reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
okruszku- gratulacje, naleza Ci sie w koncu po tylu latach nauki :-)

Cyprysiowa-tobie rowniez serdeczne gratulacje malego mezczyzny( a tak naprawde okaze sie dopiero przy porodzie :-D ). Najwazniejsze jednaka ze dzidzia zdrowa. Och jakbym ja juz chciala to uslyszec od doktora...

Pytia -bedzie dobrze skarbie, swoje juz przeszlas:tak:

Cyprysiowa gratulacje!!!
Okruszek gratulacje!!!
Kurczę same dobre wiadomości dzisiaj:-)

Pytia głowa do góry....nie zamartwiaj się.....wiem że jest ciężko bo sama przez to przechodziłam(i to nie raz) teraz mój aniołek czuwa nademną gdzieś wysoko...a pod sercem noszę moje małe cudo i wierzę że wszystko jest i już będzie dobrze...i Ty też musisz w to uwierzyć.Pamiętaj,że wszystkie tu jesteśmy z Tobą:-)

Czesc dziewczyny wróciłam z polski dzisiaj szkoda opuszczac rodzine ale takie zycie, w polsce bylo super wesele tez udane przez caly pobyt wszystko bylo w porzadku tylko podróż meczonca ale jest dobrze

Dziewczyny gratuluje poznania plci ale wam zazdroszczę.
Ide spac bo bardzo zmeczona jestem.

Kluliczku świetnie pokazałaś jak wstawić suwaczek do opisu:-) Dziękuję.Zrobiłam tak,jak napisałaś i zaraz zobaczę czy się udało...
Dziewczyny gratuluję poznania płci:tak:

Hmmm chyba coś zrobiłam nie tak...a poza tym widzę,że ktoś podkradł mój suwaczek...Szkoda,bo starałam się nie mieć takiego jaki już ktoś ma...

ANIA2608 mój suwaczek też nie działa :)
Jak wam dobrze znacie już płeć. Ja sobie jeszcze poczekam zanim się dowiem. Wolałabym chłopczyka, ale najważniejsze żeby dziecko było zdrowe.
Pozdrawiam

Okruszku GRATULUJĘ MAGISTRA!!!:-):-)

A ja My dzisiaj jedzeimy do Starachowic aby w Sobotę sie pobrać;-)
Nikolcia chyba zachwycona jest bo czasami czuje jak z radośći fikołki robi:-D:-D

Okruszku gratuluję z całego serca:-)

Cyprysiowa - super, że znasz już płeć

Na moim usg niestety nic jeszcze nie widać, ale wiadomo, że dzidzia jest zdrowa.

reklama
Do góry