L
landryneczka_1982
Gość
a wogole wie ktos co sie dzieje z dunia nie widuje jej tu ostatnio...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hmmmmmmmmm czy ktoras z was dziewczeta posiada za meza informatyka?? jesli tak polecam
od-rana-do-wieczora blog
calkowicie zgadam sie z tym tekstem![]()
a stąd że moja Mała się nie najadała, potrafiła siedzieć przy cycku godzinę i dość intensywnie ssać w tym czasie a kiedy ja odstawiałam od piersi to był płacz i pchanie rączek do buźki, była bardzo niespokojna... na początku nie wiedziałam co jej jest i o co chodzi... to trwało parę dni... szwagierka poradziła mi żebym kupiła mleko i spróbowała dokarmić bo Mała wygląda na głodną, i tak też zrobiłam... w dzień karmiłam Lenkę piersią i jakoś jej starczało ale pod wieczór miałam już prawie puste cycki, dostawiałam ją mimo wszystko do piersi ale tak jak pisałam wcześniej nie dojadała, robiłam więc butelkę i po takim karmieniu z piersi potrafiła wciągnąć jeszcze 60-90 ml mleka...sawka a skąd wiesz, że pokarm był małowartościowy? I kiedy przeszłać tylko na cycka?
witajcie popołudniowo
a stąd że moja Mała się nie najadała, potrafiła siedzieć przy cycku godzinę i dość intensywnie ssać w tym czasie a kiedy ja odstawiałam od piersi to był płacz i pchanie rączek do buźki, była bardzo niespokojna... na początku nie wiedziałam co jej jest i o co chodzi... to trwało parę dni... szwagierka poradziła mi żebym kupiła mleko i spróbowała dokarmić bo Mała wygląda na głodną, i tak też zrobiłam... w dzień karmiłam Lenkę piersią i jakoś jej starczało ale pod wieczór miałam już prawie puste cycki, dostawiałam ją mimo wszystko do piersi ale tak jak pisałam wcześniej nie dojadała, robiłam więc butelkę i po takim karmieniu z piersi potrafiła wciągnąć jeszcze 60-90 ml mleka...
a kiedy zaczął jej starczać tylko cycek... jakoś tak od dwóch tygodni karmię ją tylko piersią...
coś w tym jest bo czytałam i mówiła mi położna środowiskowa że pokarm właściwy pojawia się w piersiach tak po około 4 tygodniach![]()
witajcie popołudniowo
a stąd że moja Mała się nie najadała, potrafiła siedzieć przy cycku godzinę i dość intensywnie ssać w tym czasie a kiedy ja odstawiałam od piersi to był płacz i pchanie rączek do buźki, była bardzo niespokojna... na początku nie wiedziałam co jej jest i o co chodzi... to trwało parę dni... szwagierka poradziła mi żebym kupiła mleko i spróbowała dokarmić bo Mała wygląda na głodną, i tak też zrobiłam... w dzień karmiłam Lenkę piersią i jakoś jej starczało ale pod wieczór miałam już prawie puste cycki, dostawiałam ją mimo wszystko do piersi ale tak jak pisałam wcześniej nie dojadała, robiłam więc butelkę i po takim karmieniu z piersi potrafiła wciągnąć jeszcze 60-90 ml mleka...
a kiedy zaczął jej starczać tylko cycek... jakoś tak od dwóch tygodni karmię ją tylko piersią...
coś w tym jest bo czytałam i mówiła mi położna środowiskowa że pokarm właściwy pojawia się w piersiach tak po około 4 tygodniach![]()