reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Co do dentysty to mamy przyjaciela który jest stomatologiem i powiedział, że przez całą ciąże można chodzić do stomatologa i ze znieczuleniem też nie ma problemów.

Co do farbowania włosów ja przed ciążą miałam platynowy blond ale przestałam farbować jakis rok przed ciążą, króciutko się obcięłam żebym nie biegała z odrostami do połowy głowy:-) i teraz mam swój naturalny kolor blond. Ale jak urodzę to spowrotem się farbnę bo w tym moim naturalnym kolorze to wyglądam jak szara mycha:-D

Jeszcze wracając do niewygodnego tematu obowiązków domowych. Ja mimo tego, ze prowadze własną firmę to jestem kurą domową. I wcale się tego nie wstydzę. Kocham gotować a mój mąż kocha jeść - więc się uzupełniamy:-D Większość obowiązków domowych wykonuje ja. Ale nie czuję sie wykorzystywana bo ja nie jestem w stanie zarobić tyle co on. I nie możemy się zamienić rolami. Zresztą jak on mi wchodzi do kuchni do mnie szlag trafia bo kuchnia to moje królestwo:happy2:

Ale się rozpisałam :eek:

reklama
Ja się chciałam umówić w 21 tyg na to Usg tzw połówkowe i qrde akurat lekarza nie ma pomiędzy moim 20 i 24 tyg - bo jest na urlopie. Nie wiem czy mam na siłę szukać kogoś innego do zrobienia tego usg w 21 czy 22 tyg, czy zrobic po prostu na początku 25tyg. Jak myślicie?

Witam nowe mamusie:-)
Robi się nas tutaj coraz więcej więc będzie coraz weselej.

Dziewczyny przez weekend tyle napisałyście, że nie nadgonię tego już chyba.

Marzycielko jesteś bossska:-D

Agatkas też mi się wydaje, ze lepiej iśc do kogoś innego. My idziemy teraz czyli w moim 18 tyg. a po powrocie z wakacji idziemy na kolejne usg właśnie to połówkowe - 3D do innego gabinetu bo w moim nie mają 3D.

agatkas idź do innego lekarza na to USG.

Ja jutro mam zwykłą wizytę na , której przejrzymy moje wyniki badań krwi i moczu i zobaczymy jak sobie radzę;-)I zapisze mnie na USG połówkowe.A za 2 tyg. idę na USG 3D z płytką DVD.

Mąż mnie zapewnia , że wieczorem weźmie mnie w obroty:tak:
A ja mu na to" Jak będę miała ochotę..:cool2:" A on do mnie " Jak ja Cię Kocham" hahah:-D:-D

reklama
Do góry