Oj,wiem jak to jest jak to sie czegos bardzo chce...Ale u Was dziewczynki to jeszcze do terminu z gorki,u mnie niby tez z gorki,ale jak juz mija po terminie kolejny dzien,przychodzi wieczor,pozniej noc i przy kazdym wstanku do toa masz nadzieje ze to juuuuu,to robi sie troszke pod gorke:-(A jak latwo czlowieka z rownowagi wyprowadzic,strach sie bac..
reklama
Dorotka_23
Fanka BB :)
Kochane wytrzymałyśmy tyle miesięcy do do świąt damy radę. Właśnie przeglądam nasze fotki z albumu - ale te z początków. Jakie dumne byłyśmy z tych malutkich 4-miesięcznych brzuszków DAMY RADĘ i za 2 tygodnie będziemy za tymi naszymi bębenkami tęsknić i rozpaczać nad karmieniem, kupkami
Dorotka_23
Fanka BB :)
Popatrzcie jaki szczęśliwypewnie 1 urodzinki
Forum BabyBoom - GUSIA 00's Album: Miki - Zdjęcie
L
landryneczka_1982
Gość
Tygrysku, ja zadzwonilam do szpitala, ze mam wysokie cisnienie i ze bylo ono monitorowane przez lekarza ogolnego przez ostatnie kilk tygodni, powiedzieli mi zebym przyjechala to sprawdza co i jak, przy okazji zrobili mi ktg. Nie placilam nic, mam tu ubezpieczenie i to ktg robiono mi w szpitalu place tylko jak ide do polskiej ginki prywatnie. I to wszystko) A poza tym to czuje sie ok, choc mogloby mnie juz zlapac:-):-)
dzwoneczku no ja tez nic nie place za badania w szpitalu bo mam tu ubezpiecznie.. jak lezalam na i robiono mi ktg to byly dwie dziewczyny ktore tez byly w ciazy i to juz na koncowce w 39 tygodniu a wiecie ile mialy lat tylko 17 a ja sie martwie majac 26 lat ze nie dam rady... koszmar;-)
Popatrzcie jaki szczęśliwypewnie 1 urodzinki
cos mi sie wydaje ze nie dostał wymarzonego prezentu
renia200
mama Victorki :)
Witam dziewczyny
Misiówka wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!
Staram się Was dziewczyny nadrobić ale nie zawsze mi się to udaje, mam nadzieje że przy tej pełni się rozdwoicie, tego Wam życzymy z córcią.
Misiówka wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!
Staram się Was dziewczyny nadrobić ale nie zawsze mi się to udaje, mam nadzieje że przy tej pełni się rozdwoicie, tego Wam życzymy z córcią.
kana161
Mama "terrorystek" :P
Reniu a ty nam jakieś zdjateczka córeczki podrzuć do oglądania....:-):-)
L
landryneczka_1982
Gość
dunia na kiedy masz terminAaaa, wczoraj jak opowiadałam mojej ginekolog o różnych sposobach jakie podajecie aby szybciej maleństwo powiedziało nam "witaj mamusiu", to zaczęła się śmiać i powiedziała że nasze dzidzie i tak wyjdą kiedy będą chciały a my na to nie mamy żadnego wpływu :-(
renia200
mama Victorki :)
Reniu a ty nam jakieś zdjateczka córeczki podrzuć do oglądania....:-):-)
Kana dzisiaj dodam pare zdjęć obiecuje
reklama
kana161
Mama "terrorystek" :P
Reniu Twoja córeczka jest słodziutka:* śliczna..... :-):-):-)
ja tez juz kce moją....
ja tez juz kce moją....