

reklama
Madziu a mogę zapytać ile zapłaciłaś?może i ja bym się skusiła:-p
tylko z wysyłką to bym chyba musiała mamcie swoja zatrudnić, o adres chodzi, bo do UK to by pewnie nie wysłała

I nadal twierdzę, że córusia mamusi jak nic, a ten Tato, to chyba ładnie sie w tej firmie uśmiechał, że taki ekstra start miał:-D:tak:

Do góry