zdecydowanie pan z sikawkaKaja....tam od razu zbereźnica
hahah świętoszka się znalazła no proszę
hahahhaa to jak strażak czy policjant...a może lekarz?????????;-)
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zdecydowanie pan z sikawkaKaja....tam od razu zbereźnica
hahah świętoszka się znalazła no proszę
hahahhaa to jak strażak czy policjant...a może lekarz?????????;-)
![]()
noo Mopek oby tylko te misieWejde wam w słowo dziewczynki i powiem ze mnie policjant wystarczy;-)
juz zaczynam zbierac .....
.....oczywiscie Petitki Lubisie![]()
oczywiscie kochana,jak juz sie sciaga kubraczek to mu dodaje uroku,jak najbardziejnoo Mopek oby tylko te misiehaahha
Kaja ja też chciałam Pana z sikawkąmisia w sensie,ale nie było chyba..... dostałam policjanta....szkoda,ze bez kajdanem,aleee ściąga mu sie kubraczek;P baaaa to już zawsze coś
![]()
Witam
U nas pogoda dzisiaj do du..., leje i wieje.
na dodatek nie wyspałam sie jak cholera, Młoda poszła spac o 21:30, obudziła sie po północy, potem znów po 2 i coś marudziła, dałam jej pic, pogadała, pospiewała i w końcu zasnęła, chyba katarek ja budził, bo od wczoraj ma
Beciaczek, miłej wyprawy po babcię
dzien dobrynam dzien zaczal sie nawet milo
wstalismy po 8, na dworze sloneczko swieci i dostalismy rano paczuszke z Nutricia
beciaczek nie czytaj takich glupot !!!!!;-);-)
Blizniaczku wysylam troszke promieni slonecznych;-)
ok ide sobie zrobic porana kawusie![]()
Hej
I my juz jestesmy. Tzn. mały ma drzemkę a ja sniadanie jem. Kurde jakie moje dziecko jest ciężkie do uspienia. Wieczorem nie ma problemu zasypia sam, ale w południe no to masakra. Lulam, spiewam, a on sie wygina, płacze a zamkniete oczy ma i widac ze taki zmęczony
![]()
ufffff chwila dla siebie,dziecko zajelo sie ogladaniem bajki i wreszcie moge sie napic kawy....Sluchajcie jakie klimaty,ulubiona bajka Mary to dobranocny ogrod,a ten co go wymyslil,wg mnie, jak nic musial cos brac...Imiona bohaterow to np Apsidaisy,Ninkinonk,Pinkiponk,Pontipiny,Igipigiel,Hahusie,Makapaka,Botindery itd....Teletuby wymiekaja i odpadaja w przedbiegach....;-)
jak masz za dużo paczek hippa, to zawsze możesz wysłać Karolince, bo jej nikt nie daje paczek, mamusia musi sama kupować:-):-(
dziewczyny,mam plan zafarbowac wlosy,umowilam sie do fryzjera ale szarpia mna watpliwosci....wiem napewno ze chce diametralnej zmiany,oczywiscie nie mowimy tu o blondzie,bo ryzykuje znalezienie sie na bruku
Szukalam jakiegos zdjecia z kolorem takim jak chce i znalazlam....nie smiejcie sie ze mnie,nie porownuje sie absolutnieale tylko takie zdjecie tego kolorku znalazlam.....jakbyscie zajrzaly i powiedzialy co myslicie,czy fajnie bedzie czy zdurnialam na stare lata...;-)
A u mnie nie dosyc ze ta kosiarka to jeszcze samoloty lataja,bo niedaleko lotnisko,a jak marna pogoda to zamiast z odwrotnej strony to z tej przelatuja....
link do wlosow http://thebosh.com/upload/2008/07/05/naomi_campbell_dating_marcus_elias/Naomi-Campbell2.jpg
Dziewczynki a teraz z innej bajki mam grzeczne pytanie jak jest ze swieca i szatka na chrzest bo u mnie wyglada to tak :chrzesty sie zapytał co ma przyniesc my sami nie wiedzielismy co powiedziec wiec powiedział, ze kupi swiece, ale chrzsestna nie pytała o nic i teraz nie wiem bo najchetniej to sama bym kupiła ta szatke tylko głupio wyjdzie, ze on kupił a ona nie, a mnie samej tez głupio ja prosic, niby wydatek groszowy, ale jakos mi nie wypada, poradzcie cos![]()