renia200
mama Victorki :)
Ewushka wysłałam Ci numer telefonu na priv
;-)
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam nadzieje, ze tyłek w całosci i nic Ci nie rozerwało, ale chyba też wolałabym sra.... niż zgagęeeeeeee ide ten kefir po tym jabłku wypic bo nie wytrzymam z tą zgagą a potem niech sie dzieje co chce najwyżej dup...sko mi rozerwie![]()
Cieszę sie, ze udało sie Wam dogadac i teraz już tylko same miłe chwile przed Wamidziekuje wam rowniez za wsparcie dotyczace mojego humoru, przez duze H. Pogodzilismy sie , wyszlismy na spacer i docieralismy sie jak mlode malzenstwoa jestesmy juz razem 15 lat. Porozumienie zostalo zawarte
![]()
No to ładnie Cię piecyk załatwił, też mi is enieraz zdarzyło i najgorsze jest to, ze mojego prawie nigdy nie ma i użeraj się ze wszystkim sama, ale cóż "twardym trza byc, a nie miętkim"witam z samego ranka!!!
wcale mi dziś nie do śmiechu,właśnie wróciłam z piwnicyzagotowała mi się woda w piecu w centralnym ogrzewaniu no i akcja co z tym zrobić mój kochany już w pracy i już dążył zjechać pod ziemie a ja sama ale chyba mi się udało opanować oby nic już się nie działo
No to dobrze, ze dzisiaj trochę lepiej, poleżysz trochę, powygrzewasz się i przejdzie, życze dużo zdrówka i dobrego samopoczucia.:-)Witam w ten deszczowy i ponury dzień :-(no przynajmniej u nas taki jest...
Wczoraj miałam tragiczny dzień,znowu jakieś choróbsko mnie dopadło i cały dzień przeleżałam z gorączką w łóżku :-(o zgadze i bólu brzucholka to nawet nie wspomnę......
Dzisiaj już troszeczkę lepiej ale jeszcze jestem do niczego.
Życzę wszystkim miłego i spokojnego dzionka![]()
Agawar, główka do góry, będzie dobrze, zreszta my będziemy trzymały kciuki, jak coś sie zacznie, tylko koniecznie daj znac. Nie możesz zamartwiac sie na zapas, bo to i tak nic nie da, a podobno pozytywne nastawienie to połowa sukcesuWitam z rana jeszcze w dwupacku, ale coś czuje, ze się dziś rozsypie(chciałabym). Czuję się jakoś dziwnie, brzuch mnie boli jak na okres, jest twardy. Może to dlatego, ze odstawilam leki. W kazdym razie torba spakowana, dokumenty uszykowane tylko czekac. Szczerze Wam powiem, ze bardzo się boję porodu i połogu, tego krwawienia i bólu. Echhhh no i to będzie mój pierwszy raz w szpitalu.
mmmmmmmmmmmmm :-):-):-):-):-) no to żeś mi smaka narobiła...zaraz laptopa całego zaślinięa potem mam ambitne plany na pierogi z kapustą
ja też mam piec w domu tylko że ja w takiej sytuacji niewiedziłabym co robić bo w piecu pali moja teściowa albo mój m jak jest w domu, ja jestem kompletnie zielona...witam z samego ranka!!!
wcale mi dziś nie do śmiechu,właśnie wróciłam z piwnicyzagotowała mi się woda w piecu w centralnym ogrzewaniu no i akcja co z tym zrobić mój kochany już w pracy i już dążył zjechać pod ziemie a ja sama ale chyba mi się udało opanować oby nic już się nie działo
oj bidulko kuruj się i wracaj do siłWitam w ten deszczowy i ponury dzień :-(no przynajmniej u nas taki jest...
Wczoraj miałam tragiczny dzień,znowu jakieś choróbsko mnie dopadło i cały dzień przeleżałam z gorączką w łóżku :-(o zgadze i bólu brzucholka to nawet nie wspomnę......
Dzisiaj już troszeczkę lepiej ale jeszcze jestem do niczego.
Życzę wszystkim miłego i spokojnego dzionka![]()
jeżeli jesteś już gotowa to życzę ci ze wszystkich sił żebyś dziś sie rozpakowałaWitam z rana jeszcze w dwupacku, ale coś czuje, ze się dziś rozsypie(chciałabym). Czuję się jakoś dziwnie, brzuch mnie boli jak na okres, jest twardy. Może to dlatego, ze odstawilam leki. W kazdym razie torba spakowana, dokumenty uszykowane tylko czekac. Szczerze Wam powiem, ze bardzo się boję porodu i połogu, tego krwawienia i bólu. Echhhh no i to będzie mój pierwszy raz w szpitalu.