reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

gratulacje :)

reklama
Witam Dziewczyny!
Nie było mnie ponad tydzień a już Wam pisze dlaczego:)
Z soboty 9.04. na niedzielę 10.04 przed 00.00 odeszły mi wody!!!!BYłam w mega szoku bo to dopiero 36 tydzień!!!Pojechałam z mężem do szpitala i faktycznie okazało sie że rodze!!!!Od 2 w nocy zaczeły mi się bóle które nasilały się z godziny na godzine:(o 8.00 rano wzieli mnie na porodówke i o 11.30 urodziłam moją córeczkę Natalię, która ważyła 2610g, dł.51cm.Musiałyśmy być bardzo długo w szpitalu bo Mała miała poliglobulię(gęsta krew, i dostawała kroplówki),a potem dostała mega żółtaczki i była 2 doby na fototerapii!!!Ale jesteśmy już w domku i mam nadzieję że z dnia na dzień bedzie coraz lepiej!!!
Gratuluję Wszystkim które się już "rozpakowały",nie dotrwałyśmy do maja.

bea81 gratuluję i cieszę się, że wszystko juz dobrze i że możesz się cieszyc córcią w domku :)

Kurcze coraz więcej majówek się rozpakowuje... Chyba czas spakować torbę do szpitala..

BEA moje gratulacje!!

to jednak Ty się okazałaś pierwszą majówkową mamusią:-D
chyba ze jeszcze jakaś się kryje;-)

dobrze że już jesteście w domku.. niech się mała zdrowo chowa:tak:

reklama
Do góry