eager
MAJOWA MAMA 06` Zadomowiona(y)
chytry traci dwa razy...to chciałam jeszcze dopisac ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nasza Julcia podnosi slicznie główke ale nie przewraca sie z plecków na brzuszek i odwrotnie:-(powinnam martwić się???
Dziewczyny chyba wam sie watki pomylily
Tak poza tym to moj synus ma dzis 3 miesiace!!!!!jestem w szoku jak to zlecialo i jaki juz duzy jest
Wiecie co laski...kupiłam dla mojego męża wode toaletowa na walentynki...i nie dość że koles mi wysłał ja mocno po czasie to jeszcze to ni ejest oryginalna woda!!!napisałam do niego to ten do mnie z pretensjami, ze jestem pierwsza z 70 osób, które narzekają...kurde a podróbka że hej! Musiałam odesłac no i jakoś tak głupio przed mężem, że żal mi było iść do Sefory i kupić :-( tylko jakies śmieci na allegro kupuje
Dziewczyny chyba wam sie watki pomylily
Tak poza tym to moj synus ma dzis 3 miesiace!!!!!jestem w szoku jak to zlecialo i jaki juz duzy jest
A pamiętam jak czekałaś na poród z każdym dniem myślałaś, ze to już. Pamiętam bo miałyśmy termin na ten sam dzień, pamiętam także jak przeczytałam na BB że już urodziłaś i zastanawiałam się kiedy ja? I co i urodziłam dzień po Tobie :-):-)Dziewczyny chyba wam sie watki pomylily
Słyszałam o tym w tv....trąbią o tym od wczoraj....w głowie mi sie to nie mieści.....:-(A pamiętam jak czekałaś na poród z każdym dniem myślałaś, ze to już. Pamiętam bo miałyśmy termin na ten sam dzień, pamiętam także jak przeczytałam na BB że już urodziłaś i zastanawiałam się kiedy ja? I co i urodziłam dzień po Tobie :-):-)
Także wszystkiego naj naj naj dla Ksawerego dużego chłopca !!!!!
A u mnie w mieście stała się tragedia normalnie ręce mi opadły i się popłakałam nie będę tego komentować obejrzyjcie sobie same.
www.ebelchatow.pl - portal informacyjny Bełchatowa : Wideo informacje, aktualności, pogoda, sport, ogłoszenia - Wyrzuciła z okna dziecko
Boze !!!A pamiętam jak czekałaś na poród z każdym dniem myślałaś, ze to już. Pamiętam bo miałyśmy termin na ten sam dzień, pamiętam także jak przeczytałam na BB że już urodziłaś i zastanawiałam się kiedy ja? I co i urodziłam dzień po Tobie :-):-)
Także wszystkiego naj naj naj dla Ksawerego dużego chłopca !!!!!
A u mnie w mieście stała się tragedia normalnie ręce mi opadły i się popłakałam nie będę tego komentować obejrzyjcie sobie same.