reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
terminy porodu tez sobie niezle wyznaczacie dziewuszki:-D:-D pojde w Wasze slady i powiem, ze ja tylko moge rodzic miedzy 19-7 rano;-);-):-D

KANKIYA ja tez mam wyznaczone dni i godziny:-)

Od poniedziałku do czwartku mogę rodzić od 20 do 4 rano;-)
W piątki od 16;-)
W soboty bez ograniczeń i w niedzilelę też;-)

Myszqa Babcia to normalnie niezła GIGANTKA-super:-)

Moja ciotka pracuję w szpitalu na noworodkach i mówi przedwczoraj do lekarza, żeby tam był nastawiony, bo chrześnica niedługo rodzi, a lekarz do niej-na kiedy ma termin?A ciotka, że za 2 tyg.ponad, a on jej na to-NO TO TERAZ CIĄŻA DONOSZONA I RADZĘ DUŻO SEXU i się nie oszczedzac-(sprzątać,chodzić dużo, po schodach pobiegać)-bo wtedy szyjka się robi miękka i poród jest łatwiejszy:rofl2:

Kana ja tez się zastanawiam czy pamiętam:laugh2:My z Mężem to wogóle celibat od 1 maja - uwierzycie???:-p

No u nas to tak od lipca- sierpnia....JEST MI STRASZNIE GLUPIO,ZE TAM MECZE MOJE MISIA KOCHANEGO,ALE PO PROSTU NIE MAM OCHOTY....ale teraz to chyba nadrobie:p hahaha a mieszkam na 4 pietrze bez windy więc schody mam za fre od zawsze:p hahaah

kurcze znowu suwaczek mi stoi w miejscu??? codziennie musze go uaktualaniac:szok:
Wy tez mialyscie takie problemy ze swoimi suwakami:baffled:

Mi tez stoi ...:-):-):-):-)....ale wiadomo czemu.....:-D:-D:-D:-D:-D

A ja właśnie wróciłam z wydziału komunikacji w mieście X i musze Wam napisać, że takiej bzdury jaka nas tam spotkała, nie słyszałam nigdy... wredna pani z okienka przyczepiła się do umowy kupna-sprzedaży. Według niej w nazwisku sprzedającego zamiast literki "D" widniała literka "O". Kazała nam jechać do HANNOVERU (!!!!!!!!!!!!!) i poprawić umowę. Oczywiście parę literek dalej widniało kolejne "D", które wyglądało dokładnie tak samo jak to wcześniejsze, ale pani stwierzdiła, że przyglądała się temu przez lupę i widzi "O". Bardzo dziwne, bo w Urzędzie Celnym, Urzędzie Skarbowym i u tłumacza przysięgłego nikt się nie dopatrzył błedu... Skończyło się na szczęście na podpisaniu oświadczenia, ale gdyby nie ja, to mój G chyba by ją rozszarpał na strzępy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Oczywiście przypłaciłam to ładną dawką adrenliny i stresu-ciekawe, co by powiedziła ta "miła" pani, gdybym jej oblała buciki wodami płodowymi, wrrr.....
No niestety wredni ludzi uprzykszający innym zycie są wszędzie i jak widac nie mają litości dla kobiet w ciązy.....trzeba było jej jakis spektakl zafundować.

Sluchajcie a co do tego,ze rodza sie nam n forum prawie same dziewczynki....to słyszałam,ze podobno dziewczynki z regóły rodzą sie szybciej przed czasem,a chlopcy sa bardziej terminowi.....

A co z moja dziewczynką......:-):-):-):-):-D:-D:-D...wyjątek potwierdzający regułę?;-);-);-);-);-);-)
No i wczoraj postanowilismy ze jednak kupimy kamere bo zdjęcia to zadna pamiątka:-)
Kamera jest świetna na pewno będziesz zadowolona z zakupu ja mam świetne sceny nakręcone z maluszkiem jak sie śmieje w głos gdy go brat rozsmiesza, a na dodatek można nim tez robić zdjęcia, więc może rozejżycie się za takim i będzie 2 w 1. Ja kupiłam w zesżłym roku tą kamerę ale teraz to juz poszły ceny o połowę w dół.
Na pewno to, ze nadal jestem w dwupaku. I moja babcia stwierdziła, ze na pewno dziś nie urodzę bo (UWAGA MOCNE!!!!!) - po moich USTACH nie widzi, żebym miała rodzic :-D:rofl2: Kocham moją babcię. Po prostu jest gigant!!! Jak posiedzę tu jeszcze z tydzień to albo zeświruję albo będę skarbnicą wiedzy babcino-magicznej :-)
Mysza...Twoja babcie normalnie jest the best....dawno sie tak nie usmiałam.....Wyslę Ci moja fotkę, może babcia znajdzie chwilkę czasu żeby spojrzec na nią i powiedziec kiedy ja urodzę.....?:-):-):-):-):-)

A ja własnie zrobiłam sobie sałatkę Agatkas z fasolki i ananasa i wcinam....normalna pycha....tylko mi tu jeden post zakłucił smaka....taki o karmieniu córki ...itd...co nie KANKIYA? Ale co tam....jemy dalej....

A ja zaczęłam pomału wypisywac kartki świąteczne,bo jest ich sporo, a nie chciałabym w zamieszaniu ktore jest nieuniknione o tym zapomniec:-) No i ide po te ananasy z puszki bo od wczoraj mi juz slina cieknie:-p
Anoli moje od tygodnia leza juz wypisane, zakopertowane i ze znaczkami...tylko do wysłania....bo tak sobie pomyslalam,ze jakbym wyladowała w szpitalu to misiek tylko wrzóca do skrzynki i si ja:}

Hej kobitki:-)
Widzę, że dziś humorki dopisują:tak:, to fajnie ale to chyba przez to słoneczko na dworku...
Jesli chodzi o babcię to ja muszę Wam powiedzieć, że takie teksty o ustach to moja teściowa sypie....ostatnio mi wszyscy mówią, ze brzuszek mi się opuścił i ja w sumie też to po spodniach czuję ale moja teściówka idzie w zaparte, ze ona tam tego nie widzi,a bardzo dobrze sie na tym zna...poza tym, o ustach tez mi mówi, że jeszcze nie na poród bo w dniu porodu bede miała nabrzmiałe i spierzchnięte:eek:...nio ale sie przyzwyczajam powoli do tego że ona zawsze wszystko wie lepiej:-p, tylko boje się co będzie jak się Zosia urodzi:confused2:

A ja sie teraz zbioeram na miasto...kupic mandarynki i wyporzyczyć kolejne książeczki bo wszystkie mi się juz skonczyły:-D

Justyna Yoka, dziewuszki macie piekne, ja już sie nie moge doczekać jak moją Zosieńkę zobaczę

Okruszku mam nadzieje, ze jak Zosia sie urodzi to tesciowka da sobie na wstrzymanie i nie bedzie sie tak wpierniczac w Wasze zycie...
co do ust to mam spierzchniete odkad wyszlam ze szpitala:szok::-D
a co do brzuszka to moje spodnie o dziwo staly sie luzniejsze i moglam je wyzej zapiac wczoraj jak szlam do lekarza:baffled:co to znaczy? ze chudne?/ jak waga stoi w miejscu?:szok:

No u nas to tak od lipca- sierpnia....JEST MI STRASZNIE GLUPIO,ZE TAM MECZE MOJE MISIA KOCHANEGO,ALE PO PROSTU NIE MAM OCHOTY....ale teraz to chyba nadrobie:p hahaha a mieszkam na 4 pietrze bez windy więc schody mam za fre od zawsze:p hahaah

Kana to zupełnie tak jak ja-nie mam wogóle ochoty i tak się zastanawiam czy ona nadejdzie wogóle:baffled:

reklama
Witam z powrotem:-):-)

Wlasnie wrocilam od lekarza, dzidzius chyba ok, znaczy sie ze serduszko pyka tak jak powinno, ale bardzo malo sie rusza:-:)-( nie mam bialka w moczu i to bardzo dobrze, bo cisnienie mam wysokie jak nigdy w zyciu i nadal puchne najbardziej na wieczor.

Kazal liczyc ruchy, i jesli bede miala watpliwosci w weekend to dzwonic do szpitala, nastepna wizyta u niego w poniedzialek a we wtorek znowu szpital no i we wtorek to ja juz termin mam! Zobaczymy ile to sie zejdzie...

ANECZKO, MADZIENKO I AGATKAS dzieki za linki do albumiku i list wszelkich, juz wszystko znalazlam:-D:-D

Ja poprostu loguje sie zupelnie inaczej, zawsze mam otwarta ostatnio ogladana strone, logowac sie musze tylko wtedy jesli chce cos napisac i dlatego taka nie kumata, ale juz wiem jak tu zajrzec "w temat" od poczatku:-D:-D

PAOLA27 nie wiem jak to mozliwe, bo nie mam jeszcze pojecia jak wygladasz, ale snilo mi sie, ze dzis padlo na Ciebie:-)
Apropos czesc od wozeczka juz doszla?

Pozdrawiam Was wszystkie i Milego dzionka ide sie pogapic w tv:))))
[/COLOR]

Do góry