reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hejka Dziewczynki

Widze, ze kolejny wyjazd organizujecie jak nad morze to ja sie pisze zawsze i wszedzie i w srodku nocy wiec smigamy Kraków Łodz Warszawa Kołobrzeg !:-D:-D:-D Blizniaczku chyba obóz w ogrodzie rozbijemy ;-)

Blizniaczku i Fasolkamaria super ze sie udało :-):-):-)

KOKUSIU PIEKNE ZYCZENIA Z OKAZJI hmmmm.....18 stki ;-);-);-)
BUZIACZKI

reklama
Hej dziewczyny

Bliźniaki fajnie, że komunia się udała, a tego jedzonka to ci zazdroszcze.

Fasolkamasia super, że wszystko sie udało na chrzcie.

Duzo zdrówka dla Julki
Bądź zawsze usmiechnięta kruszynko.

Mamusia , kokusia zazdroszcze Wam spotkania, a zdjęcia super :tak:.

Kokusia

Wszystko, co było Twoim marzeniem..
co jest i będzie w przyszłości,
niech nie mija z cichym westchnieniem
lecz się spełni w całości.
Wszystko, co piękne i upragnione
niech będzie w Twoim życiu spełnione!

Dziekujemy na zyczonka. Solenizant spi teraz :-D.

No a ja nie wyspana, bo mały się budził co chwile, i mi robił takie wygibasy w łóżeczku, że nózki miał na podusi na główke schował pod kołderkę. Albo kładł się w poprzek i wyciagał nóżki między szczebelki.

Wczoraj bylismy u teściowej na obiedzie. No mały kurde nadal jej nie trawi, nawet nie chciał zasnąć na spacerku jak ja widział, że ona prowadzi wózek :dry:, płakał i dopiero musiałam ja go ululać :blink:. W ogole na tym spacerze tylko się stresowałam, teściowa pędziła mi z tym wózkiem, mały sie obudził nie chciał potem lezeć, ahhh.... szkoda gadać.

No a dzisiaj rano Mateusz walnął taką kupę, że całe body, półśpiochy, przescieradło i podusia do prania :sorry2:.

No to chyba na tyle :sorry2:.

WITAM!!!
STO LATEK DLA LENKI,FABIANKA,ZOSI,HANI,ALICJI,MARYSI,OSKARKA,KSAWEREGO,LENKI,MATUSZKA,JULII

LILAC WITAMY W NASZYM GRONIE
PYTIA KOCHANA DOBRZE ŻE WSZYSTKO SIĘ TAK SKOŃCZYŁO
KIGNA :szok::szok::szok:TRZY ZĄBKI
KOKUSIA -STO LAT STO LAT
MY WCZORAJ WRÓCILIŚMY Z SUCHEJ BESKIDZKIEJ BYŁO SUPER OPRÓCZ TEJ PIĄTKOWEJ BURZY DZIECIAKI TROCHĘ POZWIEDZAŁY A JARUŚ BYŁ BARDZO GRZECZNY TYLKO TERAZ MAM DOŁA BO JUTRO JUŻ DO PRACY PIERWSZY DZIEŃ I ZACZYNAM OD NOCNEJ ZMIANY:szok::szok::szok:

Witajcie mamuśki.

Kokusia-duuuużo uśmiechu i zadowolenia z Pociech :-)

Jula, Mateuszku-rośnijcie zdrowo dzieciaczki :-)

A ja to dzisiaj nie mam dobrego dnia.... Dzwoniła moja mama z wiadomością, że zmarł mój dziadek :-( Sześć dni temu świętowaliśmy razem jego 80 urodziny w Kielcach, a dzisiaj rano zmarł. Najgorsze jest to, że pogrzeb jest już w środę w Zamościu, a to ok. 350 km od nas, więc raczej się nie wybierzemy-zwłaszcza, że za tydzień mamy szczepienie, a 7 czerwca komunię i mojej chrześnicy też w Zamościu...

Sorki, że tak się wyżalam, ale siedzę samam w domku i nawet nie mam z kim pogadać.....

[*] to dla ciebie Dziadku...

Witajcie mamuski...wczoraj ponarzekałam że pusto to dzisiaj porobiłyscie produkcję:-D:-D:-D:-D

KOKUSIA STO LAT!!!!!

I OCZYWISCIE NASZE ŚWIĘTUJĄCE MALUSZKI...DUZE ROŚNIJCIE!!!!!

Tygrysku nie zapomnijcie po nas przyjechac:sorry2::sorry2::sorry2:

Zozakoza trzymamy kciuki za pierwszy dzień pracy:tak::tak::tak:

Mamusia i Kokusia zazdrościmy spotkania:shocked2::shocked2::shocked2:

Blizniaczku, zozakoza ciesze sie ze imprezka udala sie;-);-);-)

I nie wiem co jeszcze mialam napisac:blink::blink::blink:

Witajcie mamuśki.

Kokusia-duuuużo uśmiechu i zadowolenia z Pociech :-)

Jula, Mateuszku-rośnijcie zdrowo dzieciaczki :-)

A ja to dzisiaj nie mam dobrego dnia.... Dzwoniła moja mama z wiadomością, że zmarł mój dziadek :-( Sześć dni temu świętowaliśmy razem jego 80 urodziny w Kielcach, a dzisiaj rano zmarł. Najgorsze jest to, że pogrzeb jest już w środę w Zamościu, a to ok. 350 km od nas, więc raczej się nie wybierzemy-zwłaszcza, że za tydzień mamy szczepienie, a 7 czerwca komunię i mojej chrześnicy też w Zamościu...

Sorki, że tak się wyżalam, ale siedzę samam w domku i nawet nie mam z kim pogadać.....

[*] to dla ciebie Dziadku...

Bardzo mi przykro Patrysiu, trzymaj się cieplutko

Witajcie mamuski...wczoraj ponarzekałam że pusto to dzisiaj porobiłyscie produkcję:-D:-D:-D:-D

KOKUSIA STO LAT!!!!!

I OCZYWISCIE NASZE ŚWIĘTUJĄCE MALUSZKI...DUZE ROŚNIJCIE!!!!!

Tygrysku nie zapomnijcie po nas przyjechac:sorry2::sorry2::sorry2:

Zozakoza trzymamy kciuki za pierwszy dzień pracy:tak::tak::tak:

Mamusia i Kokusia zazdrościmy spotkania:shocked2::shocked2::shocked2:

Blizniaczku, zozakoza ciesze sie ze imprezka udala sie;-);-);-)

I nie wiem co jeszcze mialam napisac:blink::blink::blink:
hehe nie zapomnimy :tak::tak::-D

reklama
Do góry