reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dziewczyny a ja to jakas dziwna jestem zero humorow, fochow az moj maz jest w szoku nie mam latwego charakteru i szykowal sie na najgorsze a tu sielanka az milo.:-)

reklama
ze mnie tez kawal cholery jest, ale mimo to maz mowi, ze po opowieciach kolegow z pracy to mimo wszystko jestem aniolkiem.
Ja dzis sobie poszlam do fryzjera, ale jest tak duszno, ze nie sprawilo mi to zadnej przyjemnosci :szok:
tez dzis mam fatalny nastroj, a dzidzia od wczoraj szaleje az milo, nie wiem co w nia wstapilo :tak:

Witam!
Nie było mnie od piątku więc miałam trochę czytania :-)
Ja mam jeszcze bardziej poplątaną sprawę z ZUS-em bo prowadzę własną firmę.

A dziś mam taki dzień, że chcę być sama ze sobą. Nie jest to łatwe bo oprócz mężusia są jeszcze jego dzieci przez cały miesiąc. Jutro uciekam na cały dzień do mamy. A póki co siedzę przy kompie.:-)
Ja chyba pójdę 14 na USG i już pewnie będę wiedziała czy bombelek w brzuszku to chłopczyk czy dziewczynka :-) i pierwszy raz mój Miś ze mną pójdzie :happy2:

Wróciłam z zakupów :sorry: Mam dość!!!!!!!!! Głowa mnie boli i wogóle padam. Biorę książkę i spadam.
Miłej nocki kobietki:-)

Dziewczyny a ja to jakas dziwna jestem zero humorow, fochow az moj maz jest w szoku nie mam latwego charakteru i szykowal sie na najgorsze a tu sielanka az milo.:-)

Ja dokładnie to samo zero humorów i mój mąż się bardzo cieszy bo koledzy bardzo go nastraszyli jakie ich żony były, jedna podobno goniła męża z nożem, a druga wysadziła swojego z auta na autostradzie:-D.
USG mam w środe już nie moge się doczekać:-), czekam na potwierdzenie że to dziewczynka bo to różnie bywa.

cześć dziewczynki! u mnie ostatnio też bez humorków ,wszyscy sie pytają czy nie jestem chora bo za spokojna jakaś taka. ja dziś ide do lekarza, ale nia nastawiam się na wiadomości o płci bo chyba za wcześnie, a tak w ogóle to maleństwo się coś uspokoiło i bardzo mnie to martwi. mam nadzieję ,że wszystko ok.odezwe sie wieczorkiem pa ,pa.

Cześć kochane kobitki. Oj widze że wczoraj humorki nie dopisywały, ale to na pewno wina poniedziałku. Dzisiaj już wtorek i mam nadzieje wszystkie macie lepszy nastrój:-)
Mam do Was pytanko. Czy waszym zdaniem mogę przyjmować magnez (bo straszne miałam w nocy skurcze łydek)??
I czy może któraś z Was chodzi lub chgodziła w poprzedniej ciąży na aqua-aerobik i mogłaby mi podpowiedzieć kilka ćwiczeń dla ciężarnych bezpiecznych?? Mam basenik i sobie pomyślałam że mogłabym go wykorzystać w tym celu:-)

reklama
Do góry