KANKIYA
Fanka BB :)
tak apropo laseczki w ciągu czterech dni napisałyśmy 100 stron nieźle nam idzie

nawet w oslabionym skladzie dajemy rade

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak apropo laseczki w ciągu czterech dni napisałyśmy 100 stron nieźle nam idzie
terminy porodu tez sobie niezle wyznaczacie dziewuszkipojde w Wasze slady i powiem, ze ja tylko moge rodzic miedzy 19-7 rano;-);-)
![]()
Moja ciotka pracuję w szpitalu na noworodkach i mówi przedwczoraj do lekarza, żeby tam był nastawiony, bo chrześnica niedługo rodzi, a lekarz do niej-na kiedy ma termin?A ciotka, że za 2 tyg.ponad, a on jej na to-NO TO TERAZ CIĄŻA DONOSZONA I RADZĘ DUŻO SEXU i się nie oszczedzac-(sprzątać,chodzić dużo, po schodach pobiegać)-bo wtedy szyjka się robi miękka i poród jest łatwiejszy
Kana ja tez się zastanawiam czy pamiętamMy z Mężem to wogóle celibat od 1 maja - uwierzycie???
![]()
kurcze znowu suwaczek mi stoi w miejscu??? codziennie musze go uaktualaniac
Wy tez mialyscie takie problemy ze swoimi suwakami![]()
No niestety wredni ludzi uprzykszający innym zycie są wszędzie i jak widac nie mają litości dla kobiet w ciązy.....trzeba było jej jakis spektakl zafundować.A ja właśnie wróciłam z wydziału komunikacji w mieście X i musze Wam napisać, że takiej bzdury jaka nas tam spotkała, nie słyszałam nigdy... wredna pani z okienka przyczepiła się do umowy kupna-sprzedaży. Według niej w nazwisku sprzedającego zamiast literki "D" widniała literka "O". Kazała nam jechać do HANNOVERU (!!!!!!!!!!!!!) i poprawić umowę. Oczywiście parę literek dalej widniało kolejne "D", które wyglądało dokładnie tak samo jak to wcześniejsze, ale pani stwierzdiła, że przyglądała się temu przez lupę i widzi "O". Bardzo dziwne, bo w Urzędzie Celnym, Urzędzie Skarbowym i u tłumacza przysięgłego nikt się nie dopatrzył błedu... Skończyło się na szczęście na podpisaniu oświadczenia, ale gdyby nie ja, to mój G chyba by ją rozszarpał na strzępyOczywiście przypłaciłam to ładną dawką adrenliny i stresu-ciekawe, co by powiedziła ta "miła" pani, gdybym jej oblała buciki wodami płodowymi, wrrr.....
Sluchajcie a co do tego,ze rodza sie nam n forum prawie same dziewczynki....to słyszałam,ze podobno dziewczynki z regóły rodzą sie szybciej przed czasem,a chlopcy sa bardziej terminowi.....
Kamera jest świetna na pewno będziesz zadowolona z zakupu ja mam świetne sceny nakręcone z maluszkiem jak sie śmieje w głos gdy go brat rozsmiesza, a na dodatek można nim tez robić zdjęcia, więc może rozejżycie się za takim i będzie 2 w 1. Ja kupiłam w zesżłym roku tą kamerę ale teraz to juz poszły ceny o połowę w dół.No i wczoraj postanowilismy ze jednak kupimy kamere bo zdjęcia to zadna pamiątka:-)
Mysza...Twoja babcie normalnie jest the best....dawno sie tak nie usmiałam.....Wyslę Ci moja fotkę, może babcia znajdzie chwilkę czasu żeby spojrzec na nią i powiedziec kiedy ja urodzę.....?:-):-):-):-):-)Na pewno to, ze nadal jestem w dwupaku. I moja babcia stwierdziła, ze na pewno dziś nie urodzę bo (UWAGA MOCNE!!!!!) - po moich USTACH nie widzi, żebym miała rodzicKocham moją babcię. Po prostu jest gigant!!! Jak posiedzę tu jeszcze z tydzień to albo zeświruję albo będę skarbnicą wiedzy babcino-magicznej :-)
Anoli moje od tygodnia leza juz wypisane, zakopertowane i ze znaczkami...tylko do wysłania....bo tak sobie pomyslalam,ze jakbym wyladowała w szpitalu to misiek tylko wrzóca do skrzynki i si ja:}A ja zaczęłam pomału wypisywac kartki świąteczne,bo jest ich sporo, a nie chciałabym w zamieszaniu ktore jest nieuniknione o tym zapomniec:-) No i ide po te ananasy z puszki bo od wczoraj mi juz slina cieknie![]()
No u nas to tak od lipca- sierpnia....JEST MI STRASZNIE GLUPIO,ZE TAM MECZE MOJE MISIA KOCHANEGO,ALE PO PROSTU NIE MAM OCHOTY....ale teraz to chyba nadrobiehahaha a mieszkam na 4 pietrze bez windy więc schody mam za fre od zawsze
hahaah