reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ello...
U mnie wszystko ok, ale tak jak i wy co chwilkę latam do kibelka(ostatnio w czasie filmu- 4x- porażka). Nie mogę chodzić sama na zakupy , bo potrzebuje tragaża ;-), więc ten obowiązek w znacznej części spadł na Piotrka:-)(podobnie jak mycie okien, wieszanie firanek, pastowanie podłóg i inne). Żyć nie umierać!:-)

reklama
Witam was wszystkie:-)

Nie zagladalam przez dluzszy czas, bo jestem w Pl, i poprostu nie mam czasu. Wiecie jak to jest, przyjezdza sie i trzeba wszystkich "obskoczyc", wiec juz mam dosc:-(.
Aga Irlandia strasznie mi przykro :-:)-:)-(

Chcialam wam sie pochwalic, ze bylam wlasnie na usg , i moj maly wiercipieta ma juz 9cm i okazalo sie ze ma siusiaka miedzy nogami :-):tak::-D.Pan doktor powiedzial, ze jest wyraznie moszna z jąderkami:-D
Niewiem jak u was z przeczuciami, ale ja wlasnie mialam przeczucie na "chlopaka".
U mnie , jak zaczelam 3 miesiac, jak reka odjal wszelkie mdlosci i wymioty;-)

Super, że znasz już płeć:-D. Musze przyznać, że zazdroszczę, bo umieram z ciekawości co to mi w brzusiu rośnie. A że niecierpliwa jestem to się nie mogę doczekać.

Aga - strasznie mi przykro i smutno :(:(:(:(:(

Ja od czasu do czasu odczuwam ruchy dzieciaczka, choć w tym tygodniu jakby rzadziej, co mnie trochę martwi, zwłaszcza po tym, co napisała Aga. A usg mam dopiero 24.

Co do sypialni - u mnie ochota ogromna i przyjemność nie mniejsza, też tak było, w pierwszej ciąży, że bardziej obawiał się mój mężuś, że krzywdę dziecku zrobi, ale teraz jest już spokojny i używamy do woli. Bardzo dobrze wpływa to na mój nastrój i samopoczucie.

oceancity - gratuluję syneczka. Ja też czuję, że będzie facecik, drugi już :)

oceanity super że znasz płeć teraz sie już możesz do brządca osobowo odzywać...
Ja też już się nie mogę doczekać jak to będzie u mnie mam nadzieję, że dziś dostanę skierowanie na usg:tak:

reklama
Super imię:tak: bardzo mi się podoba, booo... jest takie oryginalne, tzn. ja osobiście nie znam nikogo kto by nosił to imię;-) ale jest super:-) gratuluje trafnego wyboru:tak:, Pozdrowienia dla Ciebie i szkraba :tak:

Do góry