reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witaj Kana161
Ja dzisiaj Idę do gina pewnie się dowiem co tam mieszka jesteśmy z mezem bardzo nie cierpliwi i tez chce zobaczyć czy wszystko jest w porządku bo dzidzia od trzech dni rusz się słabiej niż wcześniej i to mnie troch martwi jak usłysze serduszko to bede spokojniejsza.

reklama
Kluskawawa coś tak powciskałam...powklejałam....ale nie bardzo wiem co z tego wyjdzie:p hmmmm to zdecydowanie już nie te lata na zabawy w "komputerowca"...hahaha :-D

Witaj Kana161 :-)
aniamanu napewno wszystko bedzie oki:tak: i trzymam mocno kciuki zeby dzidzia pokazala co tam ma :-D ja mam jutro usg juz sie niemige doczekac i tez mam nadzieje ze sie ujawni :-)

Kana i Kluskawawa witam serdecznie:-) Kana wstaw przed linkiem do suwaczka
i nic więcej i powinien sie pojawić:tak: A zdjęcia wstawia sie bardzo łatwo masz to opisane na pierwszej stronie w ciążowe brzuszki i nasze buźki przez Cyprysiową.

reklama
Do góry