reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Czesc dziewczynki, co porabiacie w ten piekny, niedzielny poranek :happy:. Urodzila ktoras przez noc? Ja zaczynam tracic nadzieje, ze to wogole kiedys nastapi ;P Jutro TEN dzien a ja nie czuje nic co by zapowiadalo ze to juz :crazy:. Landryneczka chyba nie wkleilas tego zdjecia przynajmniej ja nie widze :confused:, ale sprobuj dodac zalacznik jak piszesz odp :-). Mam nadzieje, ze z mezem lepiej, musi byc teraz w formie bo nie znasz dnia ani godziny :-D:-D. A mam pytanko, czy jak ma sie rozwarcie to mozna to wyczuc palcami,ze pochwa jest luzniejsza, czy to jest tam calkiem gleboko, ze tego nie czuc?

reklama
Natalkaa mozna wybadac palcami,ze ono jest....to znaczy wyczujesz,ze jest bardzo krótka szyjka i otwór w niej poprostu.... ja poki co rozwarcia nie mam,ale z łatwoscia wyczuwam,ze moja szyjka jest króciutka i miekka.....DOBRE I TO:p :-)

aJ Agacia jest ciezko,zebys wiedziała..... a ciagłe nadzieje i czekanie doprowadza do furi.... z jednej strony wiadomo,ze jak bedzie sie mialo zaczac to zacznie, z drugiej jednak ma sie wrazenie,ze ta chwila nigdy nie przyjedzie....tym bardziej patrzac na Wasze rosnace szkraby......:zawstydzona/y:
Kana zobaczysz do terminu nie dotrwasz, a na swieta bedziesz juz w domciu. Z jednej strony dobrze ze urodzisz malutka ładnie w terminie bo bedzie zdrowa, duza i silna. ja urodziłam przed terminem i mały był taki malutki (nadal jest) ze bałam sie go wziąc na rece, było ciezko, teraz juz jest lepiej bo dostałam wiekszej wprawy, ale Mati ma prawie trzy tyg a wazy 3 kg, a niektóre bobaski przy urodzeniu miały juz 4 kg.

Agacia no tu się z Toba zgadzam.... i oby Twoje przypuszczenia sie sprawdziły i malutka urodziła sie przed swiętami.....:tak::tak::tak:
A co do tych 4 kg to wiadomo,ze zawsze lepiej,ale wez urodz takie 4kg malenstwo:p hahahaha
Ale z MATIM MAM NADZIEJ,ZE WSZYSTKO DOBRZE JEST CO?????

Agacia no tu się z Toba zgadzam.... i oby Twoje przypuszczenia sie sprawdziły i malutka urodziła sie przed swiętami.....:tak::tak::tak:
A co do tych 4 kg to wiadomo,ze zawsze lepiej,ale wez urodz takie 4kg malenstwo:p hahahaha
Kochana....wszystkie dałyśmy radę....więc i Ty dasz....;-) i nieważne czy 3 czy 4 kilo byleby Mariczka zdrowiutka była.....w co niewątpię ;-)

Aj YOKA kochana tak dobrze Cie tutaj widziec :-):tak::-):tak::-)
Dziekuje Wam za miłe słowka.... oby sie wszystkie sprawdziły:} Napisz Yoka jak tam Twoja kruszynka sliczna???? Bo to juz spora pannica jest.....na zdjateczkach wyglada jak Aniolek....chociaz pewnie daje Ci trozke popalic co????

tak jest wszystko dobrze, jest malutki ale bardzo silny. Pediatra powiedziała ze jest zdrowym i silnym chłopcem. A ku mojemu zdziwieniu jak lezy na brzuszku to podnosi i przekreca główkę :tak:.

reklama
Do góry