reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

To i Ja Kokusiu do życzeń się dołączam ;-)Wszystkiego czego sobie tylko wymarzysz CI życzę.
Moja Juleczka dzisiaj kończy pół roku, ah jak ten czas leci :-):-) Mówię do niej że pół roku temu się urodziła, ale dokładnie o tej porze to jeszcze nie, tylko mamusię bardzo bolało :p
Wczoraj mieliśmy chrzciny Normalnie się poryczałam, na chrzcinach były trzy ciężarne :-):-):-) W tym dwie chrzestne Mojej córci :D

reklama
To i Ja Kokusiu do życzeń się dołączam ;-)Wszystkiego czego sobie tylko wymarzysz CI życzę.
Moja Juleczka dzisiaj kończy pół roku, ah jak ten czas leci :-):-) Mówię do niej że pół roku temu się urodziła, ale dokładnie o tej porze to jeszcze nie, tylko mamusię bardzo bolało :p
Wczoraj mieliśmy chrzciny Normalnie się poryczałam, na chrzcinach były trzy ciężarne :-):-):-) W tym dwie chrzestne Mojej córci :D
super ze chrzciny się udały, czekamy na foteczki

Jeszcze raz dziękuje dziewczyny za życzonka:tak:
Blizniaki super że komunia się udała no i czekamy na fotki. A te orzeszki to są normalnie boskie. Kiedyś znajoma w pracy przynosiła nam co tydzień:tak::-)
Widzę że Mamusia tu kolejne odwiedzinki nagrywa. To kiedy chcesz nas widziec Blizniaczku?:-D:-):tak::-D
Fasolkamaria fajnie że chrzciny udane:tak::-) a łezka w oku to się chyba każdej z nas w takich chwilach kręci. Ja też się opanowywałam w kościele żeby nie płakac. No i oczywiście fotki chcemy obowiązkowo:tak:

hej hej:-D:-D
najlepszego wszystkiego dla Kokusi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:
Fasolkomario i Blizniaczku super ze imprezki się udały:tak::tak:

hmmmmmm i zapomnialam co mialam napisac:sorry2::sorry2::sorry2:aaaaaaaa wiem chcialam sie wprosic na impreze do blizniaczka:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p:-p
wiec jak bedziecie kokusia z mamusia jechac to musicie sie cofnac do lodzi aby nas zabrac:sorry2::sorry2::-p:-p:-p:-p

hej hej:-D:-D
najlepszego wszystkiego dla Kokusi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:
Fasolkomario i Blizniaczku super ze imprezki się udały:tak::tak:

hmmmmmm i zapomnialam co mialam napisac:sorry2::sorry2::sorry2:aaaaaaaa wiem chcialam sie wprosic na impreze do blizniaczka:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p:-p
wiec jak bedziecie kokusia z mamusia jechac to musicie sie cofnac do lodzi aby nas zabrac:sorry2::sorry2::-p:-p:-p:-p
niema problemu, zawsze można się cofnąć:-), tylko czy bliźniaczek nas wszystkich pomieści ??

Oj dziewczynki a tak powaznie to ja tam tesknie za plaza morzem ech tak sie rozlozyc na caly dzien na sloneczku i lezec lezec lezec.......................:sorry2::sorry2::sorry2: wczoraj wygrzebalam z szafy kostiumy kapielowe i tak sie rozmarzylammmmmmmmmm:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Dziewczyny jak wy tu dużo, dużo piszecie. Normalnie włączam rano stronkę i
- halo! gdzie jestem?
i słów mi zabrakło......

widzę, że dużo imprezujecie:-D, fajnie!
a propos, jutro dzień mamy. wczoraj świętowaiśmy u mojej i zastanawiam się czy niemąż będzie pamiętał, że to także i moje święto, pierwsze.

no nic, nie wiem co pisać więc lecę w dnia codzienność....

Do góry