reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Oj nie dziwie się ;) Ja po terminie, to bym chyba zwariowała :-) U mnie na razie jeszcze kilka ostatnich dni do tej magicznej daty zostało :-)

Dziewczyny a pobolewały Was w czasie ciąży żebra?

reklama
Witam wszystkie mamuski:*:*:*

Na poczatku zaznacze,ze nadal w dwupacku jestem.....HA HA HA niby cos nowego:p

Yoka bardzo się ciesze,ze wkoncu zajrzałas,bo juz zaczynałam sie martwic... tylko pozazdroscic takiego juz kontaktu z córeczka.....ja poki co prowadze konwersacje przez brzuch :baffled::baffled::baffled: buziaczki dla Oliwki oczywiscie:*

Marzycielka
głowka do góry jestem pewna,ze dzisiaj bedzie juz lepiej z mezulkiem.... usciskaj od cioci Oliwke koniecznie.....:*

xpatrysiax to wycie nie bardzo nam jakos pomogło.....tak wiec pozostaje czekanie....:confused:

Blackwizard tylko pozazdroscic.....:tak:

No a tak poza tym to ja jakis czas temu wstałkam, ogarnełam sie i co i nic.....siedze i czekam cierpliwie...noc mialam rewelacyjna, nie pamietam nawet kiedy zasnełam, obudziłam sie na siusiu pierwszy raz jak misiek szedł do pracy o 5....zyc nie umierac...teraz pobolewa mnie brzuszek,ale to dlatego,ze opiłam sie herbatki z lisci chyba....

Mamuska2008,Ty nasz biedny dwupaku:)trzymaj sie dzielnie!trzba zjednoczyc sily i jakos przemowic tym naszym dzieciom do rozumu,chociaz ja tak gadam z malutka,gadam,ale czuje sie lekcewazona,hahah:-D

Mamuska2008,Ty nasz biedny dwupaku:)trzymaj sie dzielnie!trzba zjednoczyc sily i jakos przemowic tym naszym dzieciom do rozumu,chociaz ja tak gadam z malutka,gadam,ale czuje sie lekcewazona,hahah:-D

Nie ty jedna... może mamy za gróbą skórę i dziecinki jednak nie słyszą jak mamusie proszą albo i nawet błagają... no chyba że chcą zacząć życie od przekupstwa... może jakieś łapóweczki dla dzieciątek trzeba przewidzieć?? :-p

Nie ty jedna... może mamy za gróbą skórę i dziecinki jednak nie słyszą jak mamusie proszą albo i nawet błagają... no chyba że chcą zacząć życie od przekupstwa... może jakieś łapóweczki dla dzieciątek trzeba przewidzieć?? :-p
I juz tak od pierwszych chwil nauczyc zlego:-D??TAK,ja jestem jak najbardziej za lapowa:-D

Witajcie mamusie

Mały zasnął wiec wpadłam na chwilke :-) dodac wam otuchy. Oczywiscie mam kupe roboty w domu ale postanowiłam wykorzystac chwilke na odpoczynek jak Mati spi :-D.
Nie martwcie sie już macie koncóweczke ciązy i kazda z was się doczeka malenstwa. Wiem ze juz wam jest ciezko, ale dacie rade.

reklama
aJ Agacia jest ciezko,zebys wiedziała..... a ciagłe nadzieje i czekanie doprowadza do furi.... z jednej strony wiadomo,ze jak bedzie sie mialo zaczac to zacznie, z drugiej jednak ma sie wrazenie,ze ta chwila nigdy nie przyjedzie....tym bardziej patrzac na Wasze rosnace szkraby......:zawstydzona/y:

Do góry