reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gratulacje !! i informacje o nowo narodzonych malenstwach !!!

reklama
wiadomosc od wika20
18 grudnia o 20.35 na swiat przyszedl igor.waga 2630g i 57 cm przyszedl po dlugich godzinach meki droga cc jak mama miala juz 10 cm rozwarcia.opisze jak wyjde .pozdrawiam was teraz dochodze do siebie.'

kochana gratuluje z calego serducha

MOZE PISAŁAM SMSA ZNIECZULONA ITD W BOLACH ALE MOJ MISO WAZYŁ 3630G !!!!!!!!!

pozatym GARTULACJE DLA WSZYSTKICH MAMUSIEK JAKIE URODZIŁY OD 17.12 POZDRAWIAM.............:-)

Witam kochane grudnioweczki :tak:

Georgina nie badz zawiedziona! :-) Chcialam podzielic sie z Wami cudowana dla nas wiadomoscia ze nasz najukochanszy synek Robert Konrad urodzil sie w samo Boze Narodzenie 25.12.09 o godz. 3: 07. Waga 4200, 53 cm. Porod 24 godziny. Wody odeszly mi w Wigilie o 4:30 rano i rodzilam cala Wigilie i az do Bozego Narodzenia :happy:

Porod dlugi i w pierwszej fazie bardzo bolesny. Ogromny uklon dla tych ktore caly porod daly rade wytrwac bez znieczulenia. Ja doszlam do rozwarcia ponad 4cm i to byl dla mnie straaaaaszny bol. Pozniej dostalam znieczulenie i bylo cudownie :tak: Do dziewczyn ktore zastanawiaja sie czy brac znieczulenie -> brac!!! ;-)

Urodzilam wczoraj w nocy o 3:07 i juz wczoraj okolo 17 bylismy z Malenstwem w domu. Teraz bede czytac caly watek o pologu bo to nic przyjemnego narazie ale mam nadziej ze bedzie coraz lepiej.

Ciekawa jestem czy ktos jeszcze urodzil pod moja nieobecnosc. Pozniej wrzuce fotki naszego swiatecznego prezentu...

emira gartulacje !!!! zazdroszcze ze masz to juz za soba ...

reklama
Do góry