- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Polkajka, a Ty co nie piszesz co u Ciebie, he? Wypuścili Cię ze szpitala? Melduj nam tu szybko
Forever, też jestem ciekawa, która kobitka pierwsza się wykluje
Dzastina, o tym samym pomyślałam, że Mariuszek ma takie słodkie te puculki, że nic tylko całować
Emiolka, ślicznego masz synusia Jeszcze raz gratuluję
Forever, też jestem ciekawa, która kobitka pierwsza się wykluje
Dzastina, o tym samym pomyślałam, że Mariuszek ma takie słodkie te puculki, że nic tylko całować
Emiolka, ślicznego masz synusia Jeszcze raz gratuluję
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Emiolka - pięknego masz synusia, przystojniaczek mały, wielkie gratulację dla Ciebie i dzidzi
Aestima - gratulujemy również kolejnej naszej czerwcóweczce, cudowne wieści, czekamy na zdjęcia Mieszka
Aestima - gratulujemy również kolejnej naszej czerwcóweczce, cudowne wieści, czekamy na zdjęcia Mieszka
icak
Fanka BB :)
No i pobeczałam sie jak przeczytałam smsowe info, że Mieszko juz na świecie -mały cudek z piątku 13, a kto by pomyślał że tak szybko zechce wyjść.
Aestimko wielkie gratulacje, dużo zdrówka dla ciebie i Mieszka i wiele wspaniałych chwil dla waszej już rodzinki :-)
Aestimko wielkie gratulacje, dużo zdrówka dla ciebie i Mieszka i wiele wspaniałych chwil dla waszej już rodzinki :-)
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Emiolka, Aestima moje ogromne gratulacje, macie swoje szkrabki już przy sobie więc życzę Wam wszystkiego najlepszego i powodzenia w zagraniu najważniejszej roli w życiu:-)
reklama
agatkaT
Fanka BB :)
Emiolka, Aestima- gratuluje!!! wszystkiego dobrego dla Was i Waszych Synusiów! :-)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.