reklama
Ani w moim...zaraz tydzien po terminie,sprzatamy,pierzemy,spacerujemy,zmieniamy firanki,seksujemy i nic z tegoJuz nawet jak mnie cos zaboli,zakluje to nie zwracam uwagi..to jest masakra jakas.A najsmieszniejsze,ze codziennie ktos ma preczucie ze "to juz napewno dzisiaj"hahah,dzisiaj moj braciszek..A ja juz przeczuc nie mam zadnych,o zgrozo;-)Juz nawet sobie mysle ze juz sie nie doczekam,taaaakie to glupie,ale powaga tak az drastycznie czasami mnie nalazi.Gratulki dla naszej nowiutko-rozpakowanej!!!
Dorotka_23
Fanka BB :)
JA TEŻ BĘDĘ WYŁA Z WAMI !!! Może chociaż szyjka się skróci, albo Misio zejdzie niżej...
Właśnie wróciłam z zakupów i kupiłam wigilijną herbatkę zaraz zaparzę z goździkam, cynamonem i plastrami pomarańczy - może Szymek pomyśli, że to Święta i się pospiszy
Właśnie wróciłam z zakupów i kupiłam wigilijną herbatkę zaraz zaparzę z goździkam, cynamonem i plastrami pomarańczy - może Szymek pomyśli, że to Święta i się pospiszy
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Dorotko ale mi apetyt zrobiłaś, chyba przy najbliższych zakupach sobie sprawię.
Ja umyłam podłogę i teraz wyję, bo zwierzaki oczywiście łażą w te i we wte i mi depczą. Wszędzie mam łapki.
Też będę dzisiaj wyła do księżyca, może mi to coś da
Ja umyłam podłogę i teraz wyję, bo zwierzaki oczywiście łażą w te i we wte i mi depczą. Wszędzie mam łapki.
Też będę dzisiaj wyła do księżyca, może mi to coś da
kana161
Mama "terrorystek" :P
Dunia dlatego własnie dzisiaj urzadzamy z dziewcyznkami WYCIE DO KSIĘŻYCA o łaskę pełni:}}}} fajnie co???? juz sporo babeczek się zdeklarowało.....główka do góry:*:* wszystkie juz jestesmy u kresu sił.....
Co do bóli to ja tez juz nawet nie zwracam na nie uwagi...bo i tak prawie cały czas pobolewa, twardniej i takie tam i co z tego????
Co do bóli to ja tez juz nawet nie zwracam na nie uwagi...bo i tak prawie cały czas pobolewa, twardniej i takie tam i co z tego????
dzwoneczka
Fanka BB :)
Czesc dziewczynki:-):-)
Cos udalo mi sie podczytac, ale nie za bardzo mam czas, bo tak jestem zaaferowana 2 moich potomnych, ze nie wiem w co rece wlozyc))
Jagoda jakby mogla to przestalaby do szkoly chodzic - wczoraj mala wagary, a mlody dokupilby sobie jeszcze z pare cyckow))
Jak bede miala chwilke to wkleje fotke w album i postaram sie do was zagladac jak najczesciej))
Nikado i Anoli teraz wy na porodowke marsz!!
Myszqa, oby cos z tych skurczy sie wyklulo)
Misiowka - moje gratulacje kochana!Mam nadzieje, ze czujecie sie dobrze.
Aaaachhh!!! NIe mam zadnego szwa!!!
Dziubasy!
Cos udalo mi sie podczytac, ale nie za bardzo mam czas, bo tak jestem zaaferowana 2 moich potomnych, ze nie wiem w co rece wlozyc))
Jagoda jakby mogla to przestalaby do szkoly chodzic - wczoraj mala wagary, a mlody dokupilby sobie jeszcze z pare cyckow))
Jak bede miala chwilke to wkleje fotke w album i postaram sie do was zagladac jak najczesciej))
Nikado i Anoli teraz wy na porodowke marsz!!
Myszqa, oby cos z tych skurczy sie wyklulo)
Misiowka - moje gratulacje kochana!Mam nadzieje, ze czujecie sie dobrze.
Aaaachhh!!! NIe mam zadnego szwa!!!
Dziubasy!
reklama
falstart hahahahaauuuuuuuuuuu!!!!!!!!1