reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

witajcie mamusie z wieczora :-D
my niedawno wróciliśmy od dziadków z obiadu,po drodze wstąpiliśmy do sklepu po wanienke i kilka ostatecznych drobiazgów dla małego..a w sklepie to myslałam że padne...brzuch zaczął mi co pare minut twardnieć(na dosyc długo) i bolał..wo gule sie dziwnie czułam..teraz juz jest ok,wcinam sobie pomarańczke i zaraz dobiore sie do ciastek hihi :rofl2:
Kinga witamy w grudnióweczkach :)))) nie pękaj będzie dobrze

Ostatnia edycja:
reklama
hmmm no to która nastepna na porodówke? może odrobina śmiechu przyniesie jakies nowe skurcze :)
Mąż rano patrzy w lustro i mówi do żony:
- Co sobie pomyślałaś wczoraj, jak przyszedłem pijany do domu z tym sińcem?
- Jak przyszedłeś to go jeszcze nie miałeś.
Przychodzi facet do lekarza i pyta dlaczego wszystkie jego dzieci są rude. Lekarz pyta: - Czy na pewno nie ma nikogo rudego ani w pańskiej rodzinie, ani w rodzinie żony? - Nie, nie ma. - A jak często uprawiacie państwo seks? - Raz do roku. - No to wszystko jasne: to rdza.

Jak działaja pigułki antykoncepcyjne:

1. Kobieta bierze pigułki, a następnie wydala je wraz z moczem.
2. Żaby w wodzie wchłaniają te hormony i w następstwie nie mają potomstwa.
3. Bociany nie znajdują żab na polach więc giną z głodu...
4. ... i nie ma kto przynosić dzieci.

Witam mamuśki
Jestem w 36-tym tygodniu i mam termin na 26.12.2008, ale od 13.11 mam się pilnować bo pani gino stwierdziła, że kanalizacja jest już gotowa i mam żreć nospę.
Troszkę pękam
Witam

A dlaczego masz się pilnować?? Kończąc 36 tc uważa się że ciąża jest już donoszona...;-)

:happy2:ehhh a mi amol nic nie pomaga :( nadal katar meczy:-( dzisiaj cala chalupke posprzatalam gora + dol :-)i jestem mega zmeczona a jutro wielki dzionek bo w koncu ide do swojej gin :-) mam nadzieje ze wszyskto bedzie dobtrze :) badania wyszly mi pozytywnie i w loncu pozby;lam sie tych bakteri w moczu :zawstydzona/y::happy2:pofarbowalam wloski i wyszly mi czarne :-(normalnie czarna mamba bleeeeeee:confused: a Zuzia caly czas siedzi i kopie mamusie nawet czop nie odpadl ;-)

tak czytam ze co chwile któras z was farbuje włoski to sie zapytam was...bo mam meeega odrosty a nie wiem czy mogę bo cos słyszałam że w ciąży powinno sie farbowac włoski jakąś specjalną farba która tak nie smierdzi..prawda czy mit?

tak czytam ze co chwile któras z was farbuje włoski to sie zapytam was...bo mam meeega odrosty a nie wiem czy mogę bo cos słyszałam że w ciąży powinno sie farbowac włoski jakąś specjalną farba która tak nie smierdzi..prawda czy mit?
Oczywiście że w ciąży farbowanie włosów jest bezpieczne o ile farba nie ma w składzie amoniaku :-)

Ja wczoraj tez byłam u fryzjerki. Rozjasniałałam włosy. Teraz farby do włosów są bezpieczn.

reklama
Do góry