reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witaj Kana :-)
Dziewczyny od dwóch dni boli mnie brzusio tzn. to jest taki ból przy wstawaniu, jak leżę to mnie nie boli, jakbym miała opisać ten ból to to jest uczucie jakby napięcia, wczoraj wzięłam no-spę :( I teraz nie wiem czy mi się macica rozciąga czy może coś złego się dzieje:-( Wizytę mam dopiero w poniedziałek, no i nie wiem co mam o tym myśleć, dzidziuś kopie tak jak zwykle.

Dzięki za tak gorące przywitanie :-)

Ja również witam koleżankę kana161. Co tam w tczewie dobrego? w sumie stamtąd pochodzę i moi rodzice nadal mieszkają :-):-)

My mamy nstp USG 28.07 także pewnie wtedy poznamy płeć dzidzi :) żonka solidnie okopana, je na potęge także i u nas podobnie jak i u Was się dzieje :)

no witam!!! ale się tu dzieje!!! witam tatusia i nową mamusię. przydadzą nam się rady tatusia z tej drugiej strony medalu. ja byłam wczoraj u gina miałam usg, na szczęście wszystko ok malęństwo waży 239 g i ma 12 cm ale mieliśmy problem go pomierzyć bo strasznie się wiercił, no i ocywiście płci też nie dało się sprawdzić, ale następną wizytemam za dwa tyg może wtedy się uda. co do wagi u mnie nic sie nie rusz od początku przytyłam 2 kg i nic w no to pa paięcej a jem naprawde dużooooo . a co do plam z długopisu to mi się kiedyś udało bardzo tłustym kremem, może być też oliwka to powinno pomóc, trzeba dobrze wcierać.no to pa pa

DZIEKUJĘ WSZYSTKIM MAMUSIOM ZA MIŁE PRZYWITANIE:-)
Kluskawawa w Tczewie raczej wszystko po staremu...troszkę sie rozbudowujemy,ale tak to cały czas "wrzy" jak zawsze :-D... Nio ja mam właśnie 17 tyg, ale kopniaczków jeszcze nie czuje...kupiliśmy nawet z moim miśkiem stetoskop do słuchania brzusia...fajna sprawa....polecam:} ale za to wczoraj słyszałam pierwszy raz serduszko moje brzdąca i to podobno jest "duża ciąża" co kolwiek to oznacza:-D i serduszko bije jak dzwon....Jestem szcześliwa....

Witaj kana :-)

Cyprysiowa ja też słyszałam, że tłuste powinno pomóc na długopis. Moja psiółka wcierała masło...

witam w ten mily chlodny poranek nowa mamusie i nowego tatusia :-) przyda nam sie obezcnosc meskich hormonkow na forum ;-)
ja wczoraj mialam dzien na wariackich papierach, jak wrocilismy to padla i wstalam dopiero dzis, wiec dzisiaj sobie robie wolne i nic nie robie tylko sobie leze, no moze poodkurzam :dry:
milego dnia dla wszystkich

Kurcze chciłam sobie wrzucić suwaczek ale nic mi z tego nie wyszło....zdjecia też nie potrafie dodac...nie moge się coś tutaj odnależć....hahaha
Czyżby to już nie te lata...:zawstydzona/y:

reklama
Co do suwaczka to wczoraj walczyłem i najważniejsze skutecznie. Więc - w ustawieniach wrzucasz wygenerowany kod suwaczka ( ten jakiś bbc czy siakoś takoś) do sygnatury i na koniec zapisujesz to i jest git :-)

Zdjęcia nie wstawiałem więc nie wiem :)

Do góry