reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gratulacje dla czerwowych mamuś i ich maleństw :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
AESTIMA ogromne gratulacje!! Przeżyłaś i zazdroszczę, że już masz Mieszka przy sobie!! Szczęściara!!!! :-D

reklama
Aestima OGROMNE GRATULACJE kochana :-)
Niech Mieszko rośnie jak na drożdżach :-)

Polkajka, a Ty co nie piszesz co u Ciebie, he? Wypuścili Cię ze szpitala? Melduj nam tu szybko :)

Forever, też jestem ciekawa, która kobitka pierwsza się wykluje :)

Dzastina, o tym samym pomyślałam, że Mariuszek ma takie słodkie te puculki, że nic tylko całować :)

Emiolka, ślicznego masz synusia :) Jeszcze raz gratuluję :)

Emiolka - pięknego masz synusia, przystojniaczek mały, wielkie gratulację dla Ciebie i dzidzi

Aestima - gratulujemy również kolejnej naszej czerwcóweczce, cudowne wieści, czekamy na zdjęcia Mieszka :)

Aestyima, 13-ty w piątek to dla Was szczęśliwy dzień :D

images

Ostatnia edycja:
No i pobeczałam sie jak przeczytałam smsowe info, że Mieszko juz na świecie -mały cudek z piątku 13, a kto by pomyślał że tak szybko zechce wyjść.
Aestimko wielkie gratulacje, dużo zdrówka dla ciebie i Mieszka i wiele wspaniałych chwil dla waszej już rodzinki :-)

Emiolka - do gratulacji dorzucam, chyba wiadome stiwerdzenie, zeMariuszek jest cudowny :) i jaka czupryna!!!! :):)

AESTIMA - oooooooooooooooogromne gratulacje :):) Niech się Mieszko zdrowo chowa!! :)

Aestima moje wielkie gratulacje, możesz juz tulić swojego synka w ramionach:tak:

Emiolka, Aestima moje ogromne gratulacje, macie swoje szkrabki już przy sobie więc życzę Wam wszystkiego najlepszego i powodzenia w zagraniu najważniejszej roli w życiu:-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry