reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

No rodzice to chrzczą zazwyczaj w swojej parafii więc tam ksiądz wszystko wie. My jesteśmy po cywilnym tylko więc i takk nie idziemy do spowiedzi bo nie dostniemy rozgrzeszenia bi żyjemy w grzechu.
oj ja tez jestem grzesznica!!!!!!!!!!po cywilnym tylko:-D:-D:-D:-D a w swojej parafi ksiedza widzialam tylko raz czy 2 razy w zyciu:-:)-(naleze do tej parafii kilka lat tylko i jakos tak sie zlozylo ze zawsze mi bylo nie-po-drodze:baffled::baffled:

reklama
Reniu , Ewelew MEGA BUZIACZKI dla naszych kochanych solenizantek Victori i Zuzi :) Niech rosną zdrowo i nie dają popalić aż tak bardzo rodzicom:*:*:*

oj to prawda, ksieza robia wielkie problemy jak chodzi o chrzty dzieci rodziców po ślubie cywilnym:baffled:, ja na chrzcie Nnki też zrobiłam przekręt, wzoieliśmy na chrzesnego brata mojego M a on nie chodzi do spowoiedzi bo spowiedzi nie uznaje więc był problem z karteczka, poza tym chcieli tez zaświadczenie z jego parafi ze jest praktykujacy itp., zaświadczenia nie miałam i karteczki ze spowiedzi chrzestnego też i co ochrzcili mi dziecko bo te karteczki zaniosłam tuz przed rozpoczęciem się mszy

reklama
Do góry