reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

:rofl2:ufffffffff wreszcie nadrobiłam - ale moja zaawansowana skleroza powoduje, że nie wiem co miałam poodpisywac :-)

Na pewno to, ze nadal jestem w dwupaku. I moja babcia stwierdziła, ze na pewno dziś nie urodzę bo (UWAGA MOCNE!!!!!) - po moich USTACH nie widzi, żebym miała rodzic :-D:rofl2: Kocham moją babcię. Po prostu jest gigant!!! Jak posiedzę tu jeszcze z tydzień to albo zeświruję albo będę skarbnicą wiedzy babcino-magicznej :-)

Misiówka ja widzę, ze Ty też masz niemal co do godziny zaplanowane kiedy możesz rodzic :-)
Ja mam teraz "zezwolenia" na terminy
- dziś ale dopiero po 16 (bo jakaś rada nadzorcza a póżniej ważne spotkania)
- jutro i w niedziele cały dzień
- w poniedziałek do 12 nie wolno!!! (ważne spotkanie) a później surowo zabronione od 17 do 19 (wykłady)

Póki co nie wiem co dalej. Plan od wtorku jeszcze mało sprecyzowany :-D

Marzycielko do boju!!! Jak Oliwka się zorientuje, że najlepiej ssac piers bo to zawsze blisko mamusi to już nie puści :-)

reklama
Zmykam dziewczynki idę po prezent dla taty, bo Andrzej mu na imię i jutro imprezka:laugh2:
U mnie na szczęście słoneczko więc chce się wyjść...odezwę się wieczorkiem....

Miejcie litość z produkcją stron:-):-p

no baaaaaaaaa..... ja od poniedziałku zaczynam intensywny seksik, i sprzatanie na święta...:p hahaha po takiej abstynencji to po pierwszym podejściu będę na porodówce:p hahaha nie wiem czy jesce pamietam jak sie to robi :-D

Moja ciotka pracuję w szpitalu na noworodkach i mówi przedwczoraj do lekarza, żeby tam był nastawiony, bo chrześnica niedługo rodzi, a lekarz do niej-na kiedy ma termin?A ciotka, że za 2 tyg.ponad, a on jej na to-NO TO TERAZ CIĄŻA DONOSZONA I RADZĘ DUŻO SEXU i się nie oszczedzac-(sprzątać,chodzić dużo, po schodach pobiegać)-bo wtedy szyjka się robi miękka i poród jest łatwiejszy:rofl2:

Kana ja tez się zastanawiam czy pamiętam:laugh2:My z Mężem to wogóle celibat od 1 maja - uwierzycie???:-p

Myszqa korzystaj z prawd zyciowych babci na przyszłosc bedzie jak znalazł:laugh2::laugh2::laugh2: Szkoda ze babcia nie moze moich ust obejrzec:rofl2:

Widze ze twoim grafikiem tez zarzadza mąz, moze ich zaskoczymy?:rofl2:

Kana Madzienka radze brac sie do roboty, czas na was:-D

:rofl2:ufffffffff wreszcie nadrobiłam - ale moja zaawansowana skleroza powoduje, że nie wiem co miałam poodpisywac :-)

Na pewno to, ze nadal jestem w dwupaku. I moja babcia stwierdziła, ze na pewno dziś nie urodzę bo (UWAGA MOCNE!!!!!) - po moich USTACH nie widzi, żebym miała rodzic :-D:rofl2: Kocham moją babcię. Po prostu jest gigant!!! Jak posiedzę tu jeszcze z tydzień to albo zeświruję albo będę skarbnicą wiedzy babcino-magicznej :-)

Jeszcze na chwilkę:sorry: musiłam to napisać

Myszqa ja uwielbiam tą twoją babcię:-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2:

już znikam.....papapapa miłego dzionka!!!!

:rofl2:

Na pewno to, ze nadal jestem w dwupaku. I moja babcia stwierdziła, ze na pewno dziś nie urodzę bo (UWAGA MOCNE!!!!!) - po moich USTACH nie widzi, żebym miała rodzic :-D:rofl2: Kocham moją babcię. Po prostu jest gigant!!! J
Myszko babcie to masz zarabista:-D:-D przy niej chyba nie mozna byc smutnym , bo zawsze cos dowali , ze mozna boki zrywac:-D pozdrow ja ode mnie:-):-)

terminy porodu tez sobie niezle wyznaczacie dziewuszki:-D:-D pojde w Wasze slady i powiem, ze ja tylko moge rodzic miedzy 19-7 rano;-);-):-D

A ja zaczęłam pomału wypisywac kartki świąteczne,bo jest ich sporo, a nie chciałabym w zamieszaniu ktore jest nieuniknione o tym zapomniec:-) No i ide po te ananasy z puszki bo od wczoraj mi juz slina cieknie:-p

reklama
Do góry