reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
ach te chłopy... czasem gorzej niż dzieci...

Cyprysiowa
ja uważam że ta druga lista jest niepotrzebna, wystarczy ta co jest bo przecież i tak na bieżąco śledzimy forum i będziemy wiedzieć kto i kiedy się "rozdwoił'

Witam wieczorkiem wszystkie mamusie !!!!
Ja mam dzisiaj strasznego lenia i niechęć do wszystkiego i wszystkich ( no oczywiście nie do was ;-)).
Jedyne co dziś zrobiłam pozytecznego to się okąpałam i napaliłam w piecu....
Was cały czas tylko podczytuje i zastanawiam się co tu do was napisać żeby znowu nie wyjść na marude ale niestety nic nie wymyśliłam i jak zwykle marudzę :zawstydzona/y:
Sawka mam nadzieję że uda się wam przekonać upartą rodzinkę i że będziesz rodzić w spokoju :tak:
Misiówka widzę że u Ciebie się sprawdza teoria że z facetem to gorzej jak z dzieckiem:-D
Wiem że to nie pocieszenie ale u mnie też tak jest,nie moge powiedziec że ciągle ale czasami to już wychodzę z siebie :tak:

Agga - wymarudź się to będzie ci się lepiej spało, hehehe, a jestdokładnie tak jak mówisz, czasem się im na chwilkę zapomni, że mają narzekać, hehehe.

ach te chłopy... czasem gorzej niż dzieci...

Cyprysiowa
ja uważam że ta druga lista jest niepotrzebna, wystarczy ta co jest bo przecież i tak na bieżąco śledzimy forum i będziemy wiedzieć kto i kiedy się "rozdwoił'
Dokladnie ... no to mamy 2:2 :-D

Ja chyba pomalu zaczynam koniec mojej ciazy ... wczoraj strasznie sie czulam jak juz pisalam, dzis mam rozwolnionko :zawstydzona/y: Po takim rozwolnionku przy cyprianie zaczely mi sie mega skorcze... Polozna mowila ze tuz przed lub kilka dni przed porodem organizm moze zaczac sie oczyszczac w ten sposób. moze to tylko tak dzis ale mam lekkiego cykorka powiem szcerze.

reklama
cyprysiowa to pisz na bierzaco co u ciebie, moze to tylko dzisiaj masz takie rozwolnienie. Ja kilka dni temu tez przechodziłam przez to, ale tylko jeden dzien.

Arlets tzn, ze wypływaja powoli co jakis czas, czsami kobieta nawet tego nie zauwaza, bo mysli ze to sa wieksze upławy.

Do góry