reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam mamusie w poniedziałek

Moje maleństwo zrobiło się prawdziwym śpioszkiem :-), nocka 19/6 potem drzemka 8/11 i kolejna 14/17 :-):-), oby tak dalej . Nadal je co trzy godziny całą dobę, ale na kontroli doktorka powiedziała że oki:-):-). Waży 5.630kg i ma 60cm:-)

reklama
Witam mamuśki kochane:*

Wiem,ze bardzo zadko tutaj zaglądam,ale zwyczajnie brakuje mi czasu.....:zawstydzona/y:

Mariczka rośnie jak na drożdżach i jest wspaniała.....śmieje się jak szalona:p ale krzyczeć też potrafi:p hahah No i dzisiaj moja solenizantka kończy 4 miesiące....jak ten czas leci :-p

Serdeczne życzona dla reszty świętujących mamusiek i ich skarbów:)))) ogromne buziaczki od Mariczki i Cioci:*

No i pozdrowionka dla reszty mamusiek i bobasków;)

hej mamusie
Patrysiu, głos oddany.
Mamusiu, zycze zeby jednak wizyta tesciówki sie udała.
Pytia, duzo zdrówka dla Jasia

My wczoraj cały dzien poza domkiem spedzilismy, najpierw zaliczylismy galerie handlowa, a potem wizyte u znajomych i o 21 bylismy w domku.
Teraz szykuje sie do pracy i mam strasznego stresiora, bo to pierwszy dzien, nie mogłam spac cała noc i ryczec mi sie chce.
pozdrowionka i milego dnia

czeeeesccccccccccccccccc.
Blizniaku jak ja cie rozumiem:-( ja dziś też bylam w pracy ech i 15 czerwca wracam na dobre:-:)-(taaaaaaakkkkkkkkkkkkkk miiiiiiiiiii sieeeeeeeeeee nieeeeeeeeeeee chceeeeeeeeeeeeee:-:)-( ja nie wiem jak ja to wytrzymam:-:)-:)-( dzis nie chcialam brac Filipka wiec zostawilam go z cioteczką ale jak wrocilam po godzinie to taka steskniona :-:)-( jak ja tyle godzin bez mojego niuniusia wytrzymam:-:)-( oczywiscie Filipek nieodczul braku mamusi i bawil sie z cioteczką;-) smutno mi że trzeba wrocic :-:)-:)-(

Wiem,ze bardzo zadko tutaj zaglądam,ale zwyczajnie brakuje mi czasu.....:zawstydzona/y:

Mariczka rośnie jak na drożdżach i jest wspaniała.....śmieje się jak szalona:p ale krzyczeć też potrafi:p hahah No i dzisiaj moja solenizantka kończy 4 miesiące....jak ten czas leci :-p

Serdeczne życzona dla reszty świętujących mamusiek i ich skarbów:)))) ogromne buziaczki od Mariczki i Cioci:*

dużo zdrówka dla Mariczki

Hello
100 latek dla Mariczki i Tomcia :tak:
Blizniaki bedzie dobrze :tak::tak:
Pytia jak mój Tomek poszedł do żłobka dawałam echinaceę w kropelkach lekarka poleciła po pierwszej złapanej przez niego infekcji i potem prawie wcale nie chorował moze spróbuj, zdrówka życze

Pati zwykle bardzo mało spi w dzien ale dzisiaj senna okropnie prawie 2 godziny przespała obiadek tzn zwykle je o 13 a dzis 14.30 wstała byłysmy na spacerku i usiadłam na ławce na 5 min bo zawsze sie budzi a dzis 2 godzinki a ja jak łoś bez ksiazki siedziałam i nuda:sorry:

Mamuśka podpadłaś tą nieobecnościa:-p:-p:-p

A dla naszej kochanej Mariczki duzo dużo zdrówka!!!!bo to najważniejsze....

reklama
Mariczkaaaaaaaaaaaa stoooooooooo latekkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-)

a mnie jakas migrena dopadla czy cos?:-:)-:)-:)-(buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
dziewczyny moje kochana tak sobie mysle ze jak wroce do pracy to chcialabym na poczatku 7 godzin dziennie (mimo ze ja matka nie karmiaca ale moj szef przeciez nie wie ze ja nie karmie:zawstydzona/y::zawstydzona/y:) to czy cos dodatkowo musze przedstawic w kadrach ze np karmie???

Do góry