reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hejka z rana ( jednak 6 to dla Patusi najwyzsza pora na wstawanie dalej:sorry:)

Pytia przesliczna ta Iglesina ale moje fundusze nie podołaja takiemu wydatkowi a o uzywce chyba mozna zapomniec bo patrzyłam i na allegro nie ma ani jednej Iglesiny :szok:, szkoda ze nie zdecydowałam sie od razu na zakup wózka typu parasolka z dopinana gondolka (na nie przewazyły małe kółka i wizja brniecia w sniegu , ale zima szybko mineła a kloca trzeba dwigac :baffled:)

Bliżniaki ten dnuchany kojec to ciekawy patent ale szczerze to tez nie bardzo nie przekonuje bo miejsca zajmie tyle samo co take łozeczko materiałowe turystyczne a nie wydaje sie to bardzo trwałe jak Madzia poskacze zacznie podgryzac te plastiki to po kojcu ( a Patka wczoraj juz próbowała sobie szczebelek z łozeczka do buzki wsadzic tzn, buzka pod samymi szczeblami raczki zacisniente na nich a ona buzka otwarta i probuje szczebla skosztowac-zabrałam ja na strone z ochraniaczem bo predzej by sobie nos pocharowała niz by jej sie ta sztuka udala ale komedia niezła )
tak jak dla mojej 7 rano, a wczoraj było tak fajnie-8.30:-)

reklama
Hejka z rana ( jednak 6 to dla Patusi najwyzsza pora na wstawanie dalej:sorry:)

Pytia przesliczna ta Iglesina ale moje fundusze nie podołaja takiemu wydatkowi a o uzywce chyba mozna zapomniec bo patrzyłam i na allegro nie ma ani jednej Iglesiny :szok:, szkoda ze nie zdecydowałam sie od razu na zakup wózka typu parasolka z dopinana gondolka (na nie przewazyły małe kółka i wizja brniecia w sniegu , ale zima szybko mineła a kloca trzeba dwigac :baffled:)

Bliżniaki ten dnuchany kojec to ciekawy patent ale szczerze to tez nie bardzo nie przekonuje bo miejsca zajmie tyle samo co take łozeczko materiałowe turystyczne a nie wydaje sie to bardzo trwałe jak Madzia poskacze zacznie podgryzac te plastiki to po kojcu ( a Patka wczoraj juz próbowała sobie szczebelek z łozeczka do buzki wsadzic tzn, buzka pod samymi szczeblami raczki zacisniente na nich a ona buzka otwarta i probuje szczebla skosztowac-zabrałam ja na strone z ochraniaczem bo predzej by sobie nos pocharowała niz by jej sie ta sztuka udala ale komedia niezła )
Witam wszystkich!!!
Mopku - ja znalazłam 3 sztuki używek inglesiny:tak:... Nie wiem czy to o te chodzi - może pytia doradzi....

Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro

Qrcze - też żałuję, że nie kupiłam mniejszego - ja chciałam, ale mężowy chciał wielki... A teraz namawia - żeby kupić mniejszy - RAPTEM PO 4 MIESIĄCACH:wściekła/y: Ale z drugiej strony rzeczywiście KLOC z tego wózka.....
MIŁEGO DNIA!!!!

Mopku - czasem pojawiają się na allegro używane inglesiny, tak jak te, do których link podała ewelw. My kupiliśmy w zeszłym roku, latem (jeszcze Jaś w niej jeździł) z jakiejś internetowej wyprzedaży, nową, za 850 zł. W domu mam wielofunkcyjnego Deltima na dużych, pompowanych kołach (też po Jaśku) i używam go tylko do usypiania Hani w ogrodzie lub domu, a tak to wszędzie pomykamy Inglesiną, nawet po polnych ścieżkach (mimo małych kółeczek). Nie jest to tani wózek, fakt, ale właściwie to jakby dwa wózeczki, bo pełni rolę i spacerówki i parasolki, którą za rok i tak trzeba będzie kupić. Mój mężowy też kręcił nosem, że tak drogo, a teraz mówi, że to był nasz najlepszy dzieciowy zakup :tak:

Agatkas - cieszę się, że znalazłaś odpowiednią osobę! Trzymam kciuki, żebyś była zadowolona.

Udało się! Mam nianie:) Od 1 czerwca będzie sie zajmowała Zuzką. Płakac mi sie chce że muszę ją zostawić:( Ale zawsze będę troszkę spokojniejsza oddając ją w moim zdaniem dobre ręce.
Agatkas - moje gratulacje przeobromne!! ja bym proponowała kilka dni jej wcześniej zafundować z nianią, ale np. po godzinkę, dwie, żeby po trochu coraz dłużej, no i na początek ja byłam z nianią w domu dwa dni ale to ona się zajmowała Miśką, a ja byłam w innym pokoiku, ciężkie to wszystko, ale dacie radę, mam nadzieję, że kobitka będzie super!

Moje laski o 7 stawiają dom na równe nogi, Ineczka teraz sobie dosypia, a Miśka właśnie zrobiła ze mną koronę, bo jutro idziemy na księżniczkowe urodzinki. Zaraz wstanie mały szkodnik i tyle mam z życia, hehehe.

Witam mamusie
Tak jak radziłyscie zamówiłam jednak łóżeczko turystyczne i to juz bezdie nasze 3 łóżeczko:baffled:, leżaczek włąsnie sie pierze i mam andzieje ze sie nie zepsuje, bo to usztywnienie z oparcia sie nie wyciąga i wsadziłam razem z tym i teraz sie zastanawiam czy tak ma byc:rofl2:.
Od wczoraj chodze podenerwowana, bo ciagle mysle o tym ze już do pracy i boje sie jak to wszystko bedzie, dzisiaj też już byłam ale tylko na godzinę, korzystając ze mąż jest w domu.

Agatkas, super ze tak sie udalo z tą opiekunką, trzymam kciuki zeby Zuzia była zadowolona.
Misiówka, miłęgo przyjęcia księżniczkowego

Udało się! Mam nianie:) Od 1 czerwca będzie sie zajmowała Zuzką. Płakac mi sie chce że muszę ją zostawić:( Ale zawsze będę troszkę spokojniejsza oddając ją w moim zdaniem dobre ręce.

GRATULACJE!!!!!

My dzisiaj od rana robimy porządki w szafie Julci....ale mam duzo ciuszków z ktorych wyrosła...chowam je może będzie Julcia miała siostrzyczkę:-D:-D:-D
U nas cos zachmurzyło się więc ze spaceru nici:no::no::no:

My też myslimy nad zakupem lzejszej spacerówki, chociaż z naszego x-landerka jestesmy bardzo zadowoleni....w moim samochodziku miesci sie:tak::tak::tak:
Ale ta inglesina fajna...pomyslimy na przyszle wakacje;-);-);-)

reklama
Witajcie:tak:
U nas tez pochmurnie ale popoludniu wyskoczymy na mały spacerek:tak:
Agacia gratuluje opiekunki:tak:
My wczoraj bylismy na kontrolnym usg bioderek i Filipek ma sliczne bioderka uffffffffff jeszcze pod koniec sierpnia na ostatnie usg i juz koniec bedzie;-)

Do góry