reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

ja za Wami nie nadążam !!! :no::-D

a ja generalnie jem wszystko, do obiadu nawet robie marchewke tartą, pije soki, jem owoce ostatnio nawet mandarynki w rozsądnych ilościach ! i sprawdzam reakcje i jak narazie odpukać idzie dobrze ........ jedyne czego unikam to twarogu, i ciastek ala sernik na zimno bo ostatnio zkusiałam sie na kawałek i zaraz była reakcja i mała ulała jak z fontanny !!!

reklama
Hej
Ja wróciłam ze szpitala - okazało się, że nie mam cholestazy tylko jakąś reakcje skórną alergiczną ale wszystko w porzadku...NIestety wróciłam nadal w dwupaku...a tak liczyłam że Zosia wróci na moich rączkach:tak:
Gratuliję wszytskim nowoupieczonym mamom...niestety nie mam czasu nadrobić zaległości...ale naszczescie jest lista Cyprysiowej:-D

Okruszku witaj:-). Aż mi się wierzyć nie chce, że wróciłaś spakowana...
Najwyraźniej jesteś zmuszona czekać z nami na swoją kolejkę:-D.

Ola ja ze sobą też wytrzymuję, bo muszę. Jestem jak wściekły bawół...:baffled:

Semiko- gratulacje :-).
My też nadal spakowani, choć termin był na wczoraj. Dziś odwiedziły nas moja mama i babcia, żeby Małego chyba trochę pogonić :-D. W ogóle- okazuje się, że prababcia Maluszka liczyła na to, że on urodzi się koło 4 XII i że my na Święta przyjedziemy albo że rodzinka przyjedzie do nas, ale jemu się w brzuszku mamy podoba i tyle. Zresztą- obydwoje z Miśkiem go prosiliśmy przedtem, żeby poczekał na swój czas, więc posłusznego mamy synka:-D. Ciekawe czy mu tak zostanie ;-).

Ale wychodzi na to, że jestem jedną z nielicznych Mamuś które cierpliwie czekają na swoje dzieciaczki, bo wychodzę z założenia, że nacieszę się Malcem jak już sam zdecyduje się z nami przywitać:tak:.

Czesc dziewczynki troszke was podczytalam, ale sie poddalam, bo rece pelne roboty.

Kurcze maly jest slodziutki, Jagoda bardzo zaaferowana a nas mimo, ze jest dwoje to jakos ledwo sie wyrabiamy:)) Nie wiem jak to bedzie jak wysle meza do pracy w poniedzialek a jeszcze musze starsza corke wozic i odbierac ze szkoly:-):-).

Anoli jesli codzi o zewnatrzoponowe, to ja chcialam ze wzgledu na to ze skan wykazal ze bedzie spore dziecko - myslalam ze bedzie jeszcze wieksze niz jest:)), ale nie udalo sie ze wzgledu na superszybki rozwoj akcji. Pamietaj ze przed znieczuleniem musisz byc pod ktg pol godziny i jak znam zycie to trzeba czekac na anestozjologa. Ja bralam gas and air i urodzilam w 50 minut od stawienia sie przy dyzurce:)))

Myszki GRATULKI DLA NOWYCH MAMUS - mam nadzieje, ze pelnia pomogla, i postaram sie zagladac jak tylko bede miala sekunde! Dziubaski!

reklama
Czesc dziewczynki, czytam Was sobie co jakis czas i co nie wejde to kolejne tula juz swoje dzieciaczki a ja nadal w dwupaku :baffled:. Dobija mnie juz to czekanie :p Slyszalam, ze sex wywoluje poród, wiec wywolujemy kilka razy dziennie i nic :pP Czy jest cos jeszcze co pomaga, ale jest bezpieczne dla dzidzi ? Ja juz tak bardzo nie moge sie doczekac a do tej pory nie mialam nawet najmniejszeo skurczu czy to normalne? A tak wogole to jak wyglada ten czop musi odejsc na raz w calosci? Bo mi sie wydaje, ze mam dzis od rana jakies dziwne uplawy ale w bardzo malych ilosciach i bez dodatku krwi, nie wiem czy to moze byc to czy ja juz mam urojenia?:pP Buziaki dla wszystkich mam :)

Załączniki

• glitteryourway2329437aex1.gif
    glitteryourway2329437aex1.gif
    13,5 KB · Wyświetleń: 31
Do góry