reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Nasza Julcia podnosi slicznie główke ale nie przewraca sie z plecków na brzuszek i odwrotnie:-(powinnam martwić się???

Moje dziecię, z brzuszka na boczek potrafdi się przewrócić, a na plecki też nie bardzo. Ja myślę, że jeszcze jest trochę czasu.

Dziewczyny chyba wam sie watki pomylily:-D:-D

Tak poza tym to moj synus ma dzis 3 miesiace!!!!!jestem w szoku jak to zlecialo i jaki juz duzy jest:tak:

1000 buziaczków dla malucha. Ten czas ucieka, że hej.

Wiecie co laski...kupiłam dla mojego męża wode toaletowa na walentynki...i nie dość że koles mi wysłał ja mocno po czasie to jeszcze to ni ejest oryginalna woda!!!napisałam do niego to ten do mnie z pretensjami, ze jestem pierwsza z 70 osób, które narzekają...kurde a podróbka że hej! Musiałam odesłac no i jakoś tak głupio przed mężem, że żal mi było iść do Sefory i kupić :-( tylko jakies śmieci na allegro kupuje

Dobrze, że chociaż kasę odzyskasz.

Tak poza tym to moj synus ma dzis 3 miesiace!!!!!jestem w szoku jak to zlecialo i jaki juz duzy jest:tak:
Cyprysiowa ogromne buziaczki i przytulaki dla Ksawerka:*:*:*

Eager nie martw sie....wiadomo,ze troszke Ci glupio,ale no kurcze nie twoja wina,ze palant szajs sprzedaje.....jak Cie to pocieszy ja juz nie raz złapałam sie na takim "gów...e" z allegro.....przykro tylko człowiek człowiekowi takie cos wciska....

Misiówka nie martw sie,ze malutka nie bardzo lubi na brzuszku...ja tak jak Patrycia pisala robiłam małej samolocik i bardzo jej sie to podoba i zauwazyłam,ze jeszcze lepiej głowke podnosi....

No a nasza kruszynka tez sie przewraca z brzuszka na plecki i z plecków na boczki,ale na brzuszek to jeszcze nie.....ja i tak uwazam,ze to jest mała zdolniacha:)

No a co do noci to malutka poszła burzliwie spac o 23:30..potem obudziała sie za godzine na jedzenie, potem o 3:30 razem z tatusiem tez na jedzenie i potem po 6.... i lulała z mamusia w łóżeczku.....teraz tez zasneła jakas godzinke tmu to mam troszke czasiku,zeby nadrobic zaległosci....:-)
A tak wo ogle to witam mamuski:) nawet sie nie przywitałam :sorry:

A pamiętam jak czekałaś na poród z każdym dniem myślałaś, ze to już. Pamiętam bo miałyśmy termin na ten sam dzień, pamiętam także jak przeczytałam na BB że już urodziłaś i zastanawiałam się kiedy ja? I co i urodziłam dzień po Tobie :-):-)

Także wszystkiego naj naj naj dla Ksawerego dużego chłopca !!!!!

A u mnie w mieście stała się tragedia normalnie ręce mi opadły i się popłakałam nie będę tego komentować obejrzyjcie sobie same.

www.ebelchatow.pl - portal informacyjny Bełchatowa : Wideo informacje, aktualności, pogoda, sport, ogłoszenia - Wyrzuciła z okna dziecko

A pamiętam jak czekałaś na poród z każdym dniem myślałaś, ze to już. Pamiętam bo miałyśmy termin na ten sam dzień, pamiętam także jak przeczytałam na BB że już urodziłaś i zastanawiałam się kiedy ja? I co i urodziłam dzień po Tobie :-):-)

A u mnie w mieście stała się tragedia normalnie ręce mi opadły i się popłakałam nie będę tego komentować obejrzyjcie sobie same.

www.ebelchatow.pl - portal informacyjny Bełchatowa : Wideo informacje, aktualności, pogoda, sport, ogłoszenia - Wyrzuciła z okna dziecko

Słyszałam o tym w tv....trąbią o tym od wczoraj....w głowie mi sie to nie mieści.....:-(

Boze !!!

Czesc dziewczynki

Obejrzałam film i nie moge dojsc do siebie mam 1000 mysli w głowie jek mozna cos takiego zrobic! Jakim trzeba byc człowiekiem zeby tak postąpic:wściekła/y:

Bylysmy dzis z Hania w Childrem Center sprawdzic ile wazy.Wzielysmy udział jeszcze w takich ciekawych zajeciach dla mam i maluszkow od 0 do 18miesiąca. Było bardzo sympatycznie i Hani bardzo sie podobało:-):-) Codziennie są inne zajecia np. o karmieniu piersia, o masazach dla maluszków, gry i zabawy itp. Świetna sprawa bedziemy chodzily w wolnej chwili:-) No i corcia wazy juz 5.220 i jestem bardzo z niej dumna bo wykazywala wieksze zainteresowanie na zajeciach niz inne dwumiesieczniaki:-):tak::-)

straszne :szok::wściekła/y: chyba bym tą kuzynkę zabiła!!!!!!

A ja dzisiaj posprzątałam Małej szafeczki i ma taki porządeczek , że ho ho a za małych ubranek mam 3 worki :szok:
Ale za to ile nowych w rozmiarze 68 :tak:;-)

Wszystkiego Naj dla Jubilatów:-):-):-):-):-)

reklama
Cyprysiowa Wszystkiego Naj Naj Naj dla 3-miesięcznego Kawalera:-D

Anoli ale fajnie, że macie takie zajęcia, u nas niestety bardzo żadko coś takiego organizują dla niemowlaków.

A ta tragedia w Bełchatowie to straszne nawet, nie chce myśleć co czuła ta matka i dlaczego ta druga to zrobiła, koszmar :no:

Do góry