reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam serdecznie,

Ja troszkę nietypowo, bo... założyłem mojej żonce, która ma termin na grudzień, konto ale jakoś nie ma zacięcia do forów więc ja jako pilny małżonek sobie podczytuje i podpatruje co tam się u was dzieje. Mam nadzieję że nie macie mi za złe i czasem jak coś podpytam w imieniu własnym i małżonki to podpowiecie :) zresztą już nie raz żonce Was cytowałem :)

Mąż i przyszły grudniowy tatuś :) :)

reklama
Witam serdecznie,

Ja troszkę nietypowo, bo... założyłem mojej żonce, która ma termin na grudzień, konto ale jakoś nie ma zacięcia do forów więc ja jako pilny małżonek sobie podczytuje i podpatruje co tam się u was dzieje. Mam nadzieję że nie macie mi za złe i czasem jak coś podpytam w imieniu własnym i małżonki to podpowiecie :) zresztą już nie raz żonce Was cytowałem :)

Witamy serdecznie:-)

Kluskawawa witaj:-)

Mam takie pytanie do tych z was, które się w ZUS'owych sprawach orientują.
Mam umowę o pracę oraz umowę zlecenie. Na L4 i macierzyńskim będę dostawała kasę tylko z tytułu umowy o pracę, czy też za obie?

Witam dziewczynki...
Wieczorkiem zacznę nadrabiać to,co napisałyście przez 3 dni,bo w weekend zupełnie nie miałam czasu...A teraz mam na to cały miesiąc,bo mój Mariusz wyjechał do Niemiec:-( Także później poczytam co tam u Was...

Witamy przyszłego tatusia!

ja już całkiem wyraźnie czuję ruchy! :-)
i wciąż nie wiem jak mój lekarz to liczy że wychodzi mu ciąża starsza o tydzień czasu z kalendarza i z USG - bo mam za każdym razem na wizycie! krótkie ale są!
ja cały czas zamiast dodawać to odejmuję - tak jak według suwaczka a tu proszę w sobotę wyszło 18 tc i 4 dni!
skutecznie też zasłania się nóżkami i nie chce pokazać co tam ma - ale nam to akurat na rękę - od samego początku nie chcieliśmy wiedzieć a dzidzia nam pomaga wytrwać!!! :tak:

pozdawiam Was serdecznie z niezbyt słonecznych mazur!!!

Witam serdecznie,

Witam serdecznie :-):-)
Zapraszam częściej .

POLECAM DO PRZECZYTANIA ,,W OCZEKIWANIU NA DZIECKO,, Swietna ksiazka dostalam od przyjaciolki i tak sie wciaglam ze juz prawie koncze, proponuje niektore rozdzialy podsunac tatusiom. Moj maz podczytuje czasami i cieszy sie ze wie tak duzo prawie tyle co ja.;-)

reklama
POLECAM DO PRZECZYTANIA ,,W OCZEKIWANIU NA DZIECKO,, Swietna ksiazka dostalam od przyjaciolki i tak sie wciaglam ze juz prawie koncze, proponuje niektore rozdzialy podsunac tatusiom. Moj maz podczytuje czasami i cieszy sie ze wie tak duzo prawie tyle co ja.;-)

Tez mam bardzo fajną książkę ale mój facet nie chce jej czytać bo jest leń za to w Szkole Rodzenia już nie będzie miał wyboru :-)

Do góry