aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
czesc weszlam sie przywitac ...ja jutro do szpitala....odezwe sie do was po powrocie...pozdrawiam i zycze wam wszystkim szczescia i szczesliwego rozwiazania...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzis akurat sobie czytałam takie rózne na temat ciązy bo dostałam od gina taką ksiązeczkę i tam jest tak napisane :Dziewczyny nie pamiętam czy juz wcześniej któraś zadawała takie pytanie, więc pytam: Czy można uzywac balsamów antycellulitowych?? Mam straszny problem z cellulitem, walcze z nim juz bardzo długo i nie chciałabym tego zaprzepascic... Jak sądzicie?
Cześć, dziewczyny ja mam ten sam problem co wy. Mnie też kluje u dołu brzucha przy większym wysiłku np. jak kicham, czuje po obu stronach podbrzusza ból, więc myśle, że to nic poważnego, bo widzę, ze większość z nas ma ten problem co ja. Ale przy najbliższej okazji zapytam lekarza o to.![]()
Dziewczyny, czy jest możliwe, że już czuję jak maluszek się wierci??, od rana coś mi tam "fika, burczy" w brzuszku, u Was też tak jest?
czesc ja na chwilke tylko...jestem po usg ...wlasnie wrocilam....no i.....w czwartek do szpitala na zabieg....znowu dzieciatko nie zyje....tak juz czulam 2 tygodnie temu...piersi przestaly mnie bolec,przestalam nagle wymiotowac,jesc mi sie nie chce...ech...szkoda...beda wysylac wszystko do specjalnej kliniki aby znalezc odpowiedz...dlaczego...ale nie wiem czy uda im sie to zdiagnozowac....tak wiec wypisuje sie z grudniowych mamus...powodzenia dziewczyny
u mnie znów dzidzia sie nie ruszała! już sama nie wiem - niby wszystko ok. ale...
na test pappa już za późno!a szkoda bardzo go chciałam zrobić i nie wyszło...
to moze idź jeszcze do kogoś innego na usg jak sie denerwujesz .... chociaż pewnie jakby było cos nie tak to by to że dzidzus sie nie rusza zaniepokoiło lekarza