reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam mamuśki

U nas nadal pomur:-(, ale ja nie o tym, wczoraj na wątku organizacyjnym zadałam pytanko mamusiom z Warszawy i nikt mi nic nie napisał:-(, buu
Dziś Tomcio biedny chory miś kończy trzy miechy, kawał chłopa około 5kg:-):-)

reklama
Witam mamusie:)

My dzisiaja konczymy 3 miesiace:))))))

Jaka Mariczka już jest duzia:) KOCHAM JA ponad wszystko...jejku nie wyobrazam sobie,ze mogłoby jej teraz z nami nie być...:-):-):-):-)

Oczywiscie serdeczne zyczonka dla innych maluszków obchodzacych dzisiaj swoje święto:*:*:*Buziaczki do Ciociuni i Mariczki.....:*

U nas piekna pogoda,lezy torkze śniegu,ale za to słoneczko świeci tak cudownie...aż się żyć chce:))) spacerek murowany...
Co do nocki malutka poszła spac o 22:30 i o 6 obudziala sie na amku i dalej lulu do 9:))) moj anioleczek:)

Dziendoberek!
100 Lat wszystykim malym solenizantom :))
Moj maly dzis tylko jedna pobudka na karmienie i spi do tej pory, normalnie nie wiem od wczoraj jakis senny jest i ma 35,4 stopni temperatury ? Czy tak moze byc? Dopiero dwa dni temu mia goraczke a treraz to juz sama nie wiem... Ide zjesc sniadanko. Milego dnia ;)

Buziaczki urodzinowe dla Mariczki i Tomcia :-):-):-)

Dzień dobry.

U nas ostatnio taka brzydka pogoda, ze siedzimy w domku, albo jeździmy samochodem w odwiedziny do rodzinki. Mialam w niedzielę jechać do moich rodziców do Kielc, ale okazało się, że mój dziadek (ten który trafił do szpitala) miał sepse i trochę się boję, zeby Młody czegoś nie złapał.
Przez kilka ostatnich dni moje dziecko strajkuje i postanowiło nie sypiać w dzień-no może przez 10 minutek, albo w czasie karmienia... W nocy pierwszą pobudkę robi sobie po 4-5 godzinach i potem to już śpi z cycusiem w buzi, albo budzi się co godzinę i marudzi przez sen, żeby dostać tego cycusia.
Wczoraj dostałam paczuszkę z próbkami bebiko i bobovita oraz z poradnikiem jak rozszerzać dietę maluszka-taka miła niespodzianka :-)

witam kochane laseczki!!!
ja też dostałam wczoraj tą paczuszkę:-) ale to nic ja dziś dostałam @:-( mimo tego że karmie cycusiem,troszkę się zdziwiłam bo myślałam że jak się karmi to się nie ma i zeżarłam całą czekolade tak mi sie chce słodkiego!!!

Dzień doberek :-)
U nas nocka średnia tzn. pobudka o 4 i aktywny ranek:-D

Ale za to za oknem mam piękna pogodę i od razu rewelacyjny humorek.

A mi się wczoraj udało wyprać zwierzęta:-D i jestem z siebie dumna. One się co prawda obraziły ( w szczególności kot), ale to nic.

Marzycielko głowa do góry

Witam mamusie:)

My dzisiaja konczymy 3 miesiace:))))))

Jaka Mariczka już jest duzia:) KOCHAM JA ponad wszystko...jejku nie wyobrazam sobie,ze mogłoby jej teraz z nami nie być...:-):-):-):-)​

Oczywiscie serdeczne zyczonka dla innych maluszków obchodzacych dzisiaj swoje święto:*:*:*Buziaczki do Ciociuni i Mariczki.....:*

U nas piekna pogoda,lezy torkze śniegu,ale za to słoneczko świeci tak cudownie...aż się żyć chce:))) spacerek murowany...
Co do nocki malutka poszła spac o 22:30 i o 6 obudziala sie na amku i dalej lulu do 9:))) moj anioleczek:)

Ratunku gdzie ja mieszkam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:u nas znowu śniezyca za oknem, zimno, szaro, buro i do wiosny daleko :no::no::no:

Buziaczki dla Mariczki i Tomcia oraz wszystkich świetujacych swoje miesięcznice!!!!

Mega buziak spóźniony:zawstydzona/y:dla Oliwki!!!!

toast.gif

W imieniu moim i Mariczki dziekujemy za życzonka;)

Zozakoza z tego co ja wiem, to czy sie karmi czy nie to i tak okres mozna dostac....moja kumpela karmila tylko cyckiem i dostala po 6 tyg...tak jak ja gdzie ja znowu tylko dokarmialam mala...ale znam tez osoby, które dostały dopiero po 4 miesiacach...tak wiec to jest sprawa indywidulana....:tak: ale głowka do góry:) ja ju mam dwa za soba....:confused:

reklama
Do góry