reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam wieczorową porą

Pytia życzę dużo zdrówka dla Jasia
Kankiya - dobrze, że jesteś już w domku, dbaj o siebie i dużo odpoczywaj
Cyprysiowa - trzymam kciuki aby wszystko skończyło się dobrze, informuj na bieżąco

jestem za obecną listą mamuś, ta jest wystarczająca,ewentualnie dopisałabym w którym tyg. nastąpił poród....ale to taka moja mała sugestia

Cyprysiowa zanim się rozdwoisz, prosiłabym o dostęp do albumu

a co do albumiku to akurat nie przeze mnie, ja tylko pisze dalej prosbe do admina a admin przydziela :tak:

To znowu ja maruda :zawstydzona/y:
Właśni dopadł mnie jakiś wilczy apetyt i zjadłam cały talerz szałotu,trzy frankfuterki,trzy kromki chleba a teraz wcinam ciacho drożdżowe z jabłkami :crazy:
Dobrze że mam dużo mleka i Rennie na zgagę bo pa takim jedzonku to napewno bedę miała :tak:
No ale zaraz idę spać bo już siedzenie mnie męczy więc dobranoc kochane brzuchatki i życzę spokojnej i przespanej nocki :tak:

A ja siedze i sie denerwuje...
Bóle sa bardzo wyraźne i konkretne i byly o 22.30, 22.44 i 22.59 :szok:
Kurde robi sie newowo nastepny mialam 23.11
Zaczynam na powaznie sie bać, zaraz dzwonie do meza, wlasnie bedzie konczyl prace. Jeny ja nie chce jeszcze rodzic :zawstydzona/y:

Cyprysiowa spokojnie, może to fałszywy alarm, uspokój sie i zrelaksuj, może ciepła kąpiel a jak to nie pomoże i będziesz miała coraz częstsze skurcze to jedz do szpitala

Cyprysiowa ja miałam tak w piątek, prawie cały dzień..... dopiero pod koniec dnia skurcze miały coraz większy odstęp czasu, postaraj się wziąć kąpiel albo prysznic i zobaczysz:tak:.

hej hej !!!

DZIĘKI-tak jest tych nawilżaczy pełno-ale taki jak mi się podoba to ponad 400 złotych kosztuje:baffled:i trochę mi szkoda-dlatego myślałam, że może jakiś tańszy i też dobry kupię:sorry:heh.......

wiesz co wesżłam na allegro i tam multum tych nawilżaczy a jest taki jeden mały elta czy jakos tak za niecałe 100zł i takie chyba miała ta dziewczyna tylko ze ona miałą zielony ! ale moze kolorki pozmieniali !!!

ewelw jesteś dzielna, że stałaś w takich kolejkach. Ja przyznam, że korzystam z przywilejów i się wpycham;-). W końcu ciężarna jestem. Jak na razie tylko raz jakiś pijany dziad miał coś przeciwko - ale społeczeństwo mnie obroniło:-D.

oj mi sie tez nie zdażyło zeby ktos mnie puścił w kolejce !!!

dziewczyny jestem załamana:-( nie da się im tego przetłumaczyć, po prostu tragedia:baffled: uparci jak osły :wściekła/y: mam nadzieje że mój M będzie przy porodzie to im ten pomysł bardzo szybko z głowy wybije...

o matko co za uparciuchy !! szok ze nie rozumieją ze Ty tego nie chcesz co innego gdybyś nie miała nic przeciwko !!! kurde najwyzej jak pojedziesz na porodówke to sie im nie przyznasz kiedy i zadzwnicie do nich po fakcie :rofl2:

Witajcie kochane!!!!
W końcu jestem, wypuścili mnie ze szpitala:tak: ale mam zalożony krążek na szyjce i muszę dużo leżec :-(- córcia pcha sie na świat a ma jeszcze tyle czasu.. :-(, więc będę Was podczytywac co jakis czas, buzki wielki dla każdej z osobna.
Widze, ze nas przybylo:-) fajowo im więcej grudniówek tym milej;-)

no to oszczędzaj sie i uważaj na sibie bo faktycznie jeszcze jeszcze !!!
no i melduj sie co jakis czas !!!

A ja dzisiaj chyba dobiję moje mężusia - ma wirusówkę i jednym słowem umiera!! śpi cały dzień, a jak się przebudzi to ostatkiem sił wydusza z siebie, że się tragicznie czuje... pomijam fakt, że ja tydzień temu przechodziłam to samo razem z Miśką i nie miałam czasu narzekać... ehhh. Naprawdę już mam go dość, zmierzył sobie temperaturę (37,7) mówię mu, że nawet dzieciom nie podaje się nic dopóki temp. nie przekroczy 38,5, a on na to, że on MUSI wziąć coś natychmias bo jest umierający... No kopa w dupkę jak nic mu się należy.... Ciekawa jestem co będzie robił w nocy skoro cały dzień przespał...

oj tam normalna reakcja chłopa ! pojeczy poumiera a Ty musisz to zniesc !!! cierpliwości !!!

reklama
Do góry