reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ani w moim...zaraz tydzien po terminie,sprzatamy,pierzemy,spacerujemy,zmieniamy firanki,seksujemy i nic z tego:confused:Juz nawet jak mnie cos zaboli,zakluje to nie zwracam uwagi..to jest masakra jakas.A najsmieszniejsze,ze codziennie ktos ma preczucie ze "to juz napewno dzisiaj"hahah,dzisiaj moj braciszek..A ja juz przeczuc nie mam zadnych,o zgrozo;-)Juz nawet sobie mysle ze juz sie nie doczekam,taaaakie to glupie,ale powaga tak az drastycznie czasami mnie nalazi.Gratulki dla naszej nowiutko-rozpakowanej!!!

A ta pelnia to dzisiaj diewczynki;-)???Bo tu na biegunie tak pada snieg,ze az tv nie chce funkac jak trzeba.. i nie wiem czy ten ksiezyc zobacze...hahah

JA TEŻ BĘDĘ WYŁA Z WAMI :-D!!! Może chociaż szyjka się skróci, albo Misio zejdzie niżej...
Właśnie wróciłam z zakupów i kupiłam wigilijną herbatkę zaraz zaparzę z goździkam, cynamonem i plastrami pomarańczy - może Szymek pomyśli, że to Święta i się pospiszy:-D:-D

Dorotko ale mi apetyt zrobiłaś:rofl2:, chyba przy najbliższych zakupach sobie sprawię:-D.
Ja umyłam podłogę i teraz wyję, bo zwierzaki oczywiście łażą w te i we wte i mi depczą:crazy:. Wszędzie mam łapki:no:.

Też będę dzisiaj wyła do księżyca, może mi to coś da:dry:

Dunia dlatego własnie dzisiaj urzadzamy z dziewcyznkami WYCIE DO KSIĘŻYCA o łaskę pełni:}}}} fajnie co???? juz sporo babeczek się zdeklarowało.....główka do góry:*:* wszystkie juz jestesmy u kresu sił.....:confused::confused::confused:

Co do bóli to ja tez juz nawet nie zwracam na nie uwagi...bo i tak prawie cały czas pobolewa, twardniej i takie tam i co z tego????

Czesc dziewczynki:-):-)

Cos udalo mi sie podczytac, ale nie za bardzo mam czas, bo tak jestem zaaferowana 2 moich potomnych, ze nie wiem w co rece wlozyc:)))

Jagoda jakby mogla to przestalaby do szkoly chodzic - wczoraj mala wagary, a mlody dokupilby sobie jeszcze z pare cyckow:)))

Jak bede miala chwilke to wkleje fotke w album i postaram sie do was zagladac jak najczesciej:)))

Nikado i Anoli teraz wy na porodowke marsz!!

Myszqa, oby cos z tych skurczy sie wyklulo:))

Misiowka - moje gratulacje kochana!Mam nadzieje, ze czujecie sie dobrze.

Aaaachhh!!! NIe mam zadnego szwa!!!
Dziubasy!

reklama
Do góry