reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam
w poniedziałek moja córcia miała dwa szczepienia, obyło się bez gorączki:-), waży już 8500 i pani doktor powiedziała że wszystko supeeer:-).
Wprowadzamy już jedzonko i nareszcie Vicusia jest szczęśliwa.... aż piszczy do łyżeczki:tak:.

Agatkas, Ewelw i Ewushka wszystkiego najjjjjjjj dla bobasków:-):-).

reniu malutka super przybiera:tak::tak::tak::tak:

Dziekuje Ci Renia serdecznie, no i wzajemnie kochana:tak::-D

Poza tym pozdrawiam wszystkie dziewczyny serdeczne po dlugiej przerwie i witam ponownie :-):-):-)
wreszcie ewushka sie pojawila !!!!!:-D:-D witaj kochana i wpadaj czesciej!!!!!!:-D:-D

Snil mi sie dzisiaj Tygrysek:-D:-D:-D, spotkalismy sie razem w McDonaldzie na lodach, a dalej nic nie pamietam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ewelw Wszystkiego najlepszego dla Zuzi oraz innych dzisiejszych solenizantow :-D:-D:-D

kochana ja nie mam nic przeciwko wizycie w mcdonaldzie na lodach jeszcze mam nadzieje byly z polewa toffi i biala kawa!!!!!:-D:-D:-Ddo tego tortilla frytki coca cola:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
a tak jesli chodzi o kawe to ja tez wlasnie spijam z mleczkiem i pianka:-D:-D:-D:-D

a ja mialam pobudke o 7 30 ale niech bedzie teraz dosypia moje dziecie:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

u nas pogoda taka sobie:-:)-( pochmurno i szaro cale szczescie nie pada:-:)-(

reklama

wreszcie ewushka sie pojawila !!!!!:-D:-D witaj kochana i wpadaj czesciej!!!!!!:-D:-D

kochana ja nie mam nic przeciwko wizycie w mcdonaldzie na lodach jeszcze mam nadzieje byly z polewa toffi i biala kawa!!!!!:-D:-D:-Ddo tego tortilla frytki coca cola:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
a tak jesli chodzi o kawe to ja tez wlasnie spijam z mleczkiem i pianka:-D:-D:-D:-D

a ja mialam pobudke o 7 30 ale niech bedzie teraz dosypia moje dziecie:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

ohohohohohoho tygrysku, ale sobie wymyśliłaś menu:-)no ale ty możesz, bo masz figurę modelki, bo ja na razie tylko śnię o lodach:-)

nie wiem czemu ale nie mogę dziś zagłosować na Filipka, zawsze było bez problemu

Tysiąc buziaczków i uścisków dla Zuzi i Victorii.

A teraz malutkie ogłoszonko. Mam dwa kupony rabatowe na pieluszki Huggies Little Swimmers. Każdy to 15% rabatu. Do wykorzystania w wybranych sklepach Tesco. Podaję link do listy tych sklepów
Pieluszki.PL
Jesli któraś mamusia byłaby chętna to proszę o podanie adresu na priva. Chętnie prześlę.

ohohohohohoho tygrysku, ale sobie wymyśliłaś menu:-)no ale ty możesz, bo masz figurę modelki, bo ja na razie tylko śnię o lodach:-)

mamusiu zapamietaj wszystkie mamusie grudniowe to super laski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak: a od jednego loda nic sie nikomu nie stanie wiec spotykamy sie w mcdonald:-D:-D:-D

nie wiem czemu ale nie mogę dziś zagłosować na Filipka, zawsze było bez problemu

hmmmmmmmm a moze jeszcze nie minelo 24 godzinki od ostatniego glosowania?????:tak::tak: dziekuje kochana za codziennny glosik:tak::tak:

mamusiu zapamietaj wszystkie mamusie grudniowe to super laski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak: a od jednego loda nic sie nikomu nie stanie wiec spotykamy sie w mcdonald:-D:-D:-D

hmmmmmmmm a moze jeszcze nie minelo 24 godzinki od ostatniego glosowania?????:tak::tak: dziekuje kochana za codziennny glosik:tak::tak:
niema sprawy idziemy do Mc Donalda:-)

reklama
Witajcie:-D
ja dziś nie spię od 3:30:szok: Nunka zasneła wczoraj okoł 20 i dzis zrobiła mi pobudke w środku nocy:-( jestem mega niewyspana
poza tym dzis znów deszczowo i zimno, ach aż nic się nie chce...

Do góry